1. Services à domicile

Informations provenant de diverses sources externes

Rafn-el ApS er din autoriserede EL installatør som klarer alle opgaver lige fra renovering til nybyg. Vi er medlem af Tekniq garantiordning som er din sikkerhed for kvalitet.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

8 avis

Skulle have installeret en ny emhætte

Skulle have installeret en ny emhætte, Rafn var hurtig til at finde en tid, og klarede den på en formiddag.

Yderst professionelt og med fantastisk resultalt

15 mai 2025
Logo de Rafn El ApS

Réponse de Rafn El ApS

Hej Jesper

Tak for din Anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med resultatet.

Du er velkommen en anden gang.

Vores familie oplevede en MEGET tidlig…

Fantastisk service
Vores familie oplevede en MEGET tidlig morgen, at vores hus havde " mistet pusten" og manglede strøm i stor del at matriklen. Lidt småpanisk kontaktede jeg telefonisk Rafn EL, som jeg intet kendte til. Bort set fra at have set en firmabil, i ny og næ i lokalområdet. Første serviceoplevelse var at Klavs Rafn, forsøgte at hjælpe os via telefon. Da intet resultat blev opnået, tilbød Klavs at vi kunne komme forbi hans virksomhed med det samme, for at hente et par særlige sikringer. Det gjorde vi, men afhjalp ikke problemet. Klavs tog faktisk ikke betaling for sikringerne. Intet hjalp dog, men Klavs smed hvad han havde i hænderne, og kom forbi og udbedrede fejlen hos os. Fejlen var en afbrændt forbindelse. Men vigtigst af alt var, at få timer efter vi konstaterede fejl på vores
hus, mødte vi enorm forståelse og lydhørighed. Og Klavs hjalp. Det var service i absolut topklasse, og forståelse for at en familie i Hinnerup, havde brug for strøm. Vores familie oplevede simpelthen en service som ikke kan vurderes højt nok! For os, var det Spitzenklasse

15 novembre 2023

Vi orkede ikke at skulle have lavet et…

Vi orkede ikke at skulle have lavet et tilbud, så vi kørte alt på timer og materialer. Det var vi rigtig glade for, og Rafen El har været 100% ærlige og nøjagtige med priser og timer. Der blev self. lavet nogle fejl undervejs, men det skal der også være plads til. Vi er endt ud med et super godt resultat som vi er rigtig glade for. Tak for hjælpen :)

1 février 2022

Tilbud og priser der ikke holder vand!

Jeg kontaktede i foråret 2012 Rafn-El og Klaus Rafn i forbindelse med et større renoveringsprojekt på min ejendom i Hadsten.

Uden nogensinde at have mødt Klaus Rafn personligt, har jeg tidligere et par gange købt lidt småting, som jeg bestilte hos ham via telefonen og som jeg kunne afhente på hans sekundære adresse i Hinnerup nær Århus. Det synes jeg var god service, hvorfor jeg kontaktede ham i forbindelse med mit projekt og bad ham afgive et tilbud på ejendommens nye el-installation.

Efter et personligt møde med Klaus Rafn, kom så efterfølgende et i mine øjne godt tilbud på kr. 60.000,00 der bl.a. indbefattede til ejendommens alle rum, 43 stk. indbygningsspots med Philips Master LED pærer, til en af Klaus Rafn oplyst pris på ca. kr. 500,00 stykket, svarende til en samlet pris i omegnen af kr. 20.000,00.

Mit valg faldt senere på, at jeg ikke ønskede disse spots samt diverse andre ting, der alt ialt udgjorde samlet ca. kr. 30.000,00 hvorfor jeg således bad Klaus Rafn om et nyt tilbud.

Istedet for et decideret nyt tilbud, fremsendte Klaus Rafn et på noget smart vis overslag, hvor han havde manipuleret omfanget af arbejdsopgaverne ved f.eks. at skrive, at alle afbrydere der er placeret i gerigter som flyttes til vægge får trukket nye kabler, men at de ikke bliver tilsluttet. Det var naturligvis og bestemt ikke en ændring jeg bad Klaus Rafn om i forhold det eksisterende tilbud, da afbryderne således ikke ville være brugbare og funktionsdygtige.

Jeg havde dog alligevel fuld tillid til Klaus Rafn, selvom jeg først senere bemærkede, at han faktisk havde manipuleret med overslaget i forhold til tilbuddet, ved netop at ændre på sådanne ting som jeg ikke havde bedt om. Prisen kom derfor til at lyde på rimelige kr. 27.500,00.

Undervejs mens Klaus Rafn’s arbejde skred frem, blev der så tilføjet nogle yderligere produkter og opgaver svarende til samlet ca. kr. 9.000,00.

Da installationsarbejdet var godt 98% færdigt og han havde beskadiget et bryggerselement, præsenterede Klaus Rafn mig så en samlet fakturering på ialt kr. 50.562,98 hvilket jeg naturligvis ikke kunne acceptere i forhold til de oplyste priser.

Klaus Rafn foreslog derefter selv en forligsmæssig løsning på kr. 43.000,00, hvilket jeg delvist afviste med et forslag på istedet kr. 40.000,00 men senere accepterede mod, at han så til gengæld udfører de manglende 2%, samt erstatter eller om muligt udbedrer skaden på bryggerselementet.

Herefter ignorerede Klaus Rafn mig blot og tog istedet kontakt til sin advokat, der nu istedet forsøger at gøre krav på de fulde kr. 50.562,98 selvom jeg har overført og indbetalt de omtalte kr. 40.000,00 og bekræftet at overføre de resterende kr. 3.000,00 hvis såfremt Klaus Rafn udfører det manglende arbejde og erstatter eller om muligt udbedrer skaden på bryggerselementet.

Heldigvis har Byggeriets Ankenævn bekræftet, at de vil overtage og køre den pågældende sag, som de vurderer uden tvivl vil ende til min fordel.

Jeg må på det kraftigste fraråde og advare andre om, at lade Rafn-El og Klaus Rafn udføre deres el-installation, da man med stor sandsynlighed vil opleve, at han forsøger sig med snyd og en uærlig fakturering! At manden desværre ikke er helt ærlig, kan der også læses om et par andre steder på nettet, ligesom jeg efterfølgende også har talt med andre, der haft dårlige oplevelser og erfaringer med Klaus Rafn.

Alex Thaleiser, Hadsten

16 novembre 2012