Varför ska man anlita ett företag som beställer av andra företag? Blev bara krångel och dyrt. Kunde lika gärna köpt direkt från EAB.se istället. Returer blev jättekrångligt och jättedyrt. Nä, det va... Voir plus
Jättebra service av Rundelandhs, men DHL lämnar en del att önska för fem stjärnor. Det gick ej att boka leveranstid och chaufför ringde först när denne var på plats, trots att portkod och anvisningar... Voir plus
Bra möbel till bra pris. Hyfsad leverans också. Alltid svårt när transportfirman ringer när se redan är på plats. Man kan ju inte vara hemma och vänta varje dag på att någon skall ringa.
Riktigt bra service! Problem gällande leveranser som uppstod blev lösta snabbt och trevligt. Dessutom snyggt skrivbord och kontorsstol till bra pris. Jätteglad. Vi kommer använda Runelandhs i framtide... Voir plus
Runelandhs - För proffs inom industri och verkstad
Flygplatsvägen 22, 392 41, Kalmar, Suède
- 048015940
- order@runelandhs.se
- www.runelandhs.se
Bra möbel till bra pris
klockren service
klockren service, produkterna stämmer överens med beskrivningarna.
Snabb och seriös leverantör.
Halkskydden var perfekta men vi fick…
Halkskydden var perfekta men vi fick åka drygt 8 mil för att hämta dom fast vi har betalt 195 kr i frakt.
Hi dear Sir
Hi dear Sir / Madam
We are satisfied with your services but some of your seller doesn't care to keep us as an old customer.
Some times they charge us for the very cheap parts that should be in warranty period.
Best regards,
Morad
Skydds platsen reflekterar mycket med…
Skydds platsen reflekterar mycket med ljuset så det blir lite otydligt att se eftersom vi sitter i väldigt ljusa lokaler, annars nöjda
Allt funkade bra!
Det var mycket vassa delar/ små bitar…
Det var mycket vassa delar/ små bitar kvar på underredet av trädgårdsbordet.
Fick aldrig min produkt levererad !!!
Fungerat bra med säljare och leverans
Fungerat bra med säljare och leverans
Bra grejer
Ok produkt men leveranstiden man lovar…
Ok produkt men leveranstiden man lovar stämmer inte och det kom ingen avisering att godset var skickat.
Snabb leverans fram till dörren.
Jag är jätte nöjd gällande beställnings…
Jag är jätte nöjd gällande beställnings frågor samt leveransen
Snabb leverans av förväntad kvalitet!
Skruvar passar inte på montering och…
Skruvar passar inte på montering och det finns inte skruvshål på samliga rören
Andra gången jag fick reklamera mitt…
Andra gången jag fick reklamera mitt köp pga slarv vid packning från leverantör, därav 3 stjärnor vilket är synd för era säljare är eg värda en 5:a
En savoir plus sur les différents types d'avis.