Roskilde Kongrescenter Avis

5. Salle de réception
  6. Salle des fêtes
  7. Service de location de salles de réunion et de conférence

Écrit par l'entreprise

Velkommen til vores professionelle møde- og konferencecenter, strategisk placeret midt på Sjælland, en kort gåtur fra Roskilde Station og nær motorvejens nemme tilkørsler. Med over 13.500 m2 faciliteter og mere end 750 gratis parkeringspladser, har Roskilde Kongrescenter rammerne til at håndtere selv de største konferencer, kongresser og events.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Jeg har lige været til årsmøde i DF i…

Jeg har lige været til årsmøde i DF i Roskilde Kongres- og Idrætscenter.
Det ligger lidt uden for byen, og har man ikke bil eller kørelejlighed, så er der nogle minutter at gå til Bus 201A, som kører mod Svogerslev og har stoppested få minutter fra Roskilde Kongres-og Idrætscenter.
Der er mange toiletter, og de var pæne og rene.
Det irriterede mig dog, at dørene ud til deres terrasse ikke kunne åbnes begge to, da nogle af os medlemmer sad i kørestol og gik dårligt!
Vi var VIRKELIG mange mennesker, så tjenerne sled og slæbte og var alligevel søde og høflige!
Et stykke af mit kød var sejt, og så fik jeg en ny tallerken med sovs, grøntsager og grønt pynt!! ❤️🤗
Det virkede ikke, som om stedet var gearet til SÅ mange mennesker!!

26 septembre 2026

Koncert

Var til Ankerstjerne-koncert.

Selve koncerten var rigtig god, og Ankerstjerne leverede en fed oplevelse. Desværre var stedet slet ikke egnet til så mange mennesker. At presse så mange ind i en lille hal uden vinduer eller ordentlig ventilation var alt for voldsomt. Jeg var flere gange ved at besvime, og der var flere, som måtte gå ud på gangen og sætte sig, fordi de fik det dårligt.

Røgkanonen burde virkelig droppes. Det burde slet ikke være tilladt at bruge den i en så lille hal med så mange mennesker, da det kun gjorde luften endnu værre.

Det er ærgerligt, at rammerne skulle ødelægge en ellers god oplevelse – men personalet var super søde, især de frivillige.

26 février 2026
Logo de Roskilde Kongrescenter

Réponse de Roskilde Kongrescenter

Hej Mkto

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse fra koncerten med Ankerstjerne. Det er godt at høre, at selve koncerten var rigtig god, og at Ankerstjerne leverede en fed oplevelse. Vi sætter også stor pris på din ros til vores personale og de frivillige.

Til gengæld er vi oprigtigt kede af, at rammerne i salen ikke matchede musikoplevelsen, og at du oplevede varme, tung luft og trængsel. Det skal naturligvis ikke være en ubehagelig oplevelse at være gæst hos os – og slet ikke i en grad, hvor man bliver utilpas.

Den aften var der mange gæster i salen, og vi må erkende, at vi ikke fik sat indeklimaet optimalt fra start. Samtidig var der i perioder trængsel ved ind- og udgangen, som kan have gjort det mere ubehageligt at opholde sig i salen. Undervejs gjorde vi, hvad vi kunne for at afhjælpe situationen: Vi holdt bl.a. dørene åbne mellem support og hovednavn, udleverede vand og gjorde opmærksom på, at man kunne gå ud og få luft og komme ind igen via stempel.

I forhold til røg-effekter er det som udgangspunkt en del af artistens/produktionens show. Når det er sagt, tager vi din feedback seriøst, fordi den samlede oplevelse i rummet betyder meget.

Vi evaluerer nu aftenen sammen med Gimle og vores driftsteam for at se, hvad vi kan gøre bedre fremadrettet – særligt i forhold til indeklima, publikumsflow og information til gæster, så man hurtigt kan få luft og ro, hvis man får det dårligt.

Hvis du har lyst, må du meget gerne kontakte os direkte med et par flere detaljer (fx hvor i salen du stod), så vi kan tage det med i evalueringen på et mere konkret niveau.

Venlig hilsen
Roskilde Kongres- og Idrætscenter