Rigtig god service og hurtig respons. Mikkel gjorde hele processen nem og var meget imødekommende. Resultatet blev præcis som ønsket. Stor anbefaling herfra!
Lisez les avis des autres
Professionelt el arbejde kan varmt anbefales Selskov Electric har udført el arbejde for os i salonen og vi har været yderst tilfredse med hele forløbet. De arbejder professionelt er punktlige og me... Voir plus
L'entreprise a répondu
Solceller/Batteri/Inverter/ladestander/ Istallation. Alt leveret/istalleret til tiden. Samme 2 personer som laver alt fra A-Z, hvilket giver trykhed og gensidig tillid, når nøgler til privat bolig bl... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Hos os er kvalitet, godt håndværk og personlig service med kunden i centrum grundlaget for vor virksomhed. Vi går ikke på kompromis - det handler om tillid og sikkerhed!
Coordonnées de contact
Høgevej 1, 3400, Hillerød, Danemark
- 48207300
- Phe@selskov-elektric.dk
- www.selskov-elektric.dk
Rigtig god service og hurtig respons!
Vi har benyttet os af Selskov til…
Vi har benyttet os af Selskov til udskiftning af alt EL i vores nykøbte 50'er villa + Ny belysning indendørs samt udendørs. Der har været god kommunikation fra start til slut, hvor Selskov hele vejen igennem har været villige til at gå det ekstra skridt for at sikre vi som kunder blev tilfredse. Stor ros til hele holdet, Phillip, Mikkel, Per og (jeres kvindelige elektriker - kan desværre ikke huske navnet;) - Beklager alle mine ændringer og spørgsmål undervejs :)
Hvis en med arbejder skal have ros…
Hvis en med arbejder skal have ros ...så er Jimmi bestemt berettiget til det.
Kæmpe ros og tak til Jimmi 🔌
Altid behjælpelig , følger op på tingene, overholder aftaler.
Solceller/Batteri/Inverter/ladestander
Solceller/Batteri/Inverter/ladestander/
Istallation. Alt leveret/istalleret til tiden. Samme 2 personer som laver alt fra A-Z, hvilket giver trykhed og gensidig tillid, når nøgler til privat bolig bliver overdraget. Helt klart stor rekommendation.
Hurtig og mega fin service
Super hurtig levering af ladestander. Dygtig montør og bare så fin service fra alle. Så jeg er mega tilfreds og kan varmt anbefale dem.
Perfekt oplevelse !
Perfekt oplevelse !
Mikkel fra Selskov kom ud for at lave 2 ting og han rådgav mig tålmodigt og professionelt og vi fandt den bedste løsning i et godt samarbejde hvor jeg følte mig hørt og forstået.
For at understrege den gode stil så blinkede han ikke med øjnene da jeg sagde at der var en ting jeg havde glemt, men som han gerne også måtte lave.
Da der var lidt problemer med den sidste opgave - fordi jeg gerne ville have det på en bestemt måde sagde han ikke et kny indtil vi var færdige og jeg kiggede på klokken og konstaterede at han var blevet en halv time efter at han havde fri uden at sige noget.
Respekt herfra og tak til Mikkel.
Air to water and induction circuit fixed by Per
Visited by Per on the coldest day of the year regarding an air to water and induction cooker that were not working - he stubbornly stayed until the job was done despite some setbacks, and I was super relieved when the radiators started heating up and the cooker worked as I was running out of firewood!
Invoice was sent to wrong email by accounts but this was corrected and I found the price reasonable and well-described.
Electricians of choice now.
Lyn hurtig fejlfinding.
Vi havde besøg af Per som var et meget behageligt menneske der agerede meget professionelt, Per fik lyn hurtig lokaliseret vores el fejl.
Vi giver Selskov Elektric vores varmeste anbefalinger og det bliver helt sikkert dem vi ringer til en anden gang.
Behageligt og kompetent besøg af…
Behageligt og kompetent besøg af Mikkel, der tryllede med mine selvforskyldte problemer og løste både belysning i to badeværelser og montering af tung kuppellampe over en høj trappe på stige.
Højt humør og god faglighed.
Kan klart anbefales.
Hurtig og flink
En time efter jeg havde ringet havde Per været forbi og sætte min lampe op! Fantastisk service.

Selskov er helt fantastiske
Selskov er helt fantastiske! De skifter pærer i udendørslamperne i min kærestes salon, som jeg ellers var tvangsindlagt til at skulle gøre. De er højt oppe og jeg hader højder. Men fordi de er så gode til deres arbejde og har lave priser, får de nu opgaven i stedet for, så jeg kan slappe af og nyde livet.

Réponse de Selskov Elektric Aps
Professionelt el arbejde kan varmt…
Professionelt el arbejde kan varmt anbefales
Selskov Electric har udført el arbejde for os i salonen og vi har været yderst tilfredse med hele forløbet. De arbejder professionelt er punktlige og meget omhyggelige hvilket er ekstra vigtigt i en travl salon hvor tingene bare skal fungere.
Kommunikationen var klar og behagelig og arbejdet blev udført effektivt og i høj kvalitet. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og vil uden tvivl bruge dem igen fremover.
Stor anbefaling herfra

Réponse de Selskov Elektric Aps
Mikkel fra Selskov var og ordne…
Mikkel fra Selskov var og ordne loftspot - Mikkel er yderst behagelig og hjælpsom

Réponse de Selskov Elektric Aps
Vi har brugt Selskov elektrik til at…
Vi har brugt Selskov elektrik til at lave indendørs og udendørs belysning i vores hus - de har klaret opgaven med præcision og god kvalitet. Zenia er en dygtig elektriker, og hun er også god til at kommunikere med kunderne. Tak for et godt stykke arbejde!

Mere end forventet...super
Jeg vil give min mest positive feedback. Den stillede opgave blev løst 100% og mere til.

Flot arbejde
Har brugt Selskov flere gange til udvendigt og indvendigt arbejde. Ændring af installationer inde og opsætning af lamper ude og inde.
Jeg fik ikke det jeg bad om, men det jeg havde brug for (efter aftale) :-) :-).
Meget flot arbejde med gode detaljer ift at gøre installationer skjulte mm.
Selskov Elektric får mine bedste anbefalinger
Det var første gang, jeg brugte Selskov Elektric, men absolut ikke sidste gang. De var professionelle fra start til slut, reagerede hurtigt da jeg havde brug for hjælp og har lavet opgaverne perfekt. Tøv ikke med at bruge dem. De ved, hvad de laver.

Réponse de Selskov Elektric Aps
Professionelt arbejde til den aftalte…
Professionelt arbejde til den aftalte tid.
Firmaet ved tydeligvis hvad de har med at gøre. Kan anbefales !
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
En fantastisk oplevelse med Selskov Elektric!
Jeg kan varmt anbefale Selskov Elektric i Hillerød efter en helt igennem professionel og tryg oplevelse i forbindelse med montering af solceller på mit 140 m² tag.
Fra første kontakt oplevede jeg et firma, der virkelig forstår at sætte kunden i centrum. De tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål om både økonomi, teknik og muligheder – og jeg følte mig tryg hele vejen igennem processen.
Deres rådgivning var grundig og ærlig, og projektet blev planlagt i tæt dialog, så det passede perfekt med mine ønsker og behov.
Installationen blev udført hurtigt og effektivt, og hele holdet fra Selskov Elektric arbejdede professionelt og med øje for detaljen. De efterlod arbejdsområdet fuldstændig ryddeligt, og alt blev testet og gennemgået grundigt, inden de kørte.
Nu har jeg et solcelleanlæg, der både ser godt ud og allerede leverer strøm til huset – og jeg ved, at jeg kan kontakte dem, hvis jeg skulle få behov for hjælp eller service i fremtiden.
Tak til hele teamet hos Selskov Elektric – I har leveret en service i topklasse!

Réponse de Selskov Elektric Aps
Super god service og sætter sig ind i…
Super god service og sætter sig ind i tingene for at lave den korrekt løsning!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.