3,0

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

3,0

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Først og fremmest skete der ikke noget…

Først og fremmest skete der ikke noget ved sporing, så jeg ringer til restauranten og spørger om de er ved at lave min mad da der var gået en time. Jeg havde bestilt en ret med mild chili. Der sker fortsat ikke noget i en time og jeg var sikker på at der så ikke blev til noget, så jeg bestilte andetsteds fra. Det kommer efter 20 minutter. Da jeg så sidder og er ved at spise det, ringer det på døren og maden fra sawadee kommer. Jeg smager det så alligevel, for jeg havde ikke spist meget af det andet. Det er bestemt ikke den milde. Så jeg har ventet over to timer på mad derfra, fået det forkerte og der var absolut ingen kompensation at hente. Sidste gang jeg bestiller herfra. ØV!

27 avril 2026

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Rød Karry, smager dejlig men proppet med bambus og nærmest ingen kylling, måske 2-3 små stykker :(
kommer ikke igen.

14 mai 2025

Dårlig oplevelse

Kylling var enten rå eller tør stegt. Nudlerne var overkogt og det hele smagte kun af citron græs. Ingen frisk stegt grøntsager, men udkogte. Havde gerne betalt mere, for bare at få lidt frisk lavet mad. Det er ikke et sted jeg vil komme igen.Følte sig ikke velkommen blandt det uerfaren unge personale.

12 avril 2025

Forfærdelig oplevelse!

Forfærdelig oplevelse!
Vi bestilte hos Sawaddee og hele familien blev ramt af den mest forfærdelige madforgiftning.
Så gør jer selv den tjeneste og aldrig bestilt hos dem!

22 mars 2025

Frygtelig oplevelse hos Sawadee – total spild af penge!Vores oplevelse hos Sawadee Thai…

Vores oplevelse hos Sawadee Thai Takeaway var uden sammenligning en af de værste madoplevelser, vi nogensinde har haft. Efter en bestilling, der blev lovet klar hurtigt, endte vi med at vente i hele 35 minutter – alt imens vi blev overdøvet af en høj, skingrende dørklokke, der konstant larmede. Der var ingen ro, og atmosfæren var lige så ubehagelig som maden selv.

Da vi endelig fik vores bestilling, viste det sig at være en fuldstændig skuffelse. Vi betalte en mindre formue for, hvad der kunne beskrives som en lille, flad filet, der knap nok fyldte tallerkenen. Kødet var stegt så meget, at det var som at tygge i gummi, og smagen var direkte frastødende – helt melet og uden nogen form for friskhed. Det virkede, som om maden havde stået klar i timevis eller var stegt ihjel, før vi overhovedet havde bestilt.

Derudover var personalet ikke til nogen hjælp. Kommunikation var nærmest umulig, da manden bag disken kun talte meget lidt dansk, og det var tydeligt, at kundeservice ikke var en prioritet. For det høje beløb, vi betalte, kunne vi have spist flere måltider et andet sted og fået både kvalitet og god service.

Men det værste kom faktisk efter måltidet. Få timer senere begyndte vi alle tre at få ekstreme mavesmerter, og vi endte med flydende afføring og en ubehagelig nat på badeværelset. Det var en oplevelse, vi sent vil glemme, og én som vi bestemt ikke ønsker at gentage.

Sawadee var på alle måder en enorm skuffelse, og jeg kan kun advare andre mod at bestille herfra. Total spild af penge og en aften ødelagt. 1/5 – vil aldrig anbefale!

24 octobre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit