Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Ook hier, bij een schoorsteen en kachel van net een jaar oud: 'uw kap is niet goed, en de pijp werkt. Dat gaat niet goed komen.' Omdat ik veel vertrouwen heb in de leverancier (Otto Vuur) even gebeld... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte ervaring! Ze kwamen om te vegen, maar probeerden me direct een dure schoorsteenkap van €300,- aan te smeren. Ze claimden onterecht dat dit verplicht was en zetten me enorm onder druk. Ze wilde... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Scam bedrijf indd. Afgesproken bedrag van 60euro. Onder druk met 2 mannen, heeft mijn vriendin 600euro, middels qr moeten scannen om te betalen. Geen gegevens te vinden. Factuurgegevens niet kloppe... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Opgelicht, het ziet er naar uit dat ik het slachtoffer ben geworden net zoals velen, lees ik, van ongekende hoge prijzen, ineens blijkbaar per meter, voorrijkosten, beschadigde kachel.. echt heel onp... Voir plus

1,3

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,3

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Nog steeds actief deze dievenbende

Nog steeds actief deze dievenbende. Hoge bedragen na vegen van het kanaal. Wordt verwezen naar kleine lettertjes waar in staat dat vegen per strekkende meter wordt berekend. De website met beruchte kleine letters wordt enkel getoond via een neppe Ipad. De website is naderhand niet online te vinden. Ga er niet meer in zee. Zoek een erkend bedrijf.

20 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ga niet met deze mensen in zee!

Ga niet met deze mensen in zee, het zijn mega-oplichters!
Ze rekenen een belachelijk tarief per meter, hadden geen stofzuiger of ladder bij zich enlieten de kachel smerig achter.
Wij moesten 460 euro betalen en we trapten er nog in ook...wat een stelletje dieven!

16 août 2023

In 2022 schoorsteen laten vegen

In 2022 schoorsteen laten vegen, we wilden de haard in de avond aansteken en het hele huis vol rook. Levensgevaarlijk! Ik heb toen de afdekplaat eraf gehaald en er kwamen 2 vuilniszakken as uit! Verkeerd geveegd, echt levensgevaarlijk. ProSweep heeft erkend en excuus aangeboden, volgend jaar vegen we gratis als "service". Nu al 2x vrije middag genomen en 1x op dezelfde middag afgezegd en de laatste middag helemaal niets laten weten.
Advies: kies voor een erkend en betrouwbaar schoorsteenveeg bedrijf. En die zijn afspraken nakomt. Brandveiligheid is waar je het voor doet, maar moet er niet aan denken wat er had kunnen gebeuren.

26 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Opgelicht hier mag je echt nooit mee in zee gaan!

Opgelicht, het ziet er naar uit dat ik het slachtoffer ben geworden net zoals velen, lees ik, van ongekende hoge prijzen, ineens blijkbaar per meter, voorrijkosten, beschadigde kachel.. echt heel onprofessioneel!
Zelfs op de factuur staan geen gegevens van hen op, dus ik stel me grote vragen naar het juridisch element van het veegbewijs. Moet nog zien of ze mij het per mail wel gaan sturen?!

16 juin 2023

Extreem duur.

Een ster omdat ik niet geen sterren kan geven, nou vooruit de ster is voor de schoorsteenveger die erg vriendelijk was, en oprecht leek. Wij zijn helaas niet wakker geweest en hebben de rekening van over de 400 euro voor het vegen van de schoorsteen betaald....
Op de rekening stond tot mijn (negatieve) verrassing prijs per strekkende meter, dus ik nam aan dat ik het verkeerd had gelezen op de site. Dus helaas gewoon betaald naïef als ik ben.
Hopelijk zijn anderen nu gewaarschuwd. Wij zijn dat voor een volgende keer iig wel!

@Schoorsteen direct: ik hoop dat jullie gelukkig zijn met jullie acties. Fijn weekend!

9 juin 2023

Vieze gore oplichters

Vieze gore oplichters, ze lichten je op en laten een puinhoop achter, vervolgens blokkeren ze je nummer en reageren ze nergens meer op

16 mars 2023

Oplichters!

In één woord Oplichters, dus pas op! Het bedrijf met de naam schoorsteenveger-smeets.nl, is ook wel bekend onder de naam schoorsteenvegerdirect.nl. Op hun site kun je een offerte opvragen, maar je wordt teruggebeld met het nummer 0850605232. Ze kunnen idd snel en over de prijs wordt gesproken in de trant van het is ongeveer zoveel. In de praktijk pakt dat heel anders uit en wordt vele honderden euro's in rekening gebracht voor vaak 15 minuten werk. Daar kom je pas achter wanneer het werk gedaan is en de rekening gepresenteerd wordt. Wanneer je het betreffende nummer probeert terug te bellen lukt dit niet, omdat je eigen nummer, waarmee je eerder contact had met het bedrijf kennelijk geblokkeerd is door het bedrijf. Dit lukt wel wanneer je met een ander telefoonnummer belt, maar ook dan wordt verwezen naar hun site waar de prijzen op staan. Mocht je al contact krijgen doordat je met een ander nummer belt dan wordt je in de wacht gezet of gevraagd een mail te sturen waar niet op gereageerd wordt. Een adres van het bedrijf is niet te achterhalen want deze staat niet op de site. Op de rekening staat een kvk nummer van Junta Services, kvk nummer 83922369, een éénmansbedrijf aan het Generaal des Tombepad 14, 5623JL uit Eindhoven, maar of dat kvk nummer klopt is zeer de vraag. Ook wordt de naam Pieter Smeets op internet, maar ook dat is de vraag of dat klopt.
Lang verhaal kort: niet aan beginnen want het is een grote oplichter!

15 mars 2023

Oplichterij

Vandaag ook deze oplichters over de vloer gehad. Aan de telefoon 35 euro afgesproken. De veger kwam op tijd en na 10 minuten zogenaamd geveegd te hebben zou de rekening 8 x 35 euro zijn. Of we maar even wilden betalen want dit was afgesproken. Ik zei dat we 35 euro hadden afgesproken en hij vroeg of we dat zwart op wit hadden. Ik zei nee omdat we telefonisch een afspraak hadden gemaakt en toen ik vroeg of hij wat anders zwart op wit had had hij geen antwoord behalve dan dat het op hun website stond. Ik heb echter nooit hun website gezien maar hun telefoonnummer online gevonden. Ze sturen ook geen email met een bevestiging van de afspraak en het afgesproken tarief. Hij begon te dreigen met een deurwaarder als we niet gelijk betaalden, ik heb hem het huis uit gezet en gezegd dat ze een factuur van 35 euro konden sturen. Dit is eigenlijk ook te veel aangezien het prutswerk is. De schoorsteen is alleen de eerste meter wat schoon geschraapt maar een eigen foto laat zien dat er niks geveegd is en zeker niet de hele 8 meter. De openhaard was ook niet afgeplakt met folie. Er komt altijd veel roet naar beneden als je veegt. Alleen maar een bevestiging dat er niet geveegd is.

De veger begon onzinverhalen te vertellen dat niemand tijd had en dat de prijzen tegenwoordig zo hoog liggen. Hij was ook maar een freelancer (komt bekend voor uit de andere reviews). Als makelaar weet ik dat dit onzin is en dat een gangbaar tarief rond de 40 euro ligt. Het bedrijf verandert steeds van naam maar we werden gebeld door het nummer 085 060 5232 en ze heette bij ons Smeets Schoorsteenveger. Het telefoonnummer zie ik ook bij de andere reviews terugkomen maar dan soms onder een andere naam om waarschijnlijk onder de radar te blijven. Toen ik die jongen eruit heb gezet werd ik gebeld door het kantoor dat ze de factuur konden verlagen naar van 400 naar 65 euro?!? 35 euro voor het vegen (wat niet gebeurd is) en 30 euro als voorrij kosten. Ik heb aangegeven mijn advocaat erop te zetten en dat ga ik ook doen als ze ook maar 1 cent voor deze oplichterij durven te vragen. De veger staat op onze camera en zijn kentekenplaat ook. Wij overwegen dan ook aangifte te doen van poging tot oplichting. We laten een echte veger komen en die laten we het kanaal dan ook eerst inspecteren of er überhaupt geveegd is. Mochten de andere gedupeerden contact willen opnemen, stuur een berichtje naar Noort Makelaars in Haarlem.

20 mars 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Opgelicht door schoonsteenveger de Jong (niet die uit Barneveld)

....... baal hier zo van.

Moesten met spoed een schoorsteenveger hebben die ons rookkanaal zou vegen en inspecteren met een camera.

Na wat rondkijken op internet uitgekomen bij schoorsteenveger-dejong.nl (niet te verwarren met de Firma De Jong uit Barneveld)
Na telefonisch contact afspraak gemaakt. Tarief waarover werd gesproken was €40 voor het vegen en €135 voor de camera inspectie.

Vegen is gedaan door Musab Mohamed Hussein van MH klussen & renovatie, een ZZPer uit Einhoven die niet eens wist wat er moest gebeuren en kwam al niet heel bekwaam over. Deze persoon doet voorkomen alsof hij nergens van af weet, maar hij weet precies hoe het zit en dat je bedonderd wordt.

Na afronden van zijn werkzaamheden komt er een vage blanco factuur met, en nu komt het, prijzen per strekkende meter. In ons geval c.a. 11meter rookkanaal. Daarnaast zijn de genoemde prijzen excl. BTW.

Na telefonisch contact (085-060 22 54) krijg je te horen dat dit duidelijk is besproken, wat natuurlijk niet zo is.
Volgens deze persoon zouden de tarieven op de website staan, welke natuurlijk uit de lucht is.

Normaal gesproken checken we altijd Trustpilot of iets vergelijkbaars, deze keer natuurlijk niet.
Voelen ons zo bedonderd en vooral stom dat we hier in zijn getrapt :-(

Zou graag in contact komen met andere gedupeerde om gezamenlijk te onderzoeken wat we hieraan kunnen doen. Voor ons is het waarschijnlijk te laat, dan maar toekomstige slachtoffers behoeden voor deze oplichters praktijken

20 mars 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Schoorsteenveger Smeets nooit meer ze…

Schoorsteenveger Smeets nooit meer ze vertellen met een camera te kijken en dat dan eerst je schoorsteen moet laten vegen door hun. Laten je 393,25 euro betalen en niet gezien met camera dat de binnenkant volledig gescheurd en aan gruzelementen ligt. Jammer dat ik hier geen foto kan delen hoe de binnenkant eruit ziet. Dit is zonder camera al te zien en werd gewoon goed gekeurd de kamer staat nu blank van de rook en wij hadden er niet meer kunnen zijn. Bedankt Smeets o ja ze blokkeren gewoon je nummer als je belt na het vegen. 0850605232 niet te bereiken. Met andere telefoon gebeld en beloven je terug te bellen. Dus niet…, vervolgende als je ze dan te pakken krijgt na tig telefoontjes met andere telefoons word je uitgelachen voor jou probleem.

10 mars 2023

Ook wel bekend als Schoorsteenveger-Smeets.nl

Ook wel bekend als: schoorsteenveger-Smeets.nl. Nooit meer. Slechte service. Telefonisch bedrag afgesproken. En dan ineens ruim €100,- duurder zijn. De veger komt veel te laat, na eerdere afzeggingen.Prutswerk. Totaal niet professioneel. Nooit meer.

15 mars 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Een aburd hoge rekening van bijna 400…

Een aburd hoge rekening van bijna 400 euro om even een schoorsteen te vegen.
Kwam allereerst te laat, bus niet bestickert met naam van bedrijf.
Aardige jongen, gaf zelf aan dat hij als zzp-er zou stoppen bij dit bedrijf gezien de hoge prijzen die ze hanteren.
Moest direct betalen.
Contact opgenomen met bedrijf, geen enkele medewerking. Opgelicht dus.

13 mars 2023

Woekerbedrag

Wat een bedrag: E 375 voor 10 min. Razend voel ik me. Vanmorgen zou de schoorsteenveger De Jong tussen 9 en 12 u komen. Maar nee, niemand kwam. 12.15 u gebeld en ze zouden het oplossen. Inderdaad om 15 u kwam er iemand. Hij was 10 minuten bezig voor E 375!!! Schandalig, wat een woekerprijs.
Boos en bedrogen voel ik me.

1 mars 2023

Opgelicht, net zoals Mw Beckers

Mw Beckers, wij hebben hier deze voormiddag net hetzelfde ervaren. Telefoniste zegt €45, dezelfde louche gasten, auto met Nederlandse nummerplaat - hier in West-Vlaanderen - zonder enige opschriften van het bedrijf. Als de werken gedaan zijn (15’) kregen we ook de rekening aan €45 x 9meter voorgeschoteld (ons huis is gelijkvloers met dak). Na veel discussie betaalden we uiteindelijk €70. In de discussie stelden ze dan plots €270 voor ipv €520, maar dan in het zwart … Wij ontvingen een betaalbewijs voor die €70. Bij hun vertrek werden we nog bedreigd. Hiervan gaan we ook aangifte doen.

1 février 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Toffe gasten

Toffe gasten, zeer vakkundig, volgens afgesproken prijs, een aanrader!!

15 janvier 2023

Nooit meer !!

Op de site hanteren ze een vanaf prijs van 40 euro. Vanaf betekent echter 40 euro per meter. Dus is het kanaal 3 meter lang is dat 120 euro. Daarbij komen nog 25 euro voorrijkosten. En dan nog eens 21 procent BTW; 34,65 euro. Totaal bedrag 199,65 euro. Dit exclusief schoonmaken (stofzuigen). Uiteraard niet betaald. Hij is met 65 euro vertrokken.

9 janvier 2023

Pure oplichting

Pure oplichting, 10 minuten binnen proberen een duren kap te plaatsen ! en laten een zooitje achter, waar je nog 1:00 mee bezig bent roet zooi. kosten €49,50 meneer ! nooit meer.

4 décembre 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus