À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire de scooters
  2. Magasin de moteurs électriques
  3. Concessionnaire de motos

Informations provenant de diverses sources externes

Welkom bij Scootmobile 4 All! • Verkoop van nieuwe en tweedehands scootmobielen • Aankoop en inruil van tweedehands scootmobielen • Huurkoop scootmobielen • Lease scootmobielen • Verhuur scootmobielen • Reparatie en onderhoud • Verkoop aanverwa...

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Trap er niet in!!

Pas op deze man! Het is een oplichter. Levert spullen die stuk zijn en als je daar wat van zegt krijg je te horen dat dat nog niet zo was. Pas op bij dit bedrijf ik zou het me ergste vijand niet aan doen hier iets te huren/kopen.

28 octobre 2025

2 de handse scootmobiel

als niet fitte mantelzorger en 2 slechte scootmobielen via een collega ik Apeldoorn en een bedrijf via marktplaat in s Heerenberg , kreeg ik nu een 2 de handse via scootmobiel4all . 1200 euro !! en net zo slecht als die van onze collega Gert Ketting en RG of HG in s Heerenberg . geen werkende km aanduiding , oude accu s in 2018 getest !!!! , remmen die vast zaten en piepten , op de snelste stand een irritante piep . wat erg voor zoveel geld . geld terug ??aub ..nee hoor . u mag een andere 2 de handse KOMEN HALEN IN HOORN vanuit Apeldoorn . het was bloedheet die dag , m n ernstig zieke partner legde zowat het loodje . twee en een half uur in de hitte zonder wc ergens of drinken op een industrie terrein op de man gewacht . de ene was nog slechter dan de andere . commentaar van die man : de mensen die een nieuwe bij me kopen klagen nooit . tja niet iedereen heeft geld voor nieuw . voor 1200 had ik 3 net zo slechte op marktplaats of bij mn collega kunnen kopen . om gratis nw accu s gevraagd , ging nl net als die andere 2 niet de beloofde 40 a 45 km . eerst zouden de accu s 280 kosten , na een poosje korting evt gevraagd vanwege het slechte product .... ipv 420 nu voor 380 . volgens mij gaat hier iets niet goed

17 juillet 2025

1 ster is te veel.

1 ster is te veel.
Zeg geen schade aan de scooter,waneer scooter geleverd word zit er wel schade op.
Kom hij met fix ik wel ff regelen met verzekering over paar weken ofvmaandje dan zet ik er nieuwe kappen op maar daar kom niks van terecht.
7 maanden verder laad de accu niet meer op.
Ook daar doet hij niks mee behalve een niuwe accu probeer aan te smeren,terwijl je garantie op de scootmobiel heb.
Op een kan je geen contact meer met hem krijgen

7 avril 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

ik heb een hippix scootmobiel gekocht…

ik heb een hippix scootmobiel gekocht na 1 jaar accu,s defect gratis vervangen voor nieuwe heb in de tussen tijd een scootmobiel in bruikleen gehad nu de laderr defect ontploft is geen garantie heb een nieuwe besteld en de volgende dag in huis ook hier spreekt men van goede service dus alle is niet slecht zoals men beweerd alleen ontevreden klanten klagen van tevreden klanten hoor je meestal niets dus de tekst oplichter vindt ik persoonlijk wel er grof afz j de gooyert broejhuizenvorst

18 juillet 2024

Geen service niet klantvriendelijk

Na één dag kwam mijn vader helaas tot de conclusie dat hij een miskoop had gedaan, hij kon niets voor mijn vader doen.
Hij heeft adviezen gegeven, maar het werd hem niet voor mijn vader.
Toen mocht ik de scootmobiel in de showroom bij hem plaatsen, maar door verbouwing was dat toen steeds niet mogelijk. We werden niet meer terug gebeld.
Uiteindelijk hebben we met 600 euro verlies de scootmobiel kunnen verkopen.
Ik gun iedereen het beste, als die echt zijn best doet. Maar ik vond dat hij niets heeft gedaan voor mijn vader en zou hier niet nogmaals naartoe gaan.

1 juillet 2023

Oplichterij

Helaas heb ik ook een scootmobiel van deze oplichters gekocht.
Inderdaad was bij mij ook de accu binnen een half jaar kapot.
Mail gestuurd maar nooit antwoord gekregen en als je belt krijg je een melding dat er een fout zit in het telefoonnetwerk en dat het nummer niet beschikbaar is. Ze zijn dus gewoon onbereikbaar.
En ik heb 5 jaar garantie maar als ik geen contact kan krijgen met de verkoper heb je daar ook niets aan.
Er zijn al meer serieuze klachten gemeld over deze oplichters.
Het gaat hierbij vooral om oudere mensen die vaak erin worden geluisd met mooie praatjes.
Maar na betaling kun je fluiten naar after sales services en laten ze je gewoon stikken.
Mijn mening is dat het hier om crimineel gedrag gaat en dat dit bedrijf door justitie aangepakt zou moeten worden want zonder dat blijven ze gewoon niet mondige, argeloze ouderen een poot uit draaien.
Ze claimen op hun website meer dan 2000 tevreden klanten te hebben maar vergeten daarbij te vermelden hoeveel ontevreden klanten ze hebben.
Die hele zaak is een farce en de hoop is er dan ook dat de eigenaren van dit bedrijf zo spoedig mogelijk een onderzoek van justitie krijgen.

10 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Deze man profiteert van vaak zwakkere…

Deze man profiteert van vaak zwakkere en oudere klanten die hulpbehoevend zijn, en belazert ze.
Verkoopt zg goede kwaliteit scootmobielen maar een accu gaat nooit langer mee dan een half jaar en dan is de garantie al afgelopen en ligt het zogenaamd aan de scooter zelf omdat deze na 5 jaar oo afgeschreven is ,
zo bij meer uitval,p ondertussen ben je al een vermogen kwijt aan reparatie maar geeft hij wel extra korting op weer een nieuwe scooter van 2500 euro,
Mensen trap er niet in je komt nooit van je scooter af en raakt duizenden euro's kwijt, ongelooflijk dat deze oplichter zo al jaren door kan gaan.

7 août 2023

Oplichter en bullebak

Oplichter en bullebak
Scootmobiel gehuurd, deze werd zonder waarschuwing met fikse schade afgeleverd (?!) take it or leave it - geen korting en wees maar blij want dan kan je geen nieuwe schade meer maken (?!)
Vanaf dat moment nachtmerrie, onderdelen vielen er (tot schrik en letsel) al rijdende af, accu laadde niet bij .. allemaal mijn probleem / Ik was maar lastig met al mijn klachten over een mobiel die niet werkte?! Uiteindelijk toch omgeruild maar helaas waren wij toen de sleutels kwijt (onze fout) daarvoor wordt nu DE GEHELE BORG van € 300,- ingehouden terwijl de sleutels van dit model gewoon onderling uitwisselbaar zijn en hij zelf de importeur is. Kosten (€20) staan niet in verhouding met de boete, maar hij zegt gewoon dat hij inhoudt wat hij zelf wil want daar is de borg voor!

Hij heeft verdienmodel gemaakt van de pech van anderen en ik vind nog het ergste dat deze man (die geen tegenspraak duldt) vooral ‘handelt’ met oude mensen en (tijdelijk) minder validen.

Alle dagen dat de scootmobiel buiten dienst was zijn ook niet gecompenseerd

Wees gewaarschuwd!

6 juin 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus