Ik moest mijn bestelling na twee dagen helaas annuleren maar dit werd goed opgepakt, gewoon geld terug en geen gedoe. Zie dit ook wel eens anders bij webshops.
Lisez les avis des autres
Alles uitstekend verlopen bij bestelling. Ook aangenaam dat betaald kan worden met Paypal. 2 dagen later bevestiging van DPD, dat pakket verzonden was en in de loop van de dag tussen 13 en 14 uur aang... Voir plus
Alles was prima verpakt en verwerkt, geen commentaar naar jullie toe.Echter DPD heeft nagelaten door het pakket niet op het juiste adres af te leveren, vervolgens was er niemand op het eerst aange... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Reinders doet in wanddecoratie en posters.
Coordonnées de contact
Hamelandroute 92, 7121JC, Aalten, Pays-Bas
- 0543 479009
- service@reindersshop.com
- www.reindersshop.com
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Ik moest mijn bestelling na twee dagen…
Hele lange levertijd, maar mooie kwaliteit
Na ruim 15 dagen eindelijk het fotobehang voor de babykamer ontvangen. Omdat het 3 dagen voor Pasen was besteld hebben ze het pas 5 dagen na mijn bestelling in behandeling genomen. Pas na 9 dagen een mailtje dat de bestelling was ontvangen en dat het dus later in behandeling was genomen.
Erg frustrerend als je zwanger bent en heel graag wil beginnen aan het kamertje.
Het uiteindelijk ontvangen product was prima. Goed verpakt en mooie dikke kwaliteit. We hebben het er direct op geplakt. Heel blij mee.
Mijn plexiglas schilderij was helaas…
Mijn plexiglas schilderij was helaas beschadigd geleverd door transport. Reindersshop heeft dit zeer netjes en klantvriendelijk opgelost. Chapeau, ga zo door! Daarom 5 sterren verdiend!!
super Onlineshop
sehr große Auswahl an tollen Wandbildern und Poster
Montag bestellt Freitag erhalten
vielen Dank!
kann ich weiterempfehlen
Review bij verkeerde Reinders geplaatst.
Per abuis hier slechte review geplaatst. Was voor Reinders kleding outlet op Bataviastad.

Réponse de Reindersshop
Afspraken worden niet na gekomen
Afspraken worden niet na gekomen, 3 keer zelf gebeld bleek het product niet meer beschikbaar, maar ik werd aan het lijntje gehouden morgen komen ze aangemeld bij postnl. Toen zij die telefoniste we storten binnen 3 dagen geld terug. Nu al meer als 8 dagen nog niets terug. Koop hier niets meer mensen bezint eer dat je hier iets koopt

Réponse de Reindersshop
Ik heb goeie ervaring met reinders…
Ik heb goeie ervaring met reinders kleding!! De vuilniszakken zitten erg lekker & is ook nog van goeie kwaliteit!!

Top klantenservice!
Goede, voordelige prijzen voor mooie producten. Supergoede service! Toen een van de producten per abuis beschadigd aankwam, kreeg ik direct een nieuw product opgestuurd. Het oude hoefde niet eens retour. Topservice dus!
Meteen de volgende dag geleverd
Meteen de volgende dag geleverd. Keurig en goed verpakt
Komt beschadigt aan
De oorspronkelijke poster is beschadigt aangekomen. Dit is nu prima opgelost.

Super service
Mijn pakketje bleef hangen bij het transport bedrijf. Omdat ik het pakketje snel nodig had hebben ze de bestelling (gratis) nog een keer verstuurd. uiteindelijk zijn ze beide aangekomen (waarvan de tweede toch nog op tijd kwam), en mocht zelfs beide pakketjes houden. Super service!
Naast de service was het ook goed verpakt, en voldoen de producten aan de beschrijving.
Snelle levering en top poster
Snelle levering en top poster.
Kleur is uitstekend.
De kwaliteit is goed
De kwaliteit is goed, snelle levering netjes verpakt.
alleen jammer dat er geen haakje of iets bij zit om het meteen op te hangen. Want is te mooi om ermee te wachten

easy and accurate
easy to make your choice and to buy; a swift and accurate delivery
Snelle levering en goed verpakt!
Snelle verzending en goed contact via …
Snelle verzending en goed contact via de klantenservice. Ik ga snel weer wat bestellen, top!
Hoe moet ik dit ophangen?
Mooie deco plaat. Helaas geen idee hoe ik dit moet ophangen. Geen bevestingsmateriaal toegevoegd. Ook Geen instructie op de site te vinden. Dat was wel handig geweest.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.