Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vorige jaar hebben ze mjj in zonder reden onder bewindvoerders gezet en hebbik klachten gediend die nooit helpen juridische loket helpt Nooit ! Laste t u Ik heb mijne klacht naar rechtbank Rott... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Deze ambtenaren van de gemeente Rotterdam ik weet niet wat jullie daar doen dan behalve roddelen over collega's bij de de koffieautomaat of op de telefoon. Er is nooit iemand aanwezig als je belt dond... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Onze fiets is gestolen door de gemeente. Stond op eigen grond, vanwege de opruimactie een sticker erop. Direct erafgehaald want onze gazelle fiets wilde we niet kwijt. Is de fiets toch meegenomen. Ver... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Bezoekers parkeren app Rotterdam werkt niet

De gemachtigden die de app bezoekers parkeren Rotterdamwillen gebruiken krijgen geen contact. Het werkt alleen via de hoofdgebruiker en als die er niet is/niet bereikbaar is, Kan een ander niet aanmelden. Soms geeft hij aan dat mijn eenheden op zijn, hij geeft aan dat de app traag is (dat wisten we al jaren). De app geeft hier ontzettend veel frustratie. Je kan dan de gemeente Rotterdam bellen, maar bent een poos bezig met het keuzemenu en moet vervolgens lang wachten

14 février 2025

GELDTREKKERS!

Ik dacht even gauw naar een winkel in Rotterdam te gaan.Parkeer mijn auto.loop weg en zet ondertussen Easypark aan.
Prompt krijg ik een boete van 77euro!!!
De boete is van 11.44uur. En ik heb de parkeerapp om 11:45uur aangezet.
Ik heb bezwaar getekend. Denkende dit komt wel goed want ja heb bewijs dat ik wel gewoon betaald heb.
Geen reactie binnen de tijd dat hun horen te reageren! Waardoor ik dus opnieuw een formulier moest invullen en toesturen om hun eraan te moeten herinneren dat ik op antwoord wacht (had ik eens moeten doen)
Toen ineens lag de brief wel op m'n deurmat.
Afgewezen! Ik ben 11min weggeweest. Heb tijdens het weglopen van de auto de app gestart.
Dus binnen !!!! 60 SECONDEN !!! Heeft de auto mij toevallig gescand.
Nu kan ik het alleen aanvechten via een rechtzaak.Wat mij natuurlijk veel te veel geld gaat kosten en zij ook wel weten dat mensen daf niet doen dus daarom wijzen ze alles gewoon lekker af.
Dus nu heb ik én de parkeerkosten betaald én ik mag 77euro erboven op betalen.
Ben een alleenstaande moeder dus dat is erg veel geld. SCHANDALIG vind ik het.
Heb nu termijnen aangevraagd, moet nu zelfs dat afwachten of ik dat mag doen van hun. Bepalen ze ook zelfs nog hoeveel ik per maand mag betalen.
Heb er een hard hoofd in!
SCHAAM JULLIE DIEP!!

16 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Gemeente Rotterdam bankiert bij de klimaatcrisis aanwakkerende oplichtersbank ABN AMRO

Gemeente Rotterdam bankiert bij de ABN AMRO

ABN AMRO is een van de grootbanken die tientallen miljarden pompen in sectoren die natuur verwoesten en klimaatcrisis aanwakkeren (bronnen: GreenPeace en Milieu Defensie)
Heel schandalig dat het belastinggeld van de hardwerkende Rotterdammer bij deze bank terecht komt!

De Gemeente Rotterdam is daardoor zelf verwijtbaar dat de klimaatdoelen niet bereikt worden en maakt dus met de keuze voor deze bank haar inwoners hier gedeeltelijk medeschuldig aan.

De Gemeente Rotterdam bankiert bij een klimaatcrisis aanwakkerende oplichtersbank ABN AMRO

24 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Sindsdien dat ik in black met paars ………

Sindsdien dat ik in black met paars …… die volgens mij met naam van Palestina onderstaan hezb ollah en Hamas Ik raakte er zo bij betrokken dat ik er zelfs een video van maakte en deze op Instagram plaatste.
Waaaeom zeg ik ze maken gebruik van Palestina naar om rijgen plaat lasten door lopen ! Wat zoek degene van De bezetters van Iran sinds 1979? En nu min of meer 90 jaar de arme mensen uit Palestina worden Misbruik! Elke keer iemand komt een in hun naam enstuurd beetje geld of eten naar hun en ze worden blij. Maar ze gaan alleen dood !
Nu dat gebeurtenissen extreem moslim zijn tegen mij en ze doen op straat rare bewegingen tegen mij !
En ook overal na maagverkleining operatie die hebben fout ….! Ze zegen zorg in Europa heeft sterke Maffia opgebouwd ! Moet je niet tegen hun iets zegen anders ze gaan je kapot maken ! Belachelijk 🤡 wat willen nog meer doen !? Alleen kunnen afmaken 🤡
Groetjes Saebaze_pir

23 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen gebruik van kunnen maken, krijg geen geld terug

Net voor vertrek thuis een plek gereserveerd voor €12,50.
Bij aankomst blijkt dat er werkzaamheden zijn en ik niet bij de parkeergarage te kunnen komen. Na 20 minuten zoeken, maar voor een andere garage gekozen. Waar ik ook weer voor moest betalen, het dure tarief.
Direct geprobeerd te annuleren, maar dit mag maar tot 1 uur voor aanvang.
Er was nergens te lezen dat je er niet in kon komen.
Op mijn mijn is nooit gereageerd.
Uiteindelijk die dag €40 parkeergeld kwijt.

30 décembre 2024

-5.000 sterren

-5.000 sterren, voor deze graaiende gemeente, vraagt € 6,00 per uur en doen alsof het de normaalste zaak van de wereld is. En als er iets in een parkeer app niet goed gaat en je dat eerlijk wilt herstellen dan kan dat niet, althans niet eenvoudig, Rotterdam staat dat niet toe om dat in een app te doen, maar je kunt wel een BEZWAARSCHRIFT indienen..... . Als je vergeten bent af te melden in de App dan kun je lekker dokken zo heb ik vandaag 14 min geparkeerd maar vergeten af te melden. Bij 1:50 uur dacht ik er aan en parkeren gestopt. € 12,30 kwartiertje parkeren en nergens waar je eenvoudig kunt herstellen. KASSA voor zakkenvullend Rotterdam ten nadele van de goedwillende burgers.

Hoe kan de gemeente nog op sympathie rekenen van haar burgers als ze zo met hen omgaan. Ik wordt hier zo BOOS van, en ik zal vast de enige niet zijn. Het enige wat de burger kan doen is het ze laten voelen met hun stemgedrag.

19 décembre 2024

Kapotte schutting

20 keer bellen.

13 keer mailen.

0 reactie naast ons huis staat over de gehele lengte meer dan een meter onkruid.
Grasveld idem dito grasmaaier doet maar half werk.
Vorige schutting moeten vervangen omdat het onkruid en takken de hele schutting naar de k.te hebben geholpen. Het moet niet zo zijn dat wij zelf dit moeten weg halen OP GEMEENTE grond.

Volgende schadevergoeding/ kosten zullen we bij de gemeente gaan eisen word geen ene moer gedaan👍
Grasmaaier is een klein vierkant ding hoe de fk gaat dit überhaupt langs een schutting maaien of rondom de bomen? Waar zijn de grote maaiers gebleven of de roteb om dit netjes te maken?

Gemeente doe wat of de volgende schutting is op jullie kosten

22 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Diep teleurgesteld in de gemeente Rotterdam en Equans: 92 weken wachten op laadpaal!

Het is werkelijk schandalig hoe mijn aanvraag voor een openbare laadpaal in Rotterdam is verlopen. Na maar liefst 92 weken wachten, is er nog steeds geen laadpaal geplaatst. Hoe is het mogelijk dat een procedure die volgens hun eigen website slechts ruim 13 weken zou moeten duren, nu al bijna twee jaar aansleept?

De website van Rotterdam spreekt over het belang van schone lucht en snelle transities naar elektrisch rijden, maar de realiteit is het tegenovergestelde. De samenwerking tussen de gemeente en Equans laat duidelijk te wensen over. Elke poging om duidelijkheid te krijgen, stuit op vage antwoorden en nul voortgang. Dit staat haaks op de beloften die worden gemaakt.

Als ik dit van tevoren had geweten, had ik mijn aanvraag nooit ingediend. Dit is pure verspilling van tijd en moeite. Rotterdam en Equans, dit is echt zwaar onder de maat!

10 août 2024

Fraude bij huisarts gehandicaptenplaats

Meerdere keren gebeld dat bij de huisarts van mijn moeder iemand illegaal 1 van de twee algemene parkeerplaatsen als eigen gebruikt omdat ze boven de praktijk wonen. Beetje belachelijk dat je voor een vaste gehandicapten plaats moet betalen, wanneer er mensen met vet dure auto's op algemene plekken in de buurt 24/7 staan. Mensen met beperkingen kunnen niet goed de huisarts bereiken, en de huisarts werd uitgescholden door genoemde meneer. Erg asociaal dat de gemeente niks doet aan dit soort mensen. Beste gemeente Rotterdam, kijk zelf maar eens bij huisartsenpraktijk charley toorop, als je een paar dagen checkt zie je gelijk dat meneer zowat 24/7 op een plaats staat die niet voor hem alleen bedoelt is. Een oudere vrouw met krukken kon ook niet uitstappen vorige keer, omdat de andere vrije plaats bezet was.

1 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik wil graag mijn uitmundende ervaring…

Ik wil graag mijn uitmundende ervaring delen met u.
Ik had een afspraak om 16:30 bij de Gemeente Rotterdam (Coolsingel).
Medewerker met een naam Nafisa balie 24 was bezig met ons tot over 17 uur zelf,met alle verstand,geduld en begrip die zij heeft gehad voor ons.
Zij was zeer profesioneel en vriendelijk.
Haar kennis van de zakken en betrokkenheid om ons te helpen was indrukkwekend.
Ze luisterende aandachtig naar mij zorgen en zorgde ervoor dat ik me gehoord voelde.
Dankzij Nafisa werd mijn vraag/kwestie opgelost.Haar inzet en klantgericht houding hebben mijn ervaring met de gemeente Rotterdam zeer positief beinvloed.
Medewerkers zoals Nafisa zijn een groot pluspunt voor de gemeente waar ik woon,en ik wil ook graag haar in het zonnetje zetten.
Adriana Jovanovic

31 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Vreten kunnen ze wel maar betalen doen…

Vreten kunnen ze wel maar betalen doen ze niet gemeente Rotterdam wachten al 2 jaar op ons geld. Helaas kan ik geen recensie plaatsen van 2 jaar geleden maar inmiddels dus al 2 jaar geleden eten op rekeningen maar betalen ho maar????

7 juin 2024

Geen hulp gekregen

Ik betaal altijd netjes mijn parkeerkosten. Één keer werkt het apparaat niet goed, heb ik een belangrijke afspraak en heb ik geen tijd om naar een andere op zoek te gaan dus stuur ik netjes een mailtje. "Dan had je naar een ander apparaat moet lopen" werd terug gemaild, "want achteraf kunnen we er niks mee". Ik had graag gewoon betaald, zoals ik altijd doe, of er nu wel of niet een auto voorbij rijdt. Maar inderdaad, nu ontvang ik een boete op mijn deurmat. Fijne stad, maar ik ga weg uit Rotterdam, belachelijk hoe ik me hier meer gewoon voel als iemand aan wie ze kunnen verdienen dan een bewoner.

16 avril 2024

Mijn mooie Rotterdam …

Mijn mooie Rotterdam waar ben je gebleven
De havens met zijn werkers al de kroegen de oude straten mijn buren en de stegen
Vele tranen zijn gevallen bij het veranderen van de stad
Mijn mooie oude Rotterdam ik wou dat ik je nog had
Ik zou je vrijheid geven om te ademen die ik nu mis
Ik voel mij vaak eenzaam zonder jou cape om mij heen
En zelfs bij het schrijven hou ik het niet droog
Wand eens de oude platte besteende straten
Zijn nu toren hoog

19 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

I want one thing when I rent a car an all in price and no hassle.

I want one thing when I rent a car; It has to be what I request at a reasonable price. I hate upselling. i made an online booking for a car rental for a single day to facilitate some visiting that my wife and I needed to do in Holland. We determined that travelling by train more than 80 Km was not only too expensive, but the cost in our time made it unreasonable. Still, family is everything so, we determined to rent a vehicle. We also were leaving on a flight the following day and felt that combining the visiting with transportation to Schiphol made nothing but sense. I wish that I had gotten the ladys name that served us at the Rotterdam location near Rotterdam Centraal. She was pleasant, efficient and very helpful. We arrived nearly an hour early so the vehicle was not ready but that was something that we had expected. We filled out the rental agreements and grabbed a bite to eat and we were all set to go. The price was terrific, the vehicle was a rather large luxury Kia and we were able to drop it off at the airport at no additional charge. The entire experience was hassle free and positive. next time we visit family in the Netherlands, the Rotterdam Hertz location will be one of our first stops.

6 juin 2023

Vergoeding nooit ontvangen

Belachelijke ervaring. De gemeente was bezig met het snoeien van de bomen in mijn straat en een van de takken viel op mijn scooter, waardoor er schade is ontstaan en de helft van mijn windscherm brak. Ik nam contact op met de gemeente en het probleem werd opgepakt, maar twee maanden later heb ik nog steeds geen vergoeding ontvangen.

Voor jullie onderzoek: [173721-2023:538085]

29 mars 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Rotterdampas*verdwijnt*

Rotterdampas*verdwijnt*. Sinds Rotterdampas voor véél mensen €65,- is geworden in 2023, komen ze niet altijd meer bij diegene, die ze gekocht hebben. Spreek uit eigen ervaring, na gesprek met medewerkers, wordt dát erkend. Afgelopen vrijdag, bij brievenbus post opgewacht. Ze kwam met een paar brieven het flat in, toen ze *klaar* was, vertelt, dat ik nu dagelijks, als waakhond bij brievenbus wacht, tot ik mijn Rotterdampas heb. Scherst mijn verbazing, dat ze zeg, 'geloof dat er grote envelop in mijn tas zit' . Kwam even later met mijn envelop. Ik heb vrij vooraan mijn brievenbus, had er gewoon bij moeten zitten.
Mijn advies aan Rotterdampas is, verzendt kleine boekje éérst, later pas grote. Zodat mensen, zoals ik, géén 3 weken bezig hoeven te zijn, om de al betaalde pas,echt te ontvangen.

10 mars 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Be patient..

Submitted an objection to a parking fine I received; zero response. Had a look at the FAQ after a month or so where it states that if I did submit my objection before November, it will be handled this year 😅 wow.

The objection I have is that it took them over 10 days to send me the fine, but apparently dealing with objections is even harder to do in a timely fashion. Fines are fine, but they need to be instant so we can have proof they are unjustified, or learn from the mistake.

16 août 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus