Altid super søde og hurtig betjening. Lækker stor buffet. Masser at vælge imellem. Vi elsker at komme i restaurant Big world i Grindsted.
Lisez les avis des autres
Maden generelt ok, men betjeningen var uhøflig, - primært fra ejerens side. Mut og afvisende opførsel. Fik en tablet til at bestille drikkevarer til 21 personer. Det blev en langsommelig serveri... Voir plus
Det er blevet for dyrt at spise på Big World, man får en middelmådig friturestegt oplevelse for næsten 200.- pr. person plus drikkevarer. Der er ikke noget særlig stort udvalg, fadene er tomme, det... Voir plus
En dårlig oplevelse må man sige... Restauranten var underbemandet og så må man sidde og tørste,spise dessert mellem sine beskidte tallerkner. Vi havde dog spurgt ang tallerknerne og fik af vide af... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Altid super søde og hurtig betjening
Øv øv øv
Øv øv øv, hvor er det avligt at resturan big world i grindsted, er blevet så sjusket med deres mad. Deres oksekød mangler beder tilberedning, kødet var sejt. Jeg fortalte det til kokken han vendte mig bare ryggen, som var lige glad, deres sushi med avokado var helt brune,
Meget af deres mad som minimum skal være 65 grader, har i ikke været det.
Min kone der er gravid, fik det dårligt af deres mad, for mit ved komme har min mave det heller ikke godt
Før hen i tide gav vi dem altid 5 stjerner. Men et nyt pasonale og kok kan hurtig vende skuden. Dsv
Det kan ikke anbefales at købe sushi…
Det kan ikke anbefales at købe sushi takeaway i Grindsted, da vores oplevelse har været utroligt tørre ris og mangel på smag og den ellers sædvanlige lækkerhed, der er ved sushi fra en restaurant. Vi elsker normalt sushi, men efter et køb i Big World i Grindsted, fortryder vi, at vi ikke bare købte en pakke halvkedelig sushi fra Lidl, da det trods alt ville have smagt bedre. Hvis det var vores første omgang sushi nogensinde, havde vi muligvis aldrig købt sushi igen. Ved kontakt til restauranten efterfølgende, ville de give den sølle kompensation, at vi kunne få 15% rabat på næste køb. Vi købte for ca. 500 kr. sushi takeaway.
Det får 0 stjerner på linjen her fra
Det får 0 stjerne på linjen her fra
Service - 0 stjerner
Maden - 0 stjerner
Så vil du have en forfærdelig oplevelse og ondt maven så har du fundet det rette sted…
Ikke et besøg værd
Har lige været forbi på restauranten i Varde. Det var en sløj omgang. Pommes frites'ene var slatne og smagte ikke af pommes frites. De stegte nudler smagte kun af en ringe soya sauce. De indbagte ting var bløde og drev af olie.
Isen og drikkevarerne var ok og som forventet.
Til prisen findes der bestemt andre og væsentlig bedre alternativer i Varde.
Det er uden tvivl den ringeste Kina restaurant vi har været på.
Lækker god varierende buffet
Lækker god varierende buffet, man kan vælge imellem og til ganske billige penge. Et sted der husker flag til fødselaren og med rabat til vedkommende hvis der er mindst 4 til middag.
Helt som man kan forvente!
Det kan præcist det, det skal - Det er måske ikke en gourmet oplevelse, men med buffet, suppe, sushi, kage, is, kaffe til under 200,- pr mand, skal man være naiv hvis man forventer at blive blæst bagover.
Tallerkenerne skal man lige dobbelttjekke - Jeg oplevede flere der havde rester af ris der var "brændt" fast efter en tur i vaskemaskinen.
En restaurant hvor pris og kvalitet hænger helt fint sammen.
Var på restauranten tirsdag den 6
Var på restauranten tirsdag den 6. februar omkring kl. 17.45 og fik serveret mad der på ingen måder var varm men lunken til den kolde side. Ligeledes fik jeg en cola uden kulsyre.
Jeg gjorde servetrisen opmærksom på at suppen var kold og hun sagde:”Ups den ha vi glemt at tænde for.”
Vi forlod stedet uden at spise vores mad og klagede til personalet. Servetrisen mente nærmest at vi løj.
Der var desværre ingen varme på i…
Der var desværre ingen varme på i restauranten, så alle gæster sad med vinterjakker på. Maden var heller ikke varm.
SUPER GOD MAD !
Bestilte mad til min søns barnedåb hos big world i grindsted og det var super lækker mad og smagte rigtig rigtig lækkert... og der var masser af mad... kan kun anbefale dette sted 👌👍👌
Maden generelt ok - men dårlig service
Fik en tablet til at bestille drikkevarer til 21 personer. Det blev en langsommelig servering af drikkevarer. Dog kom der på opfordring fra os yderligere tablets.
Senere blev vi opfordret til ikke at skifte tallerken undervejs, de havde ikke nok tallerkner….
Inden vi var færdige, blev bordene afryddet af en mut ejer, der flere gange brokkede sig over dametasker, der stod på gulvet.
En træls oplevelse primært pga. servicen.
Tror ikke vi kommer forbi igen😳
Big World Varde, spar dine penge.
Der er ikke noget særlig stort udvalg, fadene er tomme, det beskidte service hober sig op på afstillingsvognen og det hele er generelt slidt og træls.
Vi spiste 4 personer, med 4 sodavand for knap 1100.-
Vi kommer helt sikkert ikke på Big World igen.
Restaurant Big World i Varde.
Restaurant Big World i Varde.
Min forlovede og jeg var med min søster og niece inde og spise hos Big World og jeg jå indrømme at den eneste grund til at de ikke kun får én stjerne, er fordi de havde sur-sød sauce, hvilket mange ikke har... og selv der blev man skuffet, for opfyldningen var elendig.
Generelt så var det ikke en speciel fed oplevelse at spise derinde.
Det første du blev mødt af var manglende bestik og en del beskidte tallerkener (indtørret madrester).
Kødet til stegningen var stiv frossen og ikke til at få fra hinanden, medmindre du skulle have 600 gram kød af hver.
Jeg har heller aldrig før set så direkte fraværende en kok før.. smed maden på den stegende pande og så forduftede han ellers hele tiden, hvilket resulterede i enten understegning eller virkelig overstegning.
Der skulle være sushi med i buffetten, men man skal være hurtig, for efter kl. 19:00 bliver der tilsyneladende ikke fyldt op.
Deres dessert udvalg var fint, med flødeboller, små kager o.l., men de ting man skal tage dem med, er direkte til at miste appetiten over - virker ikke som de har været rengjort på noget tidspunkt (ville gøre det mere lækkert hvis de liiige blev rengjort en gang imellem i løbet af sådan en aften).
Da vi så skulle derfra ved en kvart over otte om aftenen, så kan du ellers stå i lang tid og vente på at få lov til at betale - personalet har travlt med alt andet end servicere, selvom de gentagende gange så os og to ældre par foran os (og var ikke fordi restauranten var fyldt på det tidspunkt).
Kommer vi til Varde igen, så tænker jeg vi hellere må give en anden restaurant et forsøg.
Tomme fade - Grindsted
Fadene var halvtomme (nogen helt tomme), vi sagde det og alligevel blev der ikke fyldt op… det er som om køkkenet bliver lukket 19:30 selvom der er åbent til 21.. noget is var også helt blødt, noget andet smuldrede så hårdt var det.
Big world Varde
Starter ud med at sige rigtig sød personale 🙌😊 og hurtig med drikke varene. MEN...
Meget fesen legerum hvor de få ting som er i rummet er meget beskidte og fedtet 😬🥴...
Maden er virkelig faldet I kvaliteten.. De mainerede rejer i lage i buffen var kolde idag og min mor fik forårsruller som smagte dårlige. Risen i sushien var meget klistrede i nogle af dem og dem som burde være språde var bare ren gummi agtig.
Billig mad der ikke er Ok i forhold til…
Billig mad der ikke er Ok i forhold til prisen
Spild af penge
Buffet der ikke bliver fyldt op, tomme fade, dårlig mad, meget langsom betjening, og selv når man vil betale skal man stå længe og vente ved den tomme disk selv der ikke er noget at lave. Vi kommer bestemt aldrig igen. Spild af penge.
Der trænger vist til en opgradering af…
Der trænger vist til en opgradering af serviceniveauet i Big world i Grindsted
Frisk luft til de handicappede og tjenere, der var frisk til at tage tallerken ud af hånden på dig 30 min før lukketid.
En kvindlig tjener, der var mere fokuseret på, at der var frisk luft til vores kørestolsbruger end om han kunne sidde ved bordenden. Efter kl 19 fyldes der ikke op i fadene og 19.30 begynder tjenerne at rydde op, mens de fortæller at de lukker kl 21. Så hvis du ikke holder på din kop eller tallerken, så fjernes den med det samme. Jeg tror, at Big World skylle tage til Næstveds wok and chopstick og se, hvad rigtig service er.
Dejlig Mad
Dejlig Mad, vi havde bestilt 3-4 mdr i forvejen, da vi så ringer for at følge op på ordren, får vi af vide den er der, men at vi kun har bestilt til 15 personer(vi havde bestilt til 50) så da det blev korrigerede var prisen 20 kr dyrere pr.kuvert altså 1000kr ekstra og servicen for udkørsel var ikke imponerende. Vi havde Konfirmation og havde bestilt maden til Levering kl 14, Den kom først kl 14.40 med begrundelsen at de havde regnet med de skulle kører fra Restauranten kl 14. Lidt surt når man står med 50 gæster, der skulle have noget at spise. Men trods de negative ting har vi ikke en finger at sætte på maden, den smagte dejlig og der var rigeligt.
Vi fik til vores datters konfirmation…
Vi fik til vores datters konfirmation bad fra Big world Grindsted. Det var en fantastisk oplevelse. Masser af mad, som var lækkert og som smagte mega godt. Da de ankommer med maden, medbringer de også suppeskåle og skeer og ting til at tage maden med, det var en glædelig overraskelse. Maden blev stillet på varme plader, som blev holdt varme af fyrfadslys, så maden var varmt i lang tid. Alt i alt en rigtig god oplevelse, som varmt kan anbefales 💕
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.