1. Électronique & technologie

Informations provenant de diverses sources externes

➤ Vi sælger bla. et webcam cover som forhindrer udnyttelse af webcam hacking og en USB datablocker som begrænser overførsler af viruser mellem enheder!

2,8

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Ubrugeligt Privacy Screen og ingen svar fra kundeservice

Jeg købte 2 produkter (et cam cover og en privacy screen til laptop) hos dem. Cam coveret er ok, det er flot i designet men lidt billigt i materialet. Det fungerer dog som det skal. Privacy screenen derimod er fuldstændig til grin. For det første, så er gennemsigtigheden så ringe at det føles som om man er fuld når man arbejder med det på sin skærm - det til trods for at produktbeskrivelsen siger "92% transparancy". Derudover så er designet uforståeligt: skærmen sættes på med en magnetstrip øverst på din skærm, men på Macbooks (som den er designet specifikt til, også i følge Safe Space's egen hjemmeside hvor de bruger en Macbook som model) der kan laptop'en ikke lukkes helt når skærmen sættes på - både fordi den bliver extra tyk og fordi magnetlukningen af laptoppen sættes ud af spil. Dvs. når du bruger skærmen har du en laptop som du ikke kan lukke......

Jeg skrev selvfølgelig til Safe Space med disse klager, da jeg gik ud fra at de er et ordentligt firma, som tager kritik til sig, særligt når man har sourcet et absolut ubrugeligt produkt til deres kunder. Men jeg har intet hørt fra deres kundeservice på trods af gentagne emails, og på trods af at jeg fik svar inden for en halv dag, da jeg kontaktede kundeservice ang. noget andet.

Jeg sidder tilbage med at følelse af at blive snydt, da det virker til at Safe Space har intet imod at sælge ubrugelige produkter til deres kunder, og at deres kundeservice svarer instantly før et køb men ignorerer dig efter et køb.

Bonus info: Jeg mistænker at Safe Space sourcer alle deres ting fra det kinesiske engros-site Alibaba (det er i hvert fald derfra Privacy Screen'en kommer fra, da det står på indpakningen). Da jeg har lidt erfaring med Alibaba, kan jeg sige at kvaliteten og designet af produkter svinger helt vildt - fra det ultrabillige til det bedre. I princippet har jeg ikke noget imod at købe varer fra Alibaba gennem en dansk virksomhed (selvom det er dyrere end at købe direkte selv), men der forventer jeg netop at en del af markup'en på produktet går til at finde (som minimum) brugbare produkter. I det her tilfælde kunne jeg ligeså godt have satset på at købe min privacy screen direkte fra Alibaba selv (og til kun en brøkdel af prisen), da der tydeligvis ikke har fundet nogen form for kvalitetssikring sted.

Jeg vil fraråde alle at købe fra Safe Space. Normalt når jeg handler på nettet er det ud fra en tillid om at sælger er en ordentligt handelsmand, kan stå inde for sine produkter og forsøger at udrette fejl (som kan ske) i dialog med deres kunder. Men efter at have læst andre folks anmeldelser, lader det til at ignorering af kunder med klager er standard procedure hos Safe Space.

29 juillet 2019

Har aldrig modtaget min pakke, eller svar på henvendelser

Jeg får at vide, at min ordre er afsendt den 29/4. Pga. helligdage giver jeg dem god tid, men da jeg efter 10 dage endnu ikke har modtaget noget, henvender jeg mig til dem. Jeg ender med at skrive flere mails i løbet af de næste par uger, før der er en medarbejder, der svarer - hun lover, at hun sender en ny pakke, og at det andet må være gået tabt i posten. En måned efter den nye pakke skulle være afsendt, står jeg og har endnu ikke modtaget noget, og kundeservice er igen umulige at få fat på. Det er EKSTREM dårlig service, at Safe-space, som i øvrigt har trukket pengene, ikke kan levere en pakke efter 2 måneder, og at de ovenikøbet ikke er til at få fat på.

18 juin 2019

Ekstrem dårlig service

Ekstrem dårlig service.

Bestiller et web cam cover, og får en mail om, at min ordre er afsendt d. 15. april. De skriver, at levering kan tage op til 5 dage, og da det er lige op til et par helligdage, giver jeg dem lidt ekstra god tid til at levere min vare. Da jeg endnu ikke har modtaget noget d. 6. maj, skriver jeg til deres "kundeservice" for at høre hvor min ordre bliver af. De trækker tiden ud, ved at skrive jeg lige skal vente en dag mere, men brevet er stadig ikke kommet. Herefter spørger de om mit fulde navn står på postkassen, hvilket det gør, og desuden har jeg fået leveret andet post i perioden, så det giver ikke mening at deres forsendelse ikke skulle være blevet leveret pga. manglende navn. Jeg svarer på mailen omkring postkassen d. 9. maj, får intet svar, og skriver til dem igen EN HEL MÅNED efter, at de skulle have sendt brevet afsted. Nu får jeg intet svar og har stadig ikke modtaget noget d. 26. maj.

Jeg vælger at købe på safe space fordi jeg ikke gad at vente 1 måned på at få leveret produktet fra kina (webcam covers kan nemt findes på eBay), men det kunne jeg ligeså godt have gjort, og endda sparet penge.

Det er så lidt safe space skal gøre for at få tilfredse kunder. Jeg vil aldrig anbefale nogle at købe herfra pga. den forfærdelige service. Og så på et produkt der er så billigt, at den gode omtale er mere værd, end den omkostning det er at sende varen igen.

26 mai 2019

Produkt i stykker, og intet livstegn fra kundeservice

Jeg købte et webcam cover på safe-space.dk, og efter produktet er modtaget, går det med det samme i stykker? Jeg skriver selvfølgelig ind til safe-space, da det ikke kan passe med det der står på deres side. “(...)yderste holdbare". Der er nu gået over en uge, har sendt et par mails og facebook beskeder, men jeg har absolut intet hørt fra safe-space. Jeg kan absolut ikke anbefale Safe-space.dk!

Update: Jeg fik endelig svar fra kundeservice og blev tilsendt et nyt produkt.

26 mai 2019

Kundeservice der ikke svarer, når man skriver

Bestilte for et par dage siden et webcam cover. Var kommet til at bestille det i forkert farve. Efter utallige mails til deres kundeservice, om det var muligt at ombytte til anden farve, er der stadig ingen der har svaret. Mega nederen!

Opdatering d. 07/03/19: produktet virker som det skal - ikke noget med at det falder ned, efter det er påsat!

16 décembre 2018
Logo de Safe-space.dk

Réponse de Safe-space.dk

Hej Julia,

Tak for din besked. Jeg kan se at du har sendt os en mail i fredags. Jeg ved at vores kundeservice har holdt lidt tiltrængt weekend, hvorfor din mail ikke er blevet besvaret rettidigt. Beklager at du ikke har modtaget svar tids nok og følt en usikkerhed om det er muligt at ændre farven på dit bestilte produkt. Jeg går selvfølgelig ind og retter din ordre, så du får den ønskede farve.

Håber du bliver glad for din bestilling.
Med ønsket om en fortsat god søndag

Christopher Hahn
Safe-space //

Meget tilfreds med mit køb

Bestilte et webcam cover til min Macbook Pro. Det var nemt at montere og virker ubeklageligt. Lækkert diskret design, som blender ind med computerens sorte ramme. Jeg kan klart anbefale det til andre.

12 novembre 2018

Virker Ikke.

"Produktet monteres med en stærk dobbeltklæbende tape der yder en langvarig og præcis fastholdelse af webcam coveret." skriver de på deres hjemmeside. Den udtalelse er jeg nu ikke helt enig i, mit webcam cover bliver ved med at falde af, hver gang jeg prøver enten at lukke eller åbne den.. super frustrerende når man betaler for et produkt der ikke virker.

29 août 2018
Logo de Safe-space.dk

Réponse de Safe-space.dk

Hej Cecilie.
Tak for din besked. Det lyder selvfølgelig beklageligt at dit produkt ikke fungerer som forventet. Det kan måske være en fabriksfejl på dit enkelte produkt, som kan være årsag til fejlen. Du er velkommen til at skrive en mail på info@safe-space.dk, så vi kan finde en løsning på de problemer du oplever. Hvis det er et tilfælde af fabriksfejl vil jeg meget gerne sende et nyt webcam cover til dig for at kompensere for fejlen.

Med venlig hilsen

Christopher Hahn
Safe-space.dk //

Perfekt

Fik min pakke få dage efter den var bestilt. Produktet (cover til kameraret på computeren) virker ubeklageligt. Selvom varen kun kostede 40kr, var der fri fragt, og der var oveni købet lagt en rabatkupon på 15% til det næste køb. Jeg er helt tilfreds.

7 mai 2018

Bestilte et fik to :)

Jeg bestilte ET web-cam-cover til min computer, da jeg var træt af at have tape på. Jeg bestilte lørdag, og søndag var det sendt. Fragten var gratis så længe, at det blev sendt som brev, hvor i mod det så ville tage 5 hverdage at komme frem. Det var også lige meget, for her for et par dage siden kom der et brev til mig. Inden i lå der to covers, hvor de personligt havde skrevet, at de havde sendt to med. Virkelig fantastisk service, og hvor er jeg bare glad for dem. :) TAK!

15 janvier 2018