Servistore AB Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Väldigt smidigt och enkelt att hyra förråd. Priset var också billigare jämfört med andra i samma stad. Varit i kontakt med kundtjänsten 2 gånger och blev bemöt av kunnig, trevlig och väldigt hjälp... Voir plus

En trevlig och städad anläggning. Lätt att boka, hämta ut nycklar, och så grymt smidigt! Extra plus att det gick att teckna försäkring via Servistore. Bra tillgänglighet med öppettider, tillgång till... Voir plus

Bra, rymligt förråd. Det var mycket renare och fräschare än vi väntat oss! Tyckte först att det var lite krångligt att komma in i anläggningen, som är obemannad, men när vi väl fått kläm på vart vi s... Voir plus

Det funkar smidigt med att hämta ut nyckel och tagg. Tydliga instruktioner, enkelt system. Jag har varit kund i två omgångar. Det som drar ner betyget är att det är påtagligt ostädat i lokalen.... Voir plus

1. Centre de stockage
  2. Garde-meubles en libre-service
  3. Entrepôt

Servistore erbjuder smarta och säkra förråd för privat och företag. Företaget grundades i Linköping 2006 och är idag verksamt på 16 orter fördelat +25 fastigheter och en samlad yta av ca +50 000kvm. Servistore erbjuder en helt digital lösning för att boka, betala och tillträda sitt förråd. Tjänsten är tillgängligt dygnet runt på samtliga orter och anläggningar. Driften är central för support, teknik och försäljning i Linköping där vi kan erbjuda kunden väldigt hög service sju dagar i veckan

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

999 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

170 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snabbt agerat

10 mars 2026

Réponse de Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar vi. Ja - då vår tjänst är digitaliserad går det verkligen snabbt från bokning till att man har tillgång till sitt förråd. Ha en fin dag!

Upplevelse

Digital värld. Hög säkerhet. Vad är riskerna när det felar. Fungerar mobilen inne? Hur tar jag mig ut? Jag har ännu inte hittat några skelett i korridorerna.

4 mars 2026

Réponse de Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar din feedback och funderingar. Det är värdefullt för oss i vårt arbete att göra vår tjänst ännu bättre. Ha en fin dag!

Omdömme

Snabbt och smidigt, rent och fräscht

7 mars 2026

Enkelt

Enkelt. Bara lite svårt att nå nyckeln i facket i nyckelskåpet, man måste använda magnetpinnen. Den är viktig att ha i beredskap när man startar att öppna. Rent och fint förråd.

27 février 2026

Réponse de Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme och feedback. Vad bra att du hittade magnetpinnen, den typen av hjälpmedel har vi på alla våra anläggningar. Ha en fin dag!

Allt fungerade som planerat

Allt fungerade som planerat. Bra lokal.

1 mars 2026

Enkelt att komma in

Enkelt att komma in, lagom stort förråd, lätt att hitta i lokalen

2 mars 2026

Sämsta tänkbara

Sämsta tänkbara. Det uppstod en vattenläcka pga en snöhög som låg emot fastigheten som täppte igen en ränna. Det blev en swimmingpool i förrådet jag hyr och mejlet med information om vattenläckan skickades ut flera dagar efter att problemet uppstått. Hade jag fått veta tidigare, hade jag kanske kunnat rädda många saker. Nu är det bara att slänga. Försäkringsbolaget ersätter inte och Servistore frånsäger sig allt ansvar och hänvisar till eget försäkringsbolag. Riktigt dåligt!

2 mars 2026
Avis spontané

Réponse de Servistore AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi beklagar verkligen att dina tillhörigheter skadats till följd av vattenläckan. Vi vill understryka att vi kontaktade samtliga drabbade hyresgäster så snart vi fick kännedom om situationen.
Även om vattenmängden i lokalen var begränsad förstår vi att det är mycket tråkigt när ägodelar kommer till skada. Vi ser allvarligt på det inträffade och arbetar med förebyggande åtgärder för att säkerställa att liknande incidenter inte ska kunna ske igen. Vi hänvisar fortsatt till respektive försäkringsbolag för hantering av ersättningsanspråk för lösöre.

Avföring från fåglar på golvet i båda…

Avföring från fåglar på golvet i båda förråden vi hyrt. Ingen ersättning utan enbart byte av förråd. Stressande.

20 février 2026

Réponse de Servistore AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vår fastighetsskötare konstaterade att det inte var avföring som du skriver utan skräp från en tidigare renovering. Förrådet städades och ställdes i ordning. Vi har informerat dig via mejl om detta. Hoppas förrådet kommer fungera bra för dig framöver. Ha en fin dag!

Det fungerar bra

Det fungerar bra, kan parkera närma ingången, tillgång när vi behöver, belysningen i förrådet kunde vara bättre. Problem när vi fyllde förrådet att dörrarna inte gick att ställa upp.

15 février 2026

Réponse de Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme och feedback kring anläggningen. Det är värdefullt för oss i arbetet att göra vår tjänst ännu bättre. Ha en fin dag!

Känns säkert

Känns säkert, praktiskt och Riktigt bra för oss.

21 février 2026

Réponse de Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme, vad bra att förrådet passade er bra och att ni är nöjda. Ha en fin dag!

Det är ett väldigt säkert förrådssystem…

Det är ett väldigt säkert förrådssystem så som det är gjort men dörren var lite svår att få upp när man väl har låst upp dörren. Annars jättebra utrymme och väldigt rent.

8 février 2026

Réponse de Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme. Om du har fortsatta problem med dörren är du välkommen att kontakta vår support på 010-214 78 00 alt info@servistore.se. Ha en fin dag!

En savoir plus sur les différents types d'avis.