När jag ville samla mina lån fick jag ett ytterst proffsigt OCH personligt bemötande från lånehandläggare Viktor som som sedan kopplade mig till fantastiske och erfarne rådgivare Ryan som hanterade m... Voir plus

Fick 26st SMS på en och samma dag från Reducero. 6st på förmiddagen och sedan resterande på loppet av 10 minuter på kvällen. 5 av dem på mindre än 1 minut. Och de flesta av dem kom efter jag skickad... Voir plus
Jag är verkligen supernöjd. Denniz hjälpte mig på ett fantastiskt sätt och gav tydliga, ärliga och väldigt hjälpsamma råd. Han gick över förväntan och jag kände verkligen att han brydde sig om att... Voir plus
Fantastisk service och rådgivning! Jag är otroligt nöjd med den hjälp jag fått från Linus på Reducero. Han var professionell, tydlig och väldigt hjälpsam genom hela processen. Tack vare hans rådgiv... Voir plus
- Société de crédit et de prêt automobile
- Courtier en finances
- Courtier d'assurances
- Établissement de crédit
- Société financière non banquière
Reducero är en jämförelsetjänst för lån som hjälper dig att jämföra lån helt kostnadsfritt. Vårt mål är att göra lånemarknaden mer transparent och ge dig som kund bättre insyn i vilka alternativ som finns tillgängliga när du behöver ett privatlån eller omförhandla dina villkor. Genom Reduceros lånejämförelse kan du jämföra erbjudanden från flera banker och långivare samtidigt - med endast en kreditupplysning via UC. Ansöker du om lån får du ta del av olika erbjudanden på ett smidigt och överskådligt sätt, så att du enklare kan fatta ett välgrundat beslut utifrån din ekonomi, dina behov och de bästa villkoren för dig. Under hela processen finns vi tillgängliga tillsammans med våra rådgivare som gärna hjälper dig om du behöver det. Vi samarbetar med banker och långivare på den svenska marknaden för att ge dig ett brett urval av låneerbjudanden. Samtliga samarbetspartners står under relevant tillsyn och följer gällande regler och krav för kreditgivning. Därför kan du känna dig trygg när du jämför lån genom Reducero.
Vädursgatan 5, 41250, Göteborg, Suède
- 020-11 33 41
- kundservice@reducero.se
- www.reducero.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 75 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Fick grymt bra hjälp med att samla ihop…
Fick grymt bra hjälp med att samla ihop mina lån av Rasmus och hans kollega.
Snabbt och smidigt.

Réponse de Reducero Låneförmedling
Fick bra hjälp av Rasmus trevlig kille…
Fick bra hjälp av Rasmus trevlig kille fick ner min ränta

VARNING
VARNING! Deras erbjudande kan låta bra, men sen ringer och ringer de igen trots att man lovas att de kommer plocka bort dina kontakt uppgifter. Du blir helt enkelt inte av med dem.

Liam var intresserad
Liam var intresserad, tålmodig och trevlig. Han var intresserad av att verkligen hjälpa till den bästa lösningen för oss! Vi är supernöjda!

Réponse de Reducero Låneförmedling
Mycket trevlig och kunnig kille som…
Mycket trevlig och kunnig kille som ringde mig. Fixade ett bättre lån till mig med lägre ränta och mindre år men till samma månadskostnad.

Réponse de Reducero Låneförmedling
Lean har hjälpt mig med alla mina…
Lean har hjälpt mig med alla mina frågor. Jag är glad att jag kunde prata med ett proffs.Tack så mycket.

Mycket bra
Mycket bra, smidigare än andra ställen. Har snabb handling och trevlig handläggare:).
Han får 5 av 10 :)

Trevligt bemötande
Trevligt bemötande , tydlig info och snabb återkoppling.

Réponse de Reducero Låneförmedling
Jag fick chansen att prata med smarts…
Jag fick chansen att prata med smarts Marttin ni ska berömma honom att han fick jobba med er han är smart , snällt och hjälpsam han har hjälpte mig två gångar genom att samla mina splittrade lånen hit och dit
Tack så mycket Martin du är en Engel

Arvid på Reducero är fantastisk
Arvid på Reducero är fantastisk.
Saklig, tydlig och kunnig.

Réponse de Reducero Låneförmedling
Hjälpsamma o en vilja att hjälpa när…
Hjälpsamma o en vilja att hjälpa när man behöver lite hjälp. Allt gick snabbt o , bra kunskap så man känner sig trygg.
Så kan verkligen rekommendera att kontakta Redusero , och be att få prata med Arvid han är en riktig klippa , kan sitt jobb, trevlig med. Så tusen tack Arvid på Redusero🤗

Réponse de Reducero Låneförmedling
Bästa hjälpen från Johan!
Bästa hjälpen från Johan!
Rekommenderas starkt, professionell och kunnig personal.

Fantastiska Martin
Fick fantastiskt hjälp av Martin, lika så min syster som haft kontakt med Martin. Han har hjälp till med allt, och man har känt en otrolig trygghet, han har tagit sig tid och förklarat allt man behöver veta. Kan varmt rekommendera era tjänster.

Réponse de Reducero Låneförmedling
Rasmus hjälpte mig att smidigt lösa ett…
Rasmus hjälpte mig att smidigt lösa ett gammalt lån med hög ränta till ett med lägre. Trevlig och tålmodig medans jag hittade rätt .

Réponse de Reducero Låneförmedling
Trevlig o mycket hjälpsam kille 😊👍lätt…
Trevlig o mycket hjälpsam kille 😊👍lätt o prata med

Réponse de Reducero Låneförmedling
Jag fick hjälp att samla lån till en…
Jag fick hjälp att samla lån till en lägre månadskostnad, väldigt hjälpsam . Tack

Réponse de Reducero Låneförmedling
Det var jätte tydligt information
Det var jätte tydligt information, Johan hjälpa mig så mycket, tack Mvh Alan

Tack Martin som hjälpte mig