Risskov Bilferie Avis

2 490
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Vi havde endnu engang benyttet os af Risskov til en kør selv ferie. Vi havde booket et hotel i Stockholm og det var et rigtig fint ophold. Eneste ulempe var at det var dyrt at parkere i hotellets gara... Voir plus

Risskov bilferies service fungerer fuldt ud. Derfor vores 4 stjerner. Men vores ophold på Hotel Sønderborg Strand var generelt en skuffelse og levede ikke op til vores forventninger. Vi opgraderede... Voir plus

Dejligt hotel , sødt personale. Men mangel på personale, ved morgenmad, total kaos , kunne hverken nå at fylde op eller rydde af , Aftensmad kedelig, vi havde købt 2 retter/ buffet efter kokkens valg... Voir plus

Vi får altid hurtig tilbagemelding fra Risskov bilferie, også når overnatningssteder er sløve med svar. Vi kan godt lide, at personalet tilbyder at finde overnatning, når et sted er booket. Især en... Voir plus

1. Agence de voyages

Informations provenant de diverses sources externes

Risskov Bilferie sælger kør selv-ferier til destinationer i Europa og vores kunder skal opleve høj kvalitet til attraktive priser.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(2 490)

297 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dejligt kroophold.

Det hele var bare i orden.
Bekræftelse på opholdet blev tilsendt en uges tid forinden. Rigtig godt.
Et kroophold på Signesminde Kro som fuldt ud levede op til det som Risskov Rejser havde oplyst.

22 juillet 2026

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse - både bestillingen og selve ferien. Alt var perfekt. Vi har brugt Risskov Bilferie flere gange og har kun haft gode oplevelser. Kan varmt anbefales.

21 juillet 2026

Chokerende oplevelse fra Risskov Rejser og Agersø Kro

Vi glædede os til at opleve den danske ø, Agersø. Vi bookede et ophold med to overnatninger på Agersø Kro gennem Risskov Rejser. To overnatninger med morgenmad samt en ‘gastronomisk tre-retters menu’ til 2887 kr. for to personer. Det tilbydes af Risskov Rejser som en ‘eksklusiv pakke’.

Velankommet til øen efter en smuk og kort færgetur, tjekkede vi ind på Agersø Kro. Vi fik værelse 10, som viste sig at være i en udbygning bag hovedbygningen. Vi blev vist til værelset af værtinden. Vi undrede os over at vinduerne stod på vid gab, men forklaringen kom straks dørene blev åbnet. Det stank af kloak i en helt uhørt grad. Vi konfronterede værtinden dette - hun kunne intet lugte og blev ophidset på os, da vi ytrede ønske om et andet værelse. Hun lovede dog at tjekke muligheden her for. 5 minutter senere kom hun og fortalte, at ‘alt er udsolgt’, så vi kan ikke tilbyde et andet værelse, måske i morgen, hvis vi kunne acceptere værelset for en nat.

At vi derudover kan konstatere at døren til badeværelset ikke kunne låses, som skulle deles med et værelse ved siden af (som dog stod tomt - underligt når ‘alt er udsolgt’, kan kun undre. Ydermere er en stikkontakt i 5 cm højde i badeværelset uden dæksel - direkte livsfarligt. I et hjørne i soveværelset er der skimmelsvamp fra gulvet og 20 cm op af væggene. Møbleringen er stærkt forældet. Et sengebord havde så meget støv på mellemhylden at man kunne tegne med fingrene på møblet.

Udendørs stole udenfor værelset fyldt med fuglelort, som gør det umuligt at sidde i stolene. Vort ophold inkluderer en ‘gastronomisk oplevelse i form af en 3-retters menu’. Forretten var en ‘rødbede-carpaccio’ med indtørret rødbede i halvtykke skiver med en lækker gedecreme. Hovedretten var en ‘bagt rødspætte’, som kokken havde glemt at flå, glemt at krydre med salt og peber og som så i øvrigt havde fået for meget i ovnen, så den var blevet tør og så i øvrigt overhældt med en besynderlig citron-sauce, som totalt fjernede smagen af fisk, men nuvel, der blev så også serveret små indtørrede bagte kartofler. Til dessert en ‘appelsinkage’, som var fin.

Værtinden fra check-in serverede for os. Hendes vrede blev astronomisk, da vi fortalte, at vi faktisk ikke brød os om fisken. Da hun serverede appelsinkage, meddelte hun, ud af det blå luft, at hun synes, vi skulle forlade kroen, da vi da vidst var svære at stille tilpas. Vi undrede os meget over denne melding, men blev hurtigt enige om, at vort ophold desværre, uanset hvad, ikke ville være andet end en katastrofe med de oplevelser, vi allerede havde fået.

Vi bad værtinden bekræfte, at vi fik vore penge refunderet, hvilket hun bekræftede flere gange. På vejen hjemad tjekkede vi tilgængeligheden for værelser på kroen der rent faktisk var muligt direkte via Agersø Kro’s hjemmeside såvel på vor ankomstdag som til overnatning 2. Vi kan derfor kun ‘undres’ over kroens manglende vilje til at løse problemet - Værtinden var fortørnet over vor kritik, uagtet at vi jo kan se i anmeldelser af kroen, at vi langt fra er de første, der har haft denne dårlige oplevelse med et ildelugtende værelse.

Efter hjemkomst rettede vi en skriftlig henvendelse til Risskov Rejser med henblik på refusion. Afdelingen for Customer Care afviste prompte vort krav med henvisning til, at ‘man sandelig ikke havde kendskab til klager fra andre gæster og at kroen slet ikke kunne genkende vor sags-fremstilling’. Vi er målløse over, at personalet hos Customer Care hos Risskov Rejser overhovedet ikke tager vor henvendelse seriøst - trods at vi dels kan dokumentere vore påstande om værelsets ringe standard og dels via en lyd-fil kan dokumentere, at værtinden på Agersø Kro mundligt bekræfter, at vi vil få refusion via Risskov Rejser. Vi går naturligvis videre med klagen til pakke-rejse-ankenævnet, ligesom vi vil kontakte skrevne medier omkring ovenstående. Vi vil fraråde at købe rejser via Risskov Rejser. At skuffe gæster end at få en samarbejdspartner til at stramme an er ikke seriøst, og bliver ikke bedre af, at Agersø Kro rent faktisk lovede fuld refusion af opholdet - og at kroen jo rent faktisk opfordrede os til at forlade kroen, ergo så har kroen jo ej heller juridisk krav på betaling, al den grund at den bestilte ydelse jo ikke er leveret.

Ligeledes må vi fraråde ophold på Agersø Kro. En nedslidt kro med skimmelsvamp på væggene er en alvorlig ting, men adfærden fra værtinden er helt fuldstændig uacceptabelt som ‘gæst’, uanset om man så bryder sig om kritik eller ej.

21 juillet 2026

Flot tur til Tyrol

Nem og hurtig bestilling. Ringede og bad om forslag til Tyrol. Fik 3 relevante forslag på mail udfra vores oplæg. Bestilling per tlf. Alt gik glat og nemt.
Fint hotel i alperne og med god forplejning. Nem adgang til vandreture i Alperne.

14 juillet 2026

Jeg skulle bestille 3 værelser

Jeg skulle bestille 3 værelser, 1 overnatning i Viborg. Ringet og havde e-mail korrespondance med Risskov. De ville undersøge mulighederne og vende tilbage. Det gjorde de ikke. Måtte selv ringe, for at få at vide at hotelværelserne var udsolgt !!!!
Det var for min svigermors skyld, der er meget hukommelsessvækket. Hun vil gerne opleve Viborg for sidste gang, da hun er født og opvokset der.

23 juillet 2026

Booking

Booking, betaling og gennemførelse af ophold er altid hurtigt og professionelt. Denne var det et skønt ophold på hindsgavl slot med tre retter, kaffe og morgenbuffet.

12 juillet 2026

Risskov Bilferie har vi brugt…

Risskov Bilferie har vi brugt efterhånden i et par år. Uanset hvor vi har taget hen i Danmark har bestilling og udførelse af ophold lykkedes.
Det er nemt, billigt og forståeligt at bestille en ophold og til tiden har de nogle gode tilbud.

23 juillet 2026

Kør selv ferie til Harzen

Kør selv ferie til Harzen - boede 3 dage på Aktivhotel Heikenberg i Bad Lauterberg. Hotellet var noget slidt men det var maden, der var det værste. Ualmindelig dårlig kvalitet. Vil ikke anbefale halvpension på dette sted. Derudover kan det undre mig, at man vælger et hotel til kør selv gæster, da der nærmest ingen p pladser er. Det kan da ikke komme bag på jer, at vi har en bil med??
Håber i finder et andet sted til fremtidige gæster, der vil til dette område i Harzen.

19 juillet 2026