Reallifetrading Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Jeg har netop afsluttet 9 ugers mentorgruppe i optioner hos Real Life Trading, og det er noget af den bedste undervisning, jeg har modtaget. Peter formår at gøre komplekse options-strategier (som LE... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hvis du interesserer dig for aktiehandel, som daytrader, svingtrader eller andet vil du blive forbavset over RL, her skal du ikke bruge deres broker, her kan du for et meget lille beløb få utroligt me... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har nu været medlem af Real life Trading nogle måneder, og har bla, deltaget i et mentorgruppe forløb. Et super godt kursus hvor man kommer i dybden med både den tekniske analyse men også den psyko... Voir plus

1. Cours
  2. Conseil en investissement

Écrit par l'entreprise

Vi leverer kurser og fællesskab omhandlende day og swingtrading med aktier, optioner og kryptovaluta. Vores gratis begynderkurser får dig godt i gang vel understøttet af vores fællesskab, som giver råd, vejledning og inspiration samt mulighed for copy-trading. Vi tilbyder individuel coaching og mentorgrupper for at gøre dig til en bedre trader og vil være Danmarks førende inden for trading med optioner.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

54 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Et inspirerende forum for nye og erfarne traders

Reallifetrading.dk er et fantastisk fællesskab for både den nye og erfarne trader. Her kan man lære alt om teknisk analyse, psykologien bag trading, få råd og sparring samt inspiration til og feed back på mulige handler. Vigtigt af alt er RLT forummet et rigtig rart og positivt sted at være. Kan anbefales.

30 mai 2022

Réponse de Reallifetrading

Mange tak for de fine ord Stig! vi prøver at adskille os fra facebook grupperne ved at være 100% Troll-free!

Kanon intro til swingtrading

Der ligger nogle fantastiske kurser som forklarer, så alle kan være med, hvad swingtrading er og hvordan man gør.

27 mai 2022

Réponse de Reallifetrading

Tak for den tilbagemelding Jesper. Vi prøver hele tiden at forbedre vores kurser, så de bliver lettere at forstå.

Høj kvalitet og stor støtte i gruppen fra alle

RealLifeTrading-Danmark er absolut stedet man skal kigge hen hvis man vil have høj kvalitet i teknisk analyse. De har hjulpet mig med at blive en bedre trader, først gennem de gratis kurser, dernæst gennem de ekstra kurser(nogle gratis, nogle betalt) men i høj grad gennem den feedback og støtte man får i gruppen. Der er så mange dygtige mennesker der er villige til at hjælpe en både med det tekniske i aktiehandel, men absolut også det psykologiske når det hele går nedad, eller handler går mod en.
mine bedste anbefalinger, til at starte sin investering-og tradingkarriere.

26 mai 2022

Réponse de Reallifetrading

Mange tak for de pæne ord Anders! Vores mål er at gøre trading og teknisk analyse tilgængeligt for alle

Velfunderede analyser

Velfunderede analyser. Peter og Henrik samt øvrige involverede i RLT Danmark laver dagligt et stort arbejde i at hjælpe nye og øvede tradere i at få succes. Super gode kurser og ugentlige anbefalinger.

26 mai 2022

Réponse de Reallifetrading

Tak for det Jeppe!. Vi kan ikke have succes som virksomhed hvis vores medlemmer ikke har succes!

En seriøs platform

En seriøs platform, hvor man på alle niveauer kan lære at handle aktier på baggrund af teknisk analyse.

Réponse de Reallifetrading

Mange tak for den fine bedømmelse. Vi gør vores bedste for at vores medlemmer og kunder skal have succes på markedet.

Fantastisk fællesskab med masser af…

Fantastisk fællesskab med masser af mulighed for at lære en masse nyt, kan varmt anbefales!

Réponse de Reallifetrading

Mange tak for rosen. Vores fællesskab er omdrejningspunktet for det vi laver. Vi ved at det kan være stressfuldt og ensomt at trade - uanset om man er begynder eller øvet. Derfor har vi fællesskabet så vi kan lære af hianden.

Fedt sammenhold og god sparring

Som ny trader på marked der prøver at lære teknisk analyse og swingtrading, der har Realligetrading danmark givet mig et godt sammenhold og vigtig sparring i de mange situation hvor man føler sig lidt usikker. Søde mennesker og gode kurser.

Réponse de Reallifetrading

Tak for din tilbagemelding Rasmus. Vores medlemmer er vigtige for os - for hvis I ikke ahr succes har VI ikke succes!