Schimmel1885 Avis

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Kamers uit het jaar 0

Restaurant is top! Als je binnenkomt is alles echt mooi. Tot je de kamer ziet, ik schrok me rot. Oud, vies vloerbedekking, stopcontacten hangen er half af, kraan ooj. Badkamer komt uit het jaar 0. Oud en niet praktisch. Mini straal en de hele badkamer doorweekt na 1 douche. Prijs is echt veel en veel te duur voor wat je krijgt. Echt niet oke!

24 mai 2026

138 jaar ervaring

Een paar feiten over de historie omschreven op het internet als men zoekt op 'Historie Hotel Schimmel Woudenberg':

"In 1885 opende Arie Schimmel het stations koffiehuis Schimmel.
In 1900 werd er een graanschuur met zolder naast het koffiehuis gebouwd voor feestjes. In de jaren die volgden getransformeerd tot Hotel en restaurant Schimmel.
Tot in 1995 Jos Traa, Corné Kleverlaan, Jan en Marja Pehlig het bedrijf overnamen. Op dat moment veranderde de naam in Partycentrum Schimmel.
Ruim 20 jaar later, na diverse ingrijpende renovaties en verbouwingen, werd de koers gewijzigd. Wat goed is word behouden, maar wat er nog niet is word toegevoegd. De naam word weer gewijzigd in Hotel en Restaurant Schimmel en Brasserie 1885 wordt er aan toegevoegd."

Het hotel is dus niet meegenomen in de renovatie lopende tot 2015? Want gesteld wordt 'Wat goed is word behouden' geen wonder dat de hotelkamers als set van een cultfilm uit 1970/80 kunnen dienen. Met bruine tegels, uitelkaar vallend keukenblok en eiken meubilair.
Lekker afbreken dit hotel en verder gaan als brasserie of geld steken in een gedegen renovatie.
Lekkende kranen, afgebroken leidingen die uitsteken, penetrante geuren die alleen verwijderen door het inschakelen van de airco (waarvan de filters eerst door uzelf afgespoeld moeten worden)!
Daarbij komt dat het personeel niet moet staan te lanterfanten bij tafels van 'VIP' klanten en later roddelen over de fooi. De brasserie is keurig (al zijn de porties karig en het ontbijt een dag later eenvoudig en daarbij de broodmand zo goed als leeg), blijf dan professioneel.
Wij reizen vaak en het liefst met korting naar alle uithoeken en deze accommodatie verbleekt bij vele (eenvoudige) accommodaties elders in het land.
Ons inziens zijn overige recensies gegradeerd op de brasserie of men heeft geen goed vergelijkingsmateriaal?

7 mai 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit