Rigtig god oplevelse hos ShapeUp. Jeg købte en siddepude og nogle elastikker, og alt spillede bare. Bestillingen var nem, pakken kom hurtigt, og produkterne var præcis som beskrevet. Det, der gjorde i... Voir plus
Jeg har for nylig købt en siddepude og tilhørende pumpe. Jeg har problemer med min ryg og kan normalt ikke sidde på en spisestue- eller kontorstol (bøje hofteleddet 90 grader) i ret lang tid uden at... Voir plus
Jeg modtog mine varer hurtigt. Dog manglede der en lille ting i pakken, men da jeg gjorde dem opmærksom herpå, blev fejlen hurtigt rettet og kompenseret for. Og så er Steen nok den hyggeligste kund... Voir plus
Jeg synes produktet er rigtig god kvalitet og der er lang garanti, mine børn er vilde med luft puderne. og begyndte straks at lege med dem. Havde bestildt en i rød og en i blå, der kom dog to røde,... Voir plus
Egsagervej 12 st., 8230, Åbyhøj, Danemark
- kundeservice@shapeup.dk
- www.shapeup.dk
Hurtig levering og super betjening.
Professionel og hurtig ekspedering..
Kan varmt anbefales.
Perfekt!
Nok den hurtigste og mest informative handel jeg har lavet på nettet!
Lækkert produkt i god kvalitet
Havde bestildt en i rød og en i blå, der kom dog to røde, og en lidt større, men det betyder ikke noget, det undrede mig bare for der stod blå og rød på min faktura, men dejlig hurtig ekspedition.
Super hurtig levering
Jeg synes beskrivelsen af varen var rigtig nyttig, det var faktisk derfor jeg valgte Shapeup.dk, men det skadede heller ikke at prisen var god, og hold da op leveringen gik stærkt. Rigtig god oplevelse!
Alt som beskrevet på webshoppen
Hurtig ekspedition og levering.
Produkter svarer til forventning!
Kan kun anbefale Shapeup.dk
Super service, hurtige og fyldestgørende svar på henvendelser og hurtig levering uden fragtomkostninger
Jeg er bare smadder tilfreds og vil klart handle der en anden gang, hvis det bliver relevant.
mvh Rikke
Super
Rigtig god ide at kunne få leveret småting som alm post istedet for postpakke, hvor portoen udgør forholdsvis meget
Fantastisk service
Super god og hurtig service - Vil absolut anbefale at købe her.
Service og levering bedre end i butik
Alt pakket og leveret hurtig og effektivt. Fedt I bruger GLS, de leverer før normal arbejdstid.
Super duber. Ingenting at sætte en finger på
Bestilte varen og modtog den 2 dage senere.
Perfekt
Det var et perfekt køb og fik mine bestilte ting hurtigt og smertefrit.
Perfekt service
Jeg bestilt, det næste øjeblik fik jeg bekræftelse, og 2 dage senere stod jeg med varen i hånden.. Fragtfrit😊 excellent betjening.
Lever til fulde op til forventningerne
Varene lever til fulde op til forventningerne, og leveringen var hurtig. Kan man forlange mere :)