Jeg er så glad for de ting jeg har købt i butikken gider dog folk ved Støt denne butik de vil ikke kunne få de tilbud andre steder i hele verden hilsen Morten
Sikke en service, sendte min Zeppelin wireless til Gert med GLS mandag middag. Der var gået en bas enhed, og jeg kunne ikke selv skille den ad. Tirsdag fik Gert den, fik fikset en ny bas enhed, end... Voir plus
Købte en mikrofonarm. Hvor jeg fik en mail omhandlende at leveringstiden kunne blive lang. Jeg tog kontakt til nummeret opgivet med denne mail. Her fik jeg fat i Gert, som inden for 10 minutter havd... Voir plus
Dejlig oplevelse .Det gamle tv blev taget med. Det nye indstaleret på pladsen ,med internet ,alle kanaler fundet frem . Samt vores google foto installeret ,hvilket for os ældre mennesker kan være e... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
CC Pro Shop startede i 1987 som enkeltmandsvirksomhed med adresse på Agtrupvej i Kolding. I dag holder vi til i vores domicil i den nordlige bydel hvor vi har eget værksted, lager, showroom, kontor, butik og biograf. CC Pro Shop er en kvalitetsbevidst elektronikvirksomhed, som arbejder indenfor følgende områder: • Udlejning af AV, lyd/lys til skoler, diskoteker, teatre, firmaer og private • Salg og installation af alt indenfor AV, lyd/lys • Servicering af alt indenfor AV, lyd og lys • Salg og installation af PC-videoovervågning • Salg af lyd-/billedprodukter til bilen og hjemmet
Profilvej 36, 6000, Kolding, Danemark
- info@ccproshop.dk
- www.shop.ccproshop.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Super service og super events fe holder…
Super service og super events fe holder 5 stjerner her fra
God service med et godt smil når du…
God service med et godt smil når du kommer ind i butikken
De har en rigtig hurtig og god service…
De har en rigtig hurtig og god service den er bare helt i top
Verdensklasse service, der er nede på jorden!
Kun anden gang jeg vælger at skifte højtalere i min bil, og nu vej jeg at jeg ALDRIG skal gå andre steder hen. De ved hvad de laver & er verdensklasse når det gælder anbefalinger der giver mening!
Super god oplevelse
Super god oplevelse, fantastisk kundeservice, med hjælpsom og gode priser.
Altid den rigtig oplevelse.
Jeg har ikke forstand på teknik, men jeg ved hvordan jeg gerne vil have min tv og musik oplevelse skal være. Hos Proshop har jeg altid følt mig i gode hænder og jeg har altid fået den rigtig oplevelse, både med det produkt jeg har købt og med vejledningen og servicen.
Super service
Super service. Personalet har godt kendskab til de produkter der sælges, og kan give kompetent vejledning
En glad kunde :)
Super service.
Min bestilte en pladespiller som ikke på lager i butikken, som der stod på hjemmesiden.
Jeg blev ringet op og informeret. De fik fjernlageret til at sende afspilleren direkte i stedet for at den skulle forbi butikken først, og på den måde spare en dags leveringstid.
Mere skal der ikke til :) så kæmpe tak her fra.
Den er sat til og Armin van Buuren brager derud af :D
KOMPETENT OG VENLIG SERVICE
Jeg købte og fik monteret nye højttalere i min Audi TT.
Jeg blev mødt af et venligt smil og en kop frisklavet kaffe. Montagen startede præcist til den aftalte tid, og det var mit helt klare indtryk, at montøren, der også er ejer af firmaet, vidste hvad han havde med at gøre.
Resultater var fremragende - og prisen absolut rimelig.
Gert er lig- med god service Købt…
Gert er lig- med god service Købt højtaler til bilen dvd og tv. Kunde gennem mange år mvh.ole taxa
Altid en fornøjelse at handle hos Gert
Der er passe god service og en masse…
Der er passe god service og en masse spændende ting
God udstilling
God udstilling
Gode priser
Og god mad til bilstereo show
Whats not too like
Der er altid god service og varer på…
Der er altid god service og varer på hylderne hos Gert og Co.
Her går man ikke forgæves
De har været meget hjælpsomme med at…
De har været meget hjælpsomme med at finde nogle gode højtalere til min bil og delene til at få dem til at virke
Venligheden og ekspertisen er I top