Super fed service og super søde har været har oppe ved ham i mange år og bliver ved med og komme op til ham da det er mega nemt og hurtig
Lisez les avis des autres
Logo på vores T3 Camper Super fot og kreativ rådgivning Vores nyrenoverede Vw t3 camper stod helt nymalet kedelig og bar Så Vi bookede møde med Richard og satte os ned med en kop kaffe... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fik i marts 2021 monteret solfilm på 7 vinduer, en uge senere kom de og skiftede film på 3 vinduer da der var opstået folder. Her 3år senere er solfilmen begyndt at falde af, garantien på de 3år udl... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Solfilm til Biler, Bolig og Båd. Vi kører ud... RC-Solfilm opfylder også specielle ønsker. RC-Solfilm med 11 års erfaring, Jylland & Fyn - 10 års garanti!!!.
Coordonnées de contact
Andelkaj 5b, 9900, Frederikshavn, Danemark
- 20666636
- info@rc-solfilm.dk
- www.rc-solfilm.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Super fed service og super søde har…
Beskadigede ruder og dårlig kvalitet
Jeg benyttede mig af dette værksted til toning af bilruder, og det viste sig desværre at være en meget dårlig beslutning. Filmen var fra starten lagt på sjusket – der var snavs og ridser under filmen, og afslutningen ved kanterne var dårlig. Jeg indgav en reklamation, og der blev aftalt en tid til udbedring, men kvaliteten var stadig meget lav, og desuden blev ruderne beskadiget under skæring af filmen direkte på glasset.
På trods af indgivet reklamation og fremlagte billeder (jeg dokumenterede rudernes tilstand under den første behandling, dagen før udbedringen samt efter), nægtede værkstedet at tage ansvar og afviste klagen. Tvisten stod på i næsten et halvt år, krævede hjælp fra en advokat gennem FDM, og først efter at sagen blev indbragt for Ankenævn for biler, gik ejeren med til at betale erstatning.
Hele situationen var meget stressende og tidskrævende for mig. På den baggrund kan jeg ikke anbefale dette værksted. Jeg vil råde andre kunder til altid at få en faktura og dokumentere forløbet. Det er også en god idé at tjekke andre kunders anmeldelser, f.eks. på Trustpilot.

Logo på vores T3 Camper
Logo på vores T3 Camper
Super fot og kreativ rådgivning
Vores nyrenoverede Vw t3 camper stod helt nymalet kedelig og bar
Så Vi bookede møde med Richard og satte os ned med en kop kaffe hvor vi drøftede muligheder og design på vores personlige logo..
Vi vidste i forvejen at at vores t3 edition skulle hedde Westcoast” da vi bor i Klitmøller COLD HAWAII
Vi sad og snakkede lidt og kom ind på at vi er surfere og så fik Richard en go ide og præsenterede den for os og vi var solgt med det samme og valgte det 🤩 resultatet kan ses på Instagram på Sunshine_vanlife_surf
Perkt placeret og monteret
Tak for go service, vi er glade
Michael & Karina
Fik monteret Solfilm på vinduespartier…
Fik monteret Solfilm på vinduespartier og var umiddelbart glad for varme reduceringen, men nogle steder begyndte det at slippe i kanten og samlinger kort tid efter.. har reklameret over det flere gange og de lover at komme men det sker aldrig, der er nu gået et år med at få dem til at kikke på det.. det ser så frygteligt ud at jeg må få det afmonteret , så masse af penge ud af vinduet.
For dårlig kvalitet solfilm
Her 3år senere er solfilmen begyndt at falde af, garantien på de 3år udløb i marts, jeg har skrevet og sendt billeder til RC Film for deres kommentar, men hører ingenting fra RC film.
Jeg har erfaring fra andet sted, anden leverandør, at solfilm snildt kan holde 7år unden problemer, så kun 3år er virkelig uacceptabelt.
Lavet min bil
Lavet min bil, en cilio iv og ser bare super godt ud... har igennem de sidste 15 år brugt rc til alle mine biler
Hold dig væk.
Vi fik solfilm i vores stue i forår/tidlig sommer 2018.
Allerede efter 1 år begyndte det at boble op og være grimt. Det lignede revner i ruden. De kom så og erstattede de to med lange revner. Men da jeg så så at alle begyndte at boble op, fik vi en skod forklaring på at i 2018 var det en varm sommer. Hvilket var sol for 2 år. Så vores garanti på 3 år var udløbet. Hvilket ikke gav mening når det kun var lidt over 1 år siden vi fik det monteret.
Hele vejen igennem har det været super skod firma og han tog en meget højere pris end det tilbud jeg havde fået tilsendt. Og sagde det var pga spild. Men jeg havde sendt nøjagtige mål på ruderne, da han udregnede et tilbud.
Utrolig ubehøvlet mand at tale med. Vil aldrig anbefalede dette firma til nogen.
Fik sat solfilm på 3 vinduer og 2 døre…
Fik sat solfilm på 3 vinduer og 2 døre i min udestue , samt 2 vinduer i min husgavl. Der er ikke 1 vindue glas hvor der ikke er støv i - eller en fold i - eller vandbobler i og so de siger der går op til 3 mdr. før det går væk - nej det passer ikke - så lang tid går der ikke. De var og så på sagen - så fint nok , men det var som det skulle være og det kunne ikke laves bedre mente de , selvom jeg har fået oplyst fra andre at det ikke er okay. Så hvis det er den kvalitet man får vil jeg ikke bruge dem og opsøge et andet firma. De vil ikke lave det om fordi produktet er ok fra deres side - så find nogle andre til at montere film for jer hvis i skal have film på vinduer. 2 stjerner herfra da de trods alt kom og kiggede på det , men jeg er absolut ikke tilfreds - langt fra uanset hvad de så siger af historier. jeg er selv håndværker.

Kursus solfilm til bil
Jeg har taget kursus I solfilm til biler hos rc-solfilm. Fuldt ud tilfreds med kurset. Lærte de teknikker der skal til for at montere solfilm. Fik at vide jeg altid må komme op til gratis efteruddannelse og hvis jeg står med problemer. Kan kun anbefale andre at tage kursus hos dem. Dygtige folk. 5 stjerner herfra.

Amatør forklædt som verdensmand
Her er tale om en mand/firma, der i dén grad er inkompetent i hans måde, at “undervise” i montering af solfilm.
En flink mand der er i røret da jeg bestiller kurset. Han lader mig forstå, at han faktisk er verdensmester i montering af solfilm, og at jeg vil blive klædt godt på til at klare opgaverne hjemme i firmaet, hvis jeg og firmaet vælger RC Solfilm Ydermere lover han gratis “uddannelses opdatering” så længe jeg lever - hvis jeg køber solfilmen gennem ham..
Da jeg møder op, er pengene fra mit firma endnu ikke overført til hans konto
(Arbejder hos Danmarks største bilimportør og vi er over 2.000 ansatte, så der er pænt travlt i vores finansafdeling) jeg forsikrer ham, at pengene lige er på trapperne kr 12.500- eksl. moms - men der er INGEN undervisning FØR han har modtaget pengene - hvilket så bliver klaret i løbet af formiddagen.. Derefter midtager jeg 4 stk. A4 ark med beskrivelses vejledning i montering af film på bilens forskellige ruder. Disse var i øvrigt så fulde af stavefejl, at jeg knapt nok forstod hvad der mentes...
Selve undervisningen i montering af solfilm, skulle jo være sidemands oplæring. Og hvilket det var til en vis grænse (han havde meget mere travlt med at fortælle og ikke mindst, vise hvor god han SELV var... )
Kurset skulle jo være som der står 7 dages varighed. Efter 2,5 dag havde han ikke flere biler jeg kunne øve mig på, og sagde så, at jeg kunne tage hjem i firmaet og øve mig. Og så kunne jeg komme tilbage... Det valgte jeg så IKKE at gøre - jeg synes jeg havde fået nok af en mand, der hele tiden fremhæver sit eget værd - i stedet for at gi’ en god og saglig undervisning.. Senere har jeg talt med nogle af hans tidligere kunder, og folk på egnen, der alle har sagt “ ham ska du sgu ikke bruge - skidtet falder af og han er ikke til at hugge eller stikke i”
Mit bedste råd er: Hold jer langt væk, hvis I påtænker at købe et kursus i montering af solfilm - dels er det det dyreste kursus, og dels dét man får mindst ud af..,
Den ene stjerne er for det værktøj jeg fik udleveret ved kursets start..

Flot arbejde og ok pris
Jeg har brugt RC solfilm to gange til montering af sorte ruder på personbil . Begge gange et flot stykke arbejde til fair pris-- kan klart anbefales
Folie på båd
Fik folie på fribordet på vores båd, og det ser virkelig godt ud. Super service og godt håndværk, kan kun anbefale RC-Solfilm.dk
Solfilm
Super dygtig til at sætte solfilm i er super til Freds med resultatet 💪🏻
Hurtig og prof udført arbejde.
Hurtig og prof udført arbejde.
Gode forslag til hvad Solfilm som vil være til det behov som famile på tur.
Ville havde haft en let tonet Solfilm, men blev forslået en lidt mørkere, så børnene og dyr i bile ikke ville blive udsat for stærk sol under vores lange ture.
Jobbet er udført 100% professionelt og med et stor smil. Tak for godt arbejde
Super service - Kan 100% anbefales
Hos RC Solfilm og skilte i Frederikshavn er du altid sikker på en god behandling. Servicen er i top og deres arbejder er bare i orden. Jeg kan 100% anbefale RC Solfilm og skilte.
Har fået bilen pakket "ind" i reklame.
Har fået bilen pakket "ind" i reklame.
Pænt og præcist arbejde.
Jeg har fået lavet alt fra reklame På firmabil til skilte og reklame tryk på tøj, super service og god kvalitet..
Jeg har fået lavet en masse biler med…
Jeg har fået lavet en masse biler med solfilm og komplet indpakninger, rigtig god service vil klart anbefale at bruge rc solfilm når du skal have sat solfilm eller folie på bilen
Har fået lavet den del og er super godt…
Har fået lavet en del og er super godt tilfreds
-Fantastisk service -
vi har brugt RC-Solfilm flere gange. Fantastisk service, kompetente fagligt dygtige og ikke mindst hurtige
altid til aftalte tid.. vi kommer helt sikkert igen
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.