Är nöjd med arbetet med att byta en läckande vv-beredare. Duktiga och trevliga hantverkare. Dyrt- hade nog fått det billigare på annat håll men jag visste ju priset MEN: Fakturor och påminnelser s... Voir plus
Boka INTE med detta företag!! Bombarderar med sms med löfte om extra avgift om inte man snarast bestämmer betalningsmetod, och det innan arbetet ens är klart! Debiterar för delar som inte är insatta... Voir plus
Jag borde läst omdömen först, men jag orkade inte leta nå mer ingående efter vvs! Anlita detta företag om du vill betala SJUKA överpriser! Efter rot så betalade jag 2000kr för att ta bort ett el... Voir plus
Är nöjd med arbetet med att byta en…
MEN: Fakturor och påminnelser skickas från Fortnox. Detta fungerar inte alls. Vill man ha faktura på papper så kommer ingen faktura. Betalningspåminnelse anländer 5 dagar efter den skulle varit betald! Hot om inkasso och KFM! Trots att de själva brustit i fakturahanteringen. Så onödigt - jobbet var ju okej. Anlitar aldrig detta företag mer
Gunilla Majqvist
Boka INTE med detta företag!!
Boka INTE med detta företag!!
Bombarderar med sms med löfte om extra avgift om inte man snarast bestämmer betalningsmetod, och det innan arbetet ens är klart! Debiterar för delar som inte är insatta!
Rörjour 247 är ett oseriöst företag
Rörjour 247 är inte ett seriöst företag. Har ni en vattenläcka akut, då kan ni ringa dom. Har ni problem/fel med en värmepump, välj absolut ett annat företag. Oss hjälpte dom inte men skulle ha full betalning ändå trots att deras vidtagna åtgärder inte hjälpte det minsta. Eftersom felet kvarstod ringde vi en auktoriserad firma för värmepumpen och dom kunde direkt över telefon tala om vilket felet var. Vi lät den auktoriserade firman lösa felet. Rörjour borde vara ärliga och säga att det där fixar vi inte, men det gör dom inte och full betalning ska dom ha ändå.
Läs allt det finstilta vilket tar några…
Läs allt det finstilta vilket tar några dagar! Tro inte att man kan avboka till det telefonnummer som man får som bekräftelse utan det skall ske till ett helt annat nummer som de säger att man skall hitta på nätet, om man nu vet vad man skall leta efter. Detta nummer går till Uppsala och vi bokade till Alingsås…Trots att vi försökt ringa över 10 gånger och skickat sms så vill de ändå ha 1000:- för ingenting.
Rör jouren lurar kunder
Jag ringde ett företag. De hette rörjouren och jag fick en bokad tid den 16 mars kl.14.00. Då min toalett där man spolar, är en vit plast grej hade ramlat ner I där spolarmen är. Han som kom till mig. Kom
Kl. Var 13.45 och han gick kl. 13.50 inga reserv delar byttes, han bara hjälpte mig att få upp den vita plastgrejen som hade ramlat ner I dä spolaren sitter. Och jag skulle få en faktura på 2799kr för två timmar. Tycker det är oacceptabelt att jag ska betala för två timmar och 2799kr
Då han som var hos mig var bara hos mig I 5 minuter. Jag kommer att bestrida fakturan, varför ska man betala för 2 timmar, när han var bara 5 min hos mig. Och att betala 2799kr är mycket och sedan att man ska betala för 2 timmar. 5 min var han hos mig. Jag kommer att Bestrida fakturan, de är respektlöst av företaget att ta betalt för något som 2 timmar då han inte var hos mig mer en 5 min. Och att man ska betala 2799kr
Tänker inte betala för detta, jag betalar de jag tycker är ett rimligt pris. Men inte 2799kr och för 2 timmar. 5 min då de sa att de inte hade tim avtal. Vet inte vad det är för en oseriöst företag som tar betalt så mycket😡😡😡 oacceptabelt. Någon annan som har råkat ut för Rörj jouren i sjöbo
Utebliven hantverkare fast man satt med…
Utebliven hantverkare fast man satt med stopp i avloppet. Ingen som hörde av sig. Helt värdelöst, ANLITA INTE!!
Bokade en akuttid på en söndag pga…
Bokade en akuttid på en söndag pga vattenskada och de lovade skicka ut en rörmockare på en gång, jag skulle få ett SMS innan de dök upp.
2,5 timme senare har fortfarande ingen hört av sig och när jag då ringer upp igen får jag besked om att de inte hade någon som var i tjänst. Men de hade inte en tanke på att återkoppla till mig om det.
Katastrof
Detta tillsammans med IPIS måste vara den värsta upplevelsen med Hantverkare jag någonsin haft. Strul med arbete, rörmockare såg ej bilder, fakturor felaktiga, ROT fortfarande oklart om det blir av då felaktig adress givits av företaget till skattemyndigheten. Denna soppa tillsammans med IPiS ger 1/5. Ta något annat företag!!! De livnär sig på att ligga högst upp på Google när folk är stressade. Säljer tjänster men utför dom dåligt.
Undvik IPIS och rörjour 247
Min erfarenhet av IPIS och Rörjour 247 präglas av en anmärkningsvärt låg servicenivå. Svarstiderna har varit oacceptabelt långa, och när kontakt väl etablerades möttes vi av ett bemötande som var både oprofessionellt och djupt bristande i kundfokus.
Sammantaget framstår verksamheten som gravt undermålig, och agerandet både vilseledande och felaktigt.
Mot bakgrund av detta avråder jag starkt från att anlita detta företag.
Grymma överpriser för inget eller lite…
Grymma överpriser för inget eller lite jobb - kör med en grunddebitering och tar därutöver betalt för allt och inget ner i minsta detalj !!!
En Röris kom till mig och vände inom 10…
En Röris kom till mig och vände inom 10 minuter då avloppsröret var inbyggt sa han
Det finns en lucka 1 m hög 1/2 m bred som han missade vilket kostade 4.000:-
Anlita inte detta företag!
Anlita inte detta företag!
Bokade tid för installation av diskmaskinen kl åtta en torsdag. Kl 11.30 fick jag ringa och efterlysa rörmokaren genom kundtjänst. Han ringde strax efter och beklagade sig och att han sett fel på datum och trodde det var nästföljande dag. Jo han kom snabbt i sin privata bil från Halmstad (jag bor i Falkenberg) sen sa han att han blivit dubbelbokad (många bortförklaringar på en gång)
Sen var jag tvungen att åka iväg en sväng, sa var eluttaget va. Efter 1 och en halv timme smsar han att han är klar, jag kommer hem och finner elkontakten lös under diskhon, ringer rörmokaren och frågar om han har provkört diskmaskinen nej sa han för han hittade inte eluttaget plus att han inte kunde provköra när jag inte va hemma…
Fullt betalt tog dom inkl framkörning av bil
Dålig kommunikation samt väldigt långa…
Dålig kommunikation samt väldigt långa handläggningstider. Vi skulle få en redogörelse på mail från kundtjänst för hur vi skulle gå tillväga med vårt ärende, tog för många dagar och när det tillslut kom så saknas väsentliga delar. Slutade med att vi ej fick hjälp med det vi tog kontakt för (byta en enkel blandare i duschen)
Rörmokaren kom aldrig, går ej att kontakta företaget
Bokade en tid 3 dagar i förväg.
Rörmokaren anlände aldrig, kundtjänsten sa att de inte kunde nå honom.
Sedan ringde jag tillbaka en tid senare, kundtjänst nådde honom, rörmokaren ringde därefter till mig och sa att det hade blivit komplikationer vilket var varför han ej kunde komma och sade sedan att han skulle kontakta mig nästkommande morgon för att förhoppningsvis kunna genomföra arbetet då.
Rörmokaren återkom aldrig, har även mailat företaget om detta utan att ha fått något svar.
Grymt oseriöst företag, med ”svenska eljouren” som moderföretag och delad kundtjänst.
Håll er borta från dessa två aktörer.
Jag fick ett samtal från företaget där…
Jag fick ett samtal från företaget där de föreslog ett paketpris på 2 099 kr + material. De gav inga andra alternativ, trots att de med sin erfarenhet borde veta att ett så enkelt jobb inte tar två timmar. Arbetet tog knappt 15 minuter.
Själva rörmokaren hörde inte ens av sig förrän jag själv ringde och frågade. Han var på plats en kort stund, sa nästan ingenting och informerade inte om hur mycket tid som skulle debiteras.
Jag ville dessutom köpa in materialet själv för att hålla nere kostnaden, men rörmokaren ringde först dagen innan och då blev jag tvungen att ta deras eget material.
När jag senare fick veta att ROT-avdrag inte gäller för hyresrätter (vilket jag i efterhand förstår är mitt ansvar att känna till), försökte jag ändå förklara situationen för kundtjänst och be om en liten justering. Svaret jag fick kändes kallt och helt utan förståelse.
Sammantaget upplever jag att hela processen varit otydlig och orättvis. Jag kände mig lurad och nonchalerad som kund, och jag skulle inte rekommendera någon att anlita detta företag.
Vi fick ett fast pris på att få en ny…
Vi fick ett fast pris på att få en ny toalett installerad. Rörmokaren kom och hade med en toalett som inte passade. Han försökte då tillfälligt åtgärda spolningsmekanismen på vår gamla toalett istället. Det höll i 3 h efter han åkte. Sedan kom en faktura på 3800kr innan ROT trots att vi fortfarande står med samma trasiga toalett.
Mycket pengar för ingenting
Skitade ner väldigt mycket och väldigt mycket pengar för så enkelt jobb. Det är tydligen rörpulare man ska bli för att bli rik.
Riktiga skojare som skinnar kunden
Riktiga skojare som skinnar kunden, mäter tid helt oproportionerligt och saltar fakturor på ett hel oskäligt sätt.
Stor varning för en riktigt opålitlig entreprenör.
Jag borde läst omdömen först
Anlita detta företag om du vill betala SJUKA överpriser! Efter rot så betalade jag 2000kr för att ta bort ett element som tog 20 min att ta bort 🤣 då jag i efterhand försökte justera pris efter tidsåtgång så fick jag till svar "att så jobbar dom inte".
Ja elementet är borta och det gick snabbt!
Men sånna jäkla ockerpriser är de värsta jag varit med om 🙈
Jag rekommenderar starkt att orka leta lite extra efter billigare alternativ!
Varning oseriöst företag!
Varning! Mycket oseriösa! Fick två uppgifter i uppdrag. Löste den ena och den andra kunde de inte lösa. Var här i 15 minuter men fakturerade för 2 timmar trots att de inte hade löst de två uppgifter som var i uppdraget. Efter samtal med supporten så kan de komma tillbaka och lösa det på löpande räkning. Trots att de var här i 15 minuter av 2 timmar som de tog betalt för för första besöket. Oseriöst!
En savoir plus sur les différents types d'avis.