Väldig snabb leverans, passade bra och lätt att ta av och på. Men dålig kvalité på själva sulan. Skulle vilja påstå att den är inte gjord för att gå några längre sträckor på väg/ trotoar, jag har ba... Voir plus
Nästan halleluja upplevelse att duscha efter att man kämpade med engångs duschskydd från apoteket som var helt värdelöst! Bröt fotleden, är gipsad i underbenet och duschskyddet passar perfekt. Supe... Voir plus
Varmvattenpåsen har räddat mina sömnlösa nätter när jag har smärta vid ryggen och magen. Halkskyddet till badrummet är verkligen ett måste, jag har även klistrat i badkaret och det hjälper mig... Voir plus
Välkommen till Ramlainte – din pålitliga partner för hjälpmedel och välbefinnande. Vi är stolta över att vara en unik kombination av kompetens och engagemang, med bakgrund som arbetsterapeut och läkare. Tillsammans strävar vi efter att förbättra livskvaliteten för våra kunder genom att erbjuda högkvalitativa hjälpmedel och personlig service.
Stampgatan 46, 41101, Göteborg, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Bra produkter. Mycket hjälpsamma då problem med leveransen uppstod. Löste allt till det bästa.
Seriöst företag!

Réponse : Ramla inte AB
Varorna motsvarade mina förväntningar och kom snabbt

Réponse : Ramla inte AB
Fick fel vara. Fick remsor i dt för 'blommor".
Men företaget reagerade snabbt och skickade den rätta varan väldigt snabbt. Höjer därför betyget till 4 stjärnor.

Réponse : Ramla inte AB
Otroliga hjälpmedel som underlättar vardagen. Har just nu duschstövel och gipsskon. Att betala för engångs påsar på apoteken för skydda gips i ex dusch är värdelöst och dyra i längden. Kan inte vara snabbare leveranser och otroligt hjälpsamma i kundservice ! Dessa hjälpmedel borde vården rekommendera när man blir gipsad/ skadad där man inte får bli blöt ex jag har svår brännskada och använd dessa flitigt och funkar ypperligt!

Réponse : Ramla inte AB
Väldigt snabb frakt, bra pris och bra information på den enda varan jag köpte. Ett litet minus dock för att det var ett stort hål i kuvertet som varan kom i. Men då den var i ett hölje inne i kuvertet var det okej.

Réponse : Ramla inte AB
Såg bättre ut i verkligheten än på bilden. Ytan är ruggad på ett bra sätt.
Sitter väldigt bra på klinkers

Réponse : Ramla inte AB
Kvalitet på produkter, snabb leverans man får ett tryggt känsla

Réponse : Ramla inte AB
Bra produkt Kan både komma i och ur sängen utan hjälp

Réponse : Ramla inte AB
Snabb service och att jag även fick byta storlek pga att jag beställt fel.

Snabb leverans.
Bra kvalitet och det bör räcka länge.
Lätt att hantera och bra instruktioner.

Réponse : Ramla inte AB
En savoir plus sur les différents types d'avis.