Schiøtt Installation Avis 12

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

1. Électricien
  2. Service d'installation électrique

Informations provenant de diverses sources externes

Autoriseret el- og køle-firma. Vi er totalleverandør af ydelser inden for el- og kølebranchen på el- og køle-anlæg samt el- og køle-teknik., Autoriseret el- og køle-firma. Vi er totalleverandør af ydelser inden for el- og kølebranchen på el- og køle-anlæg samt el- og køle-teknik.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Fornem service af dygtige fagfolk!

Super hurtig udrykning til hasteopgave. Både René og svende er alle top professionelle og lige præcis så servicemindede og sympatiske som man ville ønske at alle fagfolk var. Opgaverne blev hurtigt og effektivt løst. Nem kommunikation, hvor vi føler os på samme bølgelængde. Det blir en femstjernet vurdering herfra. Hvis det var en restaurant, ville man kalde det for tilgængelig gourmet med generøse portioner på tallerkenen 👏👏👏💡

23 février 2026

Kort ventetid, præcist arbejde, rimelig pris

Kort ventetid, venlige medarbejdere, præcis og fin udførelse af opgaven til detaljen og til aftalt pris. Jeg har nu anvendt firmaet flere gange og gør det helt sikkert igen, næste gang jeg får brug for en elektriker.
I dag var det en dygtig og overskudsagtig medarbejder, Matteo, der så effektivt efterlod en præcis opsætningen af lampe i et gammelt skævt hus.
Schiøtt Installation får min varmeste anbefaling.

25 mars 2024

Forbrugsforeningens ejendomme i indre…

Forbrugsforeningens ejendomme i indre by passes elektricitetsmæssigt af indehaver Rene og hans gæve svende. Vi har samarbejdet i omkring 30 år - måske mere. Vi får altid leveret kvalitet, professionalisme og troværdighed. En fantastisk sparringspartner i hverdagen.
Min varmeste anbefaling.
Thomas Vilhelmsson, ejendomsadministrator hos Forbrugsforeningen

11 janvier 2023

Har i ca ½ år forsøgt at få svar pr…

Har i ca ½ år forsøgt at få svar pr e-mail og tlf om en reservedel efter køb, men ak. Jeg havde ikke troet at jeg skulle nå til en negativ TP. Måske kunne I lokkes til at kigge e-mail indbakke og spamfilter igennem ?
Opdatering ult Jan:
Nu er der kommet svar og problemet er løst på bedste måde. Ændrer stjerner fra 1 til 3

30 décembre 2021

Kæmpe anbefaling at bruge Schiøtt

De går ud over deres arbejdsopgaver for at hjælpe med at give det bedste resultat. Super søde og dygtige medarbejder, som virkelig yder en ekstra service. De har min klareste anbefaling og vil fremadrettet kun benytte dem, når jeg skal have lavet el.

12 novembre 2021

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra!
Har fået installeret lysdæmpere i hele lejligheden, og skulle have nogle helt bestemte pærer.
Fremragende service og ekspertise fra ekspedienten i butikken, både med råd og bytning, da jeg havde købt de forkerte fatninger (egen fejl).

29 juin 2021

Meget fint.

Fremragende kundeservice ifm. returnering af lampe til reparation - og afsendelse af ny lampe. Tak for det.

28 mai 2020

Præcis, effektiv og høflig medarbejder

Schiøtt var på besøg til en mindre opgave med det elektriske. Medarbejderen kom præcis til aftalt tid, og var meget opmærksom og høflig. Han kom også med et godt løsningsforslag i forhold til hvad jeg selv havde tænkt mig, og var færdig på ingen tid.
Dem bruger jeg igen næste gang.

4 décembre 2018

Godt og hurtigt arbejde

I forbindelse med et lejlighedssalg skulle jeg have lavet et el-tjek. De var hurtige til at komme ud og få det efterset (at der så var en masse ulovlige installationer, var desværre ikke deres skyld).
Jeg fik dem også efterfølgende til at fikse installationerne, hvilket de også fik gjort hurtigt og meget informativt, ved de par problemer der opstod, pga det var en gammel lejlighed.
Det eneste jeg kan sætte en finger på, er at jeg var nødt til at rykke for at få selve el-tjekket tilsendt (både det første og det andet efter installationerne var fikset).

24 octobre 2013

Ikke optimalt!

Ret skuffende oplevelse at installatør formår at smadre en liste i førsøg på at krænge en opvaskemaskine på plads. Overdrevet forbrug af materialer samt arbejdstid. Installatøren talte flere gange i telefon i arbejdstiden som ikke var arbejdsrelateret!

19 novembre 2010

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit