A reasonable swift response to my…
A reasonable swift response to my contact. However, it didn't provide a clear explanation.
Rambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. Vores 16.000 medarbejdere skaber bæredygtige løsninger på tværs af områderne: Byggeri, Transport, Vand, Miljø & Sundhed, Arkitektur og Byudvikling, Energi og Managementrådgivning. Vi har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Kontinental Europa, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet.
Hannemanns Allé 53, 2300, København S, Danemark
N'a pas répondu aux avis négatifs
Dobbeltrolle o EU/ECHA.
Sælger Europas fremtid for et par millioner. Jer og Honeywell er direkte ulækre.
Har sendt et udbud ud som var så manglede at det ikke var til at lave et fornuftig til ud fra. Meget uprofessionel tilgang til det.
Det værste ved Rambøll er, at man ind imellem taler for døve ører. Vi får renoveret i Hyldespjældet, Albertslund. Hængslet på min havedør skulle rettes til, og der kom efter lang tids palaver en mand og lavede det, men bare ikke ordentligt. Den gik i baglås, så jeg ikke kunne komme ind. De kiggede så på den igen, ordnede den, men stadig ikke godt nok.
Nu har jeg i tre måneder klistret gaffatape på håndtaget, så den er sikret, men nu kan jeg jo ikke lukke bar den ene halvdel op.
Nu er det snart jul, og så er er ferie. Det er amatøragtigt, at det skriger til himlen.
Et meget usympatisk firma med en forfærdelig virksomhedskultur og en etik der nærmer sig det groteske.
Jeg har nu flere gange oplevet at få tilsendt links til jeres survey funktion, men de virker ikke på min Android tlf
Den får ikke nøglen med over. Det går fint via tlf.
Få det nu rettet.
Rambøll har vundet et udbud som lovmæssig "gransker" af almene boligafdelingers vedligeholdelsesbehov og langtidsbudgetter. Ordningen betales indtil videre af Landsbyggefonden, som har udnævnt en gransker til hver af de 7000 almene boligafdelinger i Danmark. Rambøll afviser imidlertid at give prisoplysninger til lejerne om, hvad ordningen koster, på trods af at ordningen er finansieret af Landsbyggefondens midler, som er betalt over huslejen af landets almene lejere. I bund og grund en grotesk situation. For granskerne skal efter loven være uvildige. Prisoplysningerne gives kun til den øverste ledelse i boligselskaberne, mens oplysningerne holdes hemmelige for de respektive almene lejere uden hvilke ordningen ikke ville kunne eksistere. Med andre ord er den almene lejer tvunget ind i en landsomdækkende granskerordning - uden at kunne få prisoplysninger om, hvad granskeren Rambøll har taget sig betalt via Landsbyggefonden.
Har ALDRIG bedt dem om at ringe til mig...
Står også registreret på Robinson Listen, men alligevel ringer de flere gange i ugen om aftenen!
et stort svindlerfirma der snyder folk så vandet driver svinske mafiametoder
I min e-boks finder jeg SPAM:
Original titel:
Undersøgelse af fritidsundersøgelse (sic)
Afsender:
survey-xact.dk a.k.a. Ramboll.com
på vegne af:
Roskilde Kommune / SDU
Når afsender ikke orker at skrive titlen fejlfrit, så orker jeg ikke at bruge "20-25 minutter" på at svare på spørgsmålene.
Aldrig hørt om dem før de begyndte at sende mails til mig, uden mulighed for at afmelde sig fra deres mailliste
Har for nyligt opsagt et mobil abonnement hos Fullrate, i den forbindelsen får jeg kontant mail fra Ramboll som på vejne af fullrate laver en undersøgelse.
Der er ingen mulighed for at takke nej tak til undersøgelsen og det hjælper ikke at bare slette den. de bliver ved med at sende påmindelser om man ikke har besvaret den.
de tjekker ikke op på tingene før de starter. vores forening måtte ligge 2 millioner oven i fordi de ikke havde tjekket op på hvilke rør der var i foreningen.!! uduelige og inkompetente.
Deres "management-consulting" afdeling synes ikke at jeg skal kunne frabede mig tilfredshedsundersøgelser fra deres kunder.
Selv om det betegnes som "i strid med god markedsføringsskik" af ombudsmanden, hvis de fortsætter med at sende undersøgelser, efter mit ønske om at de stopper.
En savoir plus sur les différents types d'avis.