Schon vor längerer Zeit habe ich vor Ort einen Pulli von Saint Tropez gekauft. Mit der Qualität bin ich sehr zufrieden. Farbe und Sitz sind immer noch einwandfrei. Außerdem gefällt mir sehr gut, daß s... Voir plus

L'entreprise a répondu

Du milde... Saint Tropez's chancer for at overleve som netbaseret handelssted, er vist rigtigt dårlige. Bestilte for mere end 2 døgn siden 2 cardigans. Modtog derefter autosvar, der bekræftede ordren... Voir plus

Hurtig levering, nem bestilling og virkelig god kundeservice. Kan klart anbefales. Pæn bluse som lignede den jeg havde bestilt. Der var lille fejl på blusen, hvilket hurtigt og problemfrit blev klar... Voir plus

L'entreprise a répondu

Som mor til 4 med job handler jeg efterhånden mest på nettet. Var under tidspres, men fik fantastisk kundeservice i denne butik på Strandvejen af to supersøde og kompetente piger. Gik hjem med bukser... Voir plus

1. Shopping & mode

Écrit par l'entreprise

Saint Tropez blev grundlagt i 1986 i kystbyen Hornbæk – Danmarks svar på Saint Tropez, Frankrig – som et dynamisk high-street modebrand. I dag er Saint Tropez et internationalt brand designet i Danmark og solgt over hele Europa. Vores design er til kvinden, der vil føle sig moderigtig hver dag. Vi skaber sæsonens must-haves og hverdagshelte – uden at glemme det perfekte festlook – tilgængelig mode til alle lejligheder!

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

119 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Produktet fint, men utrolig lang leveringstid

Produktet fint. Men utrolig lang leveringstid

15 avril 2026

Hej Betina,

Tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med produktet, men vi beklager den lange leveringstid – det forstår vi godt kan være frustrerende, og er heller ikke vores normale leveringstid.

Tolle Mode

Tolle Mode; gute Qualität; Preis/Leistung stimmt

26 mars 2026

Guten Tag Berit,

vielen Dank für Ihre tolle Bewertung!
Es freut uns sehr, dass Sie mit Mode, Qualität und Preis-Leistungs-Verhältnis zufrieden sind.

Team Saint Tropez

Den ena bra kvalité den andra inte

Den randiga skjortan var fin. Den beiga skjortan var väldigt tjock och stel och kvaliteten såg billig ut så den går i retur.

Hei Marie,

Tack så mycket för din recension! Vad roligt att höra att du gillade den randiga skjortan. Samtidigt är det naturligtvis tråkigt att den beige skjortan inte uppfyllde dina förväntningar.
Du är välkommen att returnera den.

Team Saint Tropez

Super schöne Kleiderlänge :) auch für…

Super schöne Kleiderlänge :) auch für kleine Frauen geeignet

Guten Tag Saskia,

vielen Dank für Ihre Bewertung!
Es freut uns sehr zu hören, dass die Kleiderlänge gut passt – auch für kleinere Frauen :)

Saint Tropez

Fin färg och sitter bra på.

Fin färg och sitter bra på.

Hej Anna-Maria,

Tack så mycket för din recension!
Vad roligt att höra att du gillar färgen och att passformen sitter bra.

Team Saint Tropez

Artikel ist sein Geld nicht wert.

Größe passt, ansonsten billigste Verarbeitung made in China, einfacher kann man den Artikel nicht herstellen.
Verpackung ebenfalls billig,Kunststofftasche.

23 mars 2026

Guten Tag Karin,

vielen Dank für Ihr Feedback. Es freut uns, dass die Größe gepasst hat. Gleichzeitig bedauern wir, dass Verarbeitung und Verpackung nicht Ihren Erwartungen entsprochen haben.

Wir nehmen Ihre Rückmeldung ernst, da uns sowohl die Qualität unserer Produkte als auch die Wahrnehmung unserer Materialien wichtig ist!

Team Saint Tropez

Heerlijk toch om een paar nieuwe…

Heerlijk toch om een paar nieuwe kledingstukken te mogen ontvangen…

24 février 2026

Beste Jacqueline,

Hartelijk dank voor uw mooie review!
Nieuwe kleding ontvangen blijft inderdaad altijd een heerlijk moment.

Met vriendelijke groet
Team Saint Tropez

Era polojumprar är trotjänare i min…

Era polojumprar är trotjänare i min garderob. Jag hoppas att de jag nu köpt kommer att hålla samma höga standard vad gäller passform och finish efter tvätt.

20 février 2026

Hej Helena,

Tack så mycket för din fina recension!
Det gläder oss verkligen att höra att våra polojumprar är favoriter i din garderob.

Vänliga hälsningar

Rask

Rask, enkel og smidig handle opplevelse. Alt fungerte som det skulle, og jeg er veldig fornøyd.

12 février 2026

Hei Yvonne,

Tusen takk for din anmeldelse!
Så fint å høre at handle opplevelsen var rask, enkel og smidig – og at alt fungerte som det skulle.

utmärkt bra

16 février 2026

Hej Narges,

Tack så mycket för din recension!
Vad roligt att höra att allt var utmärkt.

Vänliga hälsningar

Alt de var godt

10 février 2026

Hej Patricia,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at alt var godt.

Hurtig levering

Hurtig levering

3 février 2026

Hej Lisbeth,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig! :)

Team Saint Tropez

Så fina koftor och dessutom till bra…

Så fina koftor och dessutom till bra priser!

22 janvier 2026

Hej Kerstin,

Tack så mycket för din fina recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd med koftorna och priserna :D

Wow!

Pæn bluse som lignede den jeg havde bestilt. Der var lille fejl på blusen, hvilket hurtigt og problemfrit blev klaret af kundeservice. Hvis du vil handle tøj på nettet, så kan du trygt handle her. Fem ud af fem stjerner.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12 janvier 2026

Hej Lotte,

Tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at blusen levede op til dine forventninger, og at leveringen var hurtig.
Vi beklager meget, at der opstod et problem efter vask – det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende. Du skal være velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper de gerne med reklamation.

Passede perfekt

Hurtig service

17 janvier 2026

Hej Stina.

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du oplevede hurtig service og at tøjet passer perfekt :D

Jättefina

Jättefina , både färg och modell, supernöjd

19 janvier 2026

Hej Ylva,

Tack så mycket för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är supernöjd med både färg och modell

Team Saint Tropez

Jeg har ikke modtaget min pakke her…

Jeg har ikke modtaget min pakke her efter 10 dage

11 janvier 2026

Hej Pernille,

Det er vi meget kede af at høre!
Vi vil meget gerne undersøge, hvad der er sket med din levering. Kontakt venligst vores kundeservice, så de kan følge op på sagen hurtigst muligt.

Team Saint Tropez

Har betalat men inte fått kjolen

Har betalat men inte fått kjolen, gått 10 dagar

11 janvier 2026

Hej Mia,

Vi beklager dette!
Ta vennligst kontakt med kundeservicen vår og oppgi ordrenummeret ditt, så vil vi undersøke saken så snart som mulig og hjelpe deg videre.

Jeg elsker jeres strik

Jeg elsker jeres strik, bluser og kjoler med trekvart lange ærmer.
God kvalitet til en rimelig pris.

8 janvier 2026

Hej Ulla,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har fundet nogle produkter, der falder i din smag – og at du oplever god kvalitet til en rimelig pris.

Svarer fuldstændig til forventningerne

7 janvier 2026

Hej Lene,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Det glæder os at høre, at alt levede fuldstændig op til dine forventninger :)