Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Shiny er vældig god. Deres live show er underholdende. De har bestemt nogle rigtige gode tilbud. Alle kan deltage 😃

Noté 5 sur 5 étoiles

Skøn lille webbutik med det lækreste tøj, en fantastisk betjening og et kanon humør Kan varmt anbefales

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god fantastisk oplevelse at handle hos SHINY. 💯 Kundeservice 💯 Hurtig levering 💯 Forkælelse 💯 sød personlig besked i pakken Slik eller gaver 💯 skarpe bi... Voir plus

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Magasin de vêtements
  3. Magasin de vêtements pour hommes

Écrit par l'entreprise

Shiny.dk - Fabulous Fashion online Vi håndplukker de lækreste styles fra en masse skønne brands. Her har alle råd til at være med på den nyeste mode. Vi går op i at vores kunder får den bedste service og oplevelse når de handler hos os. Vi tager altid gerne mod feedback så kontakt os endelig på mail hvis I har ønsker, feedbak, ris og ros. Vi går for det meste live hver mandag aften kl 19.00 på både Instagram og Facebook. I løbet af ugen har vi også lives på Facebook med stylings tips, gode tilbud og konkurrencer 💕 På de store mandags lives kan du se forskellige stylings muligheder, for inspiration til nye outfits og shoppe lækre og ikke mindst vilde tilbud. KH Shiny.dk pigerne

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 5 sur 5 étoiles

Skøn personale og dejlig kundeservice

Skøn personale og dejlig kundeservice ! Man føler sig som en del af Shiny-familien, selvom jeg bor i den anden ende af landet . 🥰
Fantastiske priser og deres live bliver man altid i godt humør af ❤️
Mit absolutte ynglings sted at shoppe tøj 😇😎

10 juillet 2023

Réponse de Shiny.dk

Åååh Matina 😍 af hjertet tak for de flotte ord det betyder virkelig SÅ meget for os 🥰 kh Tanja/Shiny.dk

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Varen er 100% i orden, og så er der en lille håndskrevet hilsen med. Super fint.

4 juin 2023

Dejligt du blev glad for din pakke 🥰 tak for feedback 🙏🏻 kh Tanja/Shiny.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Super venlige og service mindede mennesker:)

4 juin 2023

Réponse de Shiny.dk

Tusind tak for din feedback det sætter vi stort pris på ❤️ kh Tanja/Shiny.dk

⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

7 mai 2023

Tusind tak for de mange stjerner 🫶❤️ kh Tanja

En webshop i højkvalitet

Det er simpelhed uden tvivl det fineste, rareste og personligste lille web shop❤️ altid en lille hilsen og den finte indpakke pakke. Personligt kender de min smag og ved lige hvad der passer min kropstype. Altid klar med råd og vejledning. Simpelhen en højkvalitets webshop👌🏻

7 mai 2023

Réponse de Shiny.dk

Tusind tusind tak for de mange søde ord 🫶❤️ det betyder så meget for os at du er tilfreds med vores service og bliver glad for de styles du får shoppet hos os ❤️ kh Tanja

Noté 5 sur 5 étoiles

Skønne lives og overskueligt at følge…

Skønne lives og overskueligt at følge med i og bestille fra både lives og hjemmeside
Fin , personlig og hurtig levering

1 mai 2023

Hej Jette

Tusind mange gange tak for de fine ord 🥰

Det er dejligt med feedback på både vores lives men også på overskueligheden på vores hjemmeside 🌸

Lækkert tøj

Lækkert tøj, lækre priser og hurtig levering

30 avril 2023

Hej Siff

Tusind tak for din søde feedback, den sætter vi virkelig pris på 🥰

Det er altid dejligt at læse 🌸

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik virkelig god service

Jeg fik virkelig god service. Jeg havde ikke fået lavet min ordre helt færdig, ved en fejl. Det blev jeg lige mindet venlig om og min vare var der to dage efter

3 avril 2023

Hej Anette

Vi bestræber os på at yde den bedste service, og hjælper altid hvor der er brug for det 🩷

Nogle gange sker det bare at man glemmer og så er en lille påmindelse altid rar at modtage 🥰

Super tilbud

Hyggelige, super tilbud og hurtig levering 👍

3 avril 2023

Hej Helle

Tusind tak for din besked 🌸

Vi gør også hvad vi kan for at hygge om jer og sende pakker så hurtigt som overhovedet muligt 🩷

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus