Maden var virkelig lækker, og betjeningen var venlig, imødekommende, man føler sig godt taget imod, og servicen var helt i top. Jeg kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale Rio! 😊🙌🏼🙌🏼

Bestilte 2x Steg Flæsk, der står på deres hjemmeside at det koster 199kr pr person, men da vi skulle betale kostede det 209kr pr person, det er under AL kritik!

Vi bestilte stegt flæsk med persillesovs til 199,- og det var under al kritik. Tykke seje stykker flæsk, persillesovs så tyk som grød og med melklumper i samt upillede kartofler. Uappetitligt og l... Voir plus

Hvis man kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Den ringeste restaurantoplevelse i mit liv. Kremeret flæsk, smagløs tyk sovs, kartofler nogenlunde. Betjeningen var utrolig dårlig, en af tjenerne v... Voir plus

1,6

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

176 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,6

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Forfærdelig service - dårlig mad!

Min mand havde bestilt en medium rib eye, og jeg selv stegt flæsk med persille sovs - min mand modtager først en gennemstegt bøf og får den sendt retur, hvorefter han får en rå bøf?! Servicen er helt af h*lveds til for at sige det mildt. Den (ældre) tjener bliver meget sur over at blive konfronteret med dette, og vil ikke give os en ny. Istedet får vi en regning på 112kr for sodavand vi ikke engang fik drukket kvart af!?! Det simpelthen chokerende det vi har oplevet her til aften - vi sætter aldrig vores ben der igen. Udover det så var min flæsk knas tørre, og mindede mest af alt om noget fra et tidligere måltid.

20 février 2017

I har reddet min dag og min mors 60 års fødselsdag .

I er bare de bedste, det kan ikke beskrives med ord, da i sang fødselsdags sang for min mor som var smuttet over til jer for at holde sin 60 års fødselsdag. Jeg er vokset op på amager og kommet hos jer tit og derfor betød det ekstra meget at i gjorde det for mig, nu når vi har boet i Jylland i 22 år.
Så endnu engang tak

21 janvier 2017

en stjerne for meget

Tag på Rio Bravo og få ødelagt Danmarks Nationalret. Uhøflig betjening, det ringeste stegt flæsk med persillesovs man kan få. Vi var 3 ud af 4 der bestilte retten. Vi valgte 4 øl til maden, en ½ liters fadøl, som var skænket i minimal størrelse, som så åbenbart også var en bevidst handling, idet at næste hold øl havde samme størrelse. Vi valgte at sende første hold af flæsk ud, de var seje og smagte ikke godt, men næste hold var det samme. Tjenerne var sure og helt uden for normal rækkevidde. Så blev der tabt rester af mad på gulvet ( de seje svær ) hvilket vi gjorde opmærksomme på, da folk kiggede på os, som om vi ikke kunne sidde ordentlig ved bordet. For ikke at skulle anmelde på denne måde her, har vi faktisk forsøgt at skrive til dem, men uden svar.

31 octobre 2016

Skod restaurant

Elendig kunde betjening man blev næsten bedt om og gå inden man var kommet ind tjenerne var enormt sur kommer ik der igen

9 octobre 2016

Pas på man bliver syg

Nu forstår jeg bedre hvorfor tjenerne ikke spørger om maden smagte, det tør de sku da ikke.......måske er jeg selv snotdum for jeg har spist der 2 gange på 3 uger, første gang var ribeye så sej den ikke kunne spises, ligeledes var min kammerats bøf det samme, i dag fik vi Rio bravo gryde. Med 3 forsk. Slags, smagte 2 stykker der utyggelige, resten smagte af Maizena sovs med pølse vand,det burde hedde Rio bravo pølsegryde lavet på brakvand, de kan ikke engang stege en pomfrit der er gennem stegt......talentløst etablisement

26 avril 2016

Børn ikke velkommen

Vi har igennem en del år spist der som en tradition i forbindelse med Tivoli besøg, da der kom forøgelse i familien skulle de selvfølgelig også med. Børn skal blive siddende og må slet ikke bevæge dig rundt det er lidt svært for et par børn på 1,5 og 2 år. Løsningsforslag: få monteret h-sele på højstolene☺ kommer der aldrig igen. Meget negativ tjener

28 décembre 2015

Ingen tjener

Var forbi i da kl ca 13:50 da var ingen andre kunder, tjenerne sad hved et bor og spiste mad og ingen af dem rejset sig op for at betjen os. Vil valgte at gå og gik over til sporvejen hvor vi fik en fremragende service.

19 novembre 2015

Elendigt - bliv væk!

Fik i dag utrolig lyst til en gang Stegt flæsk m/ persillesovs. Jeg var samtidig tæt på Rio Bravo, i Stormgade.

Flæsket var uden smag. Sværen blød.
Persillesovsen - ja det kan man vel egentlig ikke kalde det! Totalt 'kønsløst' og for mig smagte det som om der ikke var brugt frisk persille men frysetørret og så havde sovsen en umiskendelig krydring af Allehånde.

Der var ganske enkelt ikke lagt noget 'kærlighed' i den madlavning - jeg spiste ikke engang halvdelen, Maden var simpelthen under al kritik!

Aldrig mere Rio Bravo for mit vedkommende.

25 août 2015

øv...

vi havde glædet os til stegt flæsk og persille sovs.... vi var så skuffet over den stegte flæsk...ikke sprød... og havde en bismag af fisk. som om de havde ligget i samme olie som fiske filleter... vi nævnte det, men en sur tjener mente at det var os den var galt med. også selv om fire mennesker siger det samme....

29 juin 2015

God velkomst

RIO Bravo
Altid god betjening, især hyggeligt når ejeren selv står i døråbningen og tager imod når man kommer, han er altid god for en kvik bemærkning.
Vi ses i aften.

27 février 2015

Skynd dig og spis og kom videre

Ikke lige det mest servicemindede sted ... man føler bestemt man kommer til ulejlighed. Skynd dig at bestille og betale ...
Bemærk bestiller du stegt flæsk er det bagt og i den superfede og stive e de

23 novembre 2014

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit