Vi havde endnu engang benyttet os af Risskov til en kør selv ferie. Vi havde booket et hotel i Stockholm og det var et rigtig fint ophold. Eneste ulempe var at det var dyrt at parkere i hotellets gara... Voir plus
Der er god service, som bliver besvaret hurtigt. Hvis der er behov for hjælp under opholdet er der kompetente medarbejdere som kan tage en beslutning. Som vi har prøvet en enkelt gang, hvor beskrivel... Voir plus
Vi bestilte for femte gang en kroferie og har altid mødt venligt personale telefonisk. Det er en dejlig service , at hotel voucher’en bliver gensendt lige før vi skal afsted.
Risskov bilferies service fungerer fuldt ud. Derfor vores 4 stjerner. Men vores ophold på Hotel Sønderborg Strand var generelt en skuffelse og levede ikke op til vores forventninger. Vi opgraderede... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Risskov Bilferie sælger kør selv-ferier til destinationer i Europa og vores kunder skal opleve høj kvalitet til attraktive priser.
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Nem booking
Har aldrig haft fysisk kontakt med Risskov. Alt har fungeret perfekt online.
Har rejst med dem mange gange. Nogle af hotellerne bærer præg af nedslidning, men i det store hele er der valuta for pengene.
Vi bestilte ferie til CABINN Metro og…
Vi bestilte ferie til CABINN Metro og alt var super på hotellet og bestillingen var let og lige til.
Alt gik fantastisk godt uden problemer
Alt gik fantastisk godt uden problemer
Meget nemt at bestille ophold via…
Meget nemt at bestille ophold via hjemmesiden. Meget tilfredse med beskrivelser m.m. Vi har været afsted 6 gange og har ALTID været tilfreds.
Vi har i de seneste 10 år købt to…
Vi har i de seneste 10 år købt to ophold om året hos Risskov Rejser. Vi har altid været tilfredse og synes at pris og kvalitet hænger fint sammen.
Hotel Fåborg Fjord
Vi havde en god oplevelse. Vi har kun haft gode oplevelser gennem Risskov Bilferie.
Havde kun lidt brug for deres…
Havde kun lidt brug for deres kundeservice, men den jeg havde brug for var hurtig og hjælpsom og de var super flinke og imødekommende
Hjælpsom og positiv information i…
Hjælpsom og positiv information i mindste detaljer helt klart at vi vil rejse med Risskov bilferie igen og anbefaler andre at bestille rejser igennem Risskov
Altid hurtigog imødekommende service.
Altid hurtigog imødekommende service.
Har rejst med dem gennem mindst 25 år og har altid været tilfreds.
De udvælger altid gode hoteller.
Hjælpsom personale.
Hjælpsom personale.
styr på tingene.
Gode hoteller man kommer ind på.
Hvis der sker fejl bliver de rettet med det samme.
Alt fungerede super godt
Det går hurtigt og fin info
Har brugt Risskov flere gange, det virker super godt hvergang
Risskov Rejser ydede venlig betjening …
Risskov Rejser ydede venlig betjening og god rådgivning i forhold til rejsedestinationen. (Slukefter Kro)
Fint kroophold i dejlige omgivelser.
Hyggelige og rene værelser med velsmagende og lækker middag.
Super rimelig pris for opholdet
Alt i alt en dejlig oplevelse
Fantastisk ophold
Vi var på et dejlig ophold på rønneshotel slettenstrand, fantastisk mad, rigtig rigtig god betjening, vi kommer gerne igen
Har bestilt turen på nettet
Har bestilt turen på nettet, så har ikke haft kontakt med kundeservice ud over bekræftelsen på mail. Jeg synes det er nogle fine hoteller, så for os er det som regel et kvalitetsstempel af hotellet, at Risskov Bilferie har dem på deres liste.
Misvisende. Pris.
Venligt personale hos Risskov Bilferie. Jeg blev dog overrasket da jeg blev bekendt med at den annoncerede pris ikke var rigtig.
Der kom et tillæg, som jeg ikke kunne se før jeg bestilte og måtte således betale en forføjet pris inkluderende et gebyr.
Jeg føler det urimeligt at den annoncerede pris ikke er gældende.
Efter at have brugt Risskov rejser adskillige gange har vi igen haft en god oplevelse på et af Risskov rejsers hoteller mvh jan hjøllund Pedersen
Vi fik hvad vi havde bestilt, samt en god service og et smil oveni
Nemt at booke
Nemt at booke. Ved telefoniske kontakt, var det dejlig nemt at komme igennem, og blev mødt af en meget behagelig og behjælpelig kvinde.