2,8

Moyen

I min optik ubrugeligt lægehus

I min optik ubrugeligt lægehus. Man skal være mere end heldig for at få lov til at bestille en tid online. Telefonisk tidsbestilling er ikke en mulighed. Her får man bare en sur person i røret, som ikke kan hjælpe med noget som helst. Dette er ikke en engangs-oplevelse for mig, men hver evig eneste gang. Pt. har jeg opgivet 2 ud 3 gange at få en tid - nu må vi se om det lykkes denne gang...

2 mai 2025

Jeg oplevede i dag

Jeg oplevede i dag, at jeg ringede ind til lægen fordi jeg ville have hjælp. Jeg bliver mødt i telefonen af en sur dame, der bestemt ikke kunne hjælpe mig i dag, da der åbenbart ikke var flere tider? Flere tider? Altså i er et lægehus??? Ikke nok med det, har jeg ALDRIG kommet ind til tiden i det lægehus, jeg har haft dem i små 15 år. Nå, hun fik sagt at jeg kunne bestille en tid imorgen, men da min app til lægen ikke har virket, så kunne jeg ikke selv bestille en tid, desværre.. Jeg sagde at jeg prøvede at ringe imorgen, det resulterede i at hun smed røret på, ingen “vi ses” eller “god dag” hun smed bare røret på.
Magen til uprofessionelt skal man da lede længe efter..

17 décembre 2024

Hvor sørgeligt, at nogen kan være sådan!

Dette er oplevelser min kone og jeg havde med lægehuset! VI har begge, med glæde og fuld tilfredshed, brugt dette lægehus i mange år, Vi har altid kunnet komme til vores personlige læge!
Gennemtiden er denne læge blevet udskiftet af naturlige årsager, men helt uden gener og til fuld tilfredshed for os!
Da min kone, for et par år siden, fik brug for hurtigt lægehjælp, blev hun mødt i telefontiden af en meget ubehagelig og fræk medarbejder, der meddelte, at det ku` man ikke, men bestille en tid!
Senere på dagen, mistede hun bevidstheden, faldt, brækkede fodleddet, slog hovedet og mistede bevidstheden og fik hjertestop! -Ved hjertemassage fik jeg det i gang, og fuld kontakt med hende! Hvorefter jeg valgte at ringe til lægevagten, der ud fra mine beskrivelse af symptomer, omgående alarmerede en ambulance, og blev ved telefonen og hjalp mig professionelt, indtil ambulancen kom! En anden oplevelse de sidst par måneder. Hun ringer beder om en tid hos vor sædvanlige læge! Det kunne hun ikke, men en midlertidig aspirant, der ikke talte flydende Dansk! Hun er dygtig og gør sit bedste, men det gav mange misforståelser grundet sprogvanskeligheder! Det betyder, at det nuværende sygdoms forløb er blevet væsentligt forværret og mulighed for behandling er blevet væsentligt forlænget til engang i 2027!
Der har været flere negative episoder! - Vores beslutning er nu taget, og vi har skiftet læge pr. dags dato! - Men hvor er det bare sørgeligt at nogen mennesker kan være sådan, og få så mange penge for det, uden dårlig samvittighed!

6 septembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit