Rutstromsbokhandel Avis

TrustScore 3.5 sur 5

1. Librairie
  2. Librairie pour enfants

Rutströms bokhandel är en e-butik. I butiken hittar du olika kvalitetsböcker. Vi har alltid gratis frakt på alla bokleveranser inom Sverige.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

9 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Jätte bra bokhandel

Jätte bra bokhandel fint utbud bra service .

31 octobre 2025

Réponse de Rutstromsbokhandel

Tack så mycket för din fina recension! 🌟
Så fint att höra att du uppskattar både utbudet och servicen – det betyder mycket för oss.
Rutströms bokhandel

Mycket otrevligt och nonchalant…

Mycket otrevligt och nonchalant bemötande. Vill man som företag behålla och få nya kunder bör man vara mer tillmötesgående. Efter 14 mail tröttnade jag på deras ifrågasättande och valde att inte genomföra köpet.

14 octobre 2025

Hej Charlotta,
jag är ledsen att du upplevde oss som otrevliga. Vår avsikt var att lösa leveransen så smidigt som möjligt.

Så här gick det till:
• Du gjorde en beställning och kalendern skickades från förlaget.
• Fraktbolaget PostNord skickade, enligt spårningen, aviseringar via SMS den 1/10 och 4/10 och informerade om att paketet fanns att hämta hos ombud.
• När paketet inte hämtades ut returnerades försändelsen.
• Du kontaktade mig angående paketet, och jag informerade om att det hade returnerats eftersom det – trots aviseringar – inte hämtades ut.
• Jag erbjöd att skicka en ny kalender utan extra kostnad, men bad dig att dubbelkolla att de telefon- och adressuppgifter du angav vid beställningen stämde.
• På din begäran genomförde jag i stället återbetalning av hela beloppet via Swish.

Vi tar till oss av din feedback och förbättrar våra rutiner kring avisering och ton i kommunikationen.

David Rutström
Rutströms bokhandel – med personlig service

Beställde en bok 7/9 leverans 22/9 till…

Beställde en bok 7/9 leverans 22/9 till grannens brevlåda. Tyvärr blev inte min första kontakt med detta företaget någon succé.

22 septembre 2025

Hej Mikael,

Tack för din feedback. Jag beklagar verkligen att din beställning blev försenad och att leveransen inte gick som den skulle. Jag förstår din besvikelse och att upplevelsen inte blev som du hade förväntat dig.

Jag skickade dig information via mejl tidigare om förseningen samt en rabattkod som en liten kompensation, men självklart hade jag önskat att upplevelsen blivit bättre från början.

Vi tar till oss din synpunkt och arbetar löpande för att leveranserna ska fungera smidigare och bättre framöver.

Fantastisk personlig service

Fantastisk personlig service. Aldrig varit med om liknande . Blev uppringd när ingen svarat då jag ringde. Fick svar och hjälp direkt

18 août 2025

Hej Ann-Margreth,

Stort tack för dina vänliga ord! Vad roligt att du uppskattar servicen . 🌸
Jag är glad att jag kunde hjälpa dig direkt och att du är nöjd med ditt köp hos oss på Rutströms bokhandel.

Varmt välkommen åter!

Utmärkt service.

Tack för snabb och utmärkt service.

20 août 2025

Hej Katarina,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både snabbheten och servicen.

Varmt välkommen åter! 📚✨

Fem Stjärnor!!

Då det uppstod problem vid leveransen av boken och den aldrig dök upp i min brevlåda, gav jag ett väldigt lågt omdöme till en början. Men jag vill nu revidera mitt omdöme och ger Rutströmsbokhandel Maximalt med betyg "fem stjärnor" för hur de på ett mycket tillmötesgående sätt såg till att boken levererades med hög prioritering! Tack!

10 août 2025

Hej Anders,
Jag beklagar verkligen att din beställning från 26 juli ännu inte kommit fram. Den borde varit hos dig för länge sedan, men något verkar ha gått fel i leveransen från förlaget.

Kan du mejla mig ditt beställningsnummer eller den mejladress du använde vid beställningen till info@rutstrom.nu ? Då kan jag direkt verifiera uppgifterna och kontakta förlaget idag för att ordna så att boken skickas med högsta prioritet.

Jag följer upp tills jag vet att den är på väg och återkopplar så snart jag har besked.

Rutströms bokhandel

Allt gick snabbt och smidigt

Allt gick snabbt och smidigt. En bok var skadad. Man såg snabbt till att ett nytt exemplar skickades. Jag har Rutströms som första alternativ då det gäller böcker på nätet.

21 juillet 2025

Hej Henrik,
Stort tack för ditt fina omdöme – det betyder mycket för oss!
Vi är glada att vi kunde lösa det skadade exemplet snabbt och att du känner dig nöjd. Att vara ditt förstahandsval när det gäller böcker på nätet är en ära.

Varmt välkommen åter!

Snabbt och tryggt

Lätt att beställa och bra information hela vägen. Snabb och gratis leverans med CityMail. Tre dagar efter beställningen har jag nu boken i min hand.
Bra jobbat, det blir fler gånger!

11 juin 2025

Hej Ulla,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada av att höra att allt fungerade smidigt och att boken nådde dig snabbt och tryggt. Det är precis den upplevelsen vi vill att våra kunder ska ha – tydlig information, enkel beställning och snabb leverans.

Varmt välkommen åter – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Rutströms bokhandel

Nonchalant,ingen känsla för service!

Har väntat på leverans i 10 dagar. Inget info om vad som hänt,när jag hör av mig till de får man inte ens en ursäkt.
Ingen känsla för service,otrevliga och nonchalanta.
Inget att ha om man vill ha service och snabb leverans.

1 novembre 2024

Hej Jac,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme – även om vi så klart är väldigt ledsna att höra att din upplevelse inte levde upp till dina förväntningar.

Det är absolut inte så här vi vill att det ska vara. Vi ber om ursäkt för den långa väntetiden och för att du inte fick tillräcklig återkoppling när du hörde av dig. Det är något vi tar på största allvar, och vi kommer att se över våra rutiner för att undvika liknande situationer i framtiden.

Om du vill, får du gärna mejla oss direkt på info@rutstromsbokhandel.se så att vi kan se över ditt ärende mer i detalj och försöka gottgöra dig.

Vi uppskattar att du hörde av dig och hjälper oss att bli bättre.