Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er nogle dejlige sokker jeg har købt i dette firma som jeg varmt kan anbefale, hvis man har brug for sokker etc. ombytning sker også helt problemfrit. Et godt firma at handle i. 👍

Noté 5 sur 5 étoiles

Har aldrig oplevet dette før, at varen bliver bestilt og leveret samme dag❤ WAUW Varen lever fuldstændig op stil forventningen. Dejligt bløde og lækre ballerina sutsko. Kunne jeg give 10 ⭐ fi... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Indgav min ordre om aftenen... Dagen efter lagde den allerede klar til afhentning. Varen levede fuldt ud op til forventning.

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Nyesokker.dk er en dansk webshop med lager og kontor i Brøndby, hvor vi er specialister i sokker og undertøj til både kvinder og mænd. Vi har altid over 600 forskellige modeller strømper på lager, i alle tænkelige farver, typer, størrelser og mærker. Vi har dag til dag levering i hverdage, 365 dages gratis retur, og mulighed for at opnå fri fragt.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Bedste sokker

Bedste sokker
Alpaca sokker, noget af det bedste jeg har prøvet, og til en meget rimelig pris.

8 janvier 2026

Réponse : NyeSokker.dk

Tak for din skønne anmeldelse, Ejvin

Jeg bliver rigtig glad for at høre, at du er så begejstret for alpaca sokkerne, og at du synes prisen er rimelig. Det betyder meget.

Gode produkter 👍hurtig levering

Gode produkter 👍hurtig levering
Rigtig god oplevelse 😉

Tak for din fine anmeldelse, Kathe 💛

Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse, og at både produkter og levering levede op til forventningerne. Tusind tak for de 5 stjerner 💚⭐

Hurtig levering. Og de dejligste bløde sokker 👍

Hvor er det skønt at høre, Jane 🤗

Bløde sokker og hurtig levering – lige som det skal være! Tusind tak for de 5 stjerner 💚⭐

Hurtig og god betjening.

9 avril 2026

Tak for din anmeldelse, Lise

Jeg er glad for at høre, at du var tilfreds med betjeningen. Tak fordi du tog dig tid til at skrive 🌞

Meget godt levering

Det var en god levering

Tak for din anmeldelse, Peter

Jeg er glad for at høre, at leveringen var god og fungerede som den skulle. Tak fordi du delte din oplevelse 💚

Parkerings forhold ,ok

12 avril 2026

Tak for din feedback.

Jeg er glad for at høre, at det fungerede fint i forbindelse med afhentning. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🌞

Noté 2 sur 5 étoiles

Hurtig levering, men de mødtahet strømper er desværre ikke som forventet. Syningen er dårlig og på flere par, er syningen grå

3 avril 2026

Hej Christina,

Jeg er ked af at høre, at strømperne ikke levede op til dine forventninger. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@nyesokker.dk – så finder vi en løsning, du bliver tilfreds med.

super dejlige produkter

super dejlige produkter

9 avril 2026

Réponse : NyeSokker.dk

Jeg er glad for at høre, at du kan lide produkterne.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive, og for de 5 stjerner 💚⭐

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt sokker og strømper

Jeg har købt sokker og strømper et par gange og fundet kvaliteten god, leveringen hurtig og priserne rimelige.

2 avril 2026

Tak for din fine anmeldelse, Susanne

Jeg bliver rigtig glad for at høre, er tilfreds med både kvalitet, levering og priser. Det betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, nemt at bestille samt returnere.

Hurtig levering, god service ved returnering samt hele beløbet incl. fragtomkostninger refunderet🤩

31 mars 2026

Hvor er det skønt at høre, Annette 🤗

Dejligt at høre, at både bestilling, levering og returnering fungerede nemt og hurtigt. Tusind tak for de 5 stjerner 💚⭐

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kunne ikke bruge sokkerne.

Jeg kunne ikke bruge sokkerne.
De var ikke store nok.
Og der var hul i bambussokkerne den første dag.
Jeg måtte smide dem ud i skraldespanden.

4 avril 2026

Hej David,

Tak fordi du deler din oplevelse.

Det er jeg ked af at høre. Sådan skal det selvfølgelig ikke være. Jeg kan se, at du allerede har været i dialog med min kollega, og jeg håber, at du er tilfreds med den løsning, I har fundet.

Hurtig levering!

Varen levede fuldt ud op til forventning.

24 mars 2026

Réponse : NyeSokker.dk

Tak for din fine anmeldelse, Mai-Britt

Jeg er glad for at varerne lever op til forventningerne, og at leveringen gik hurtigt. Det er lige som det skal være 🤗

God kvalitet og hurtig levering

God kvalitet og hurtig levering

18 mars 2026

Tusind tak, Knud.

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige levering.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive 🌞

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega overskuelig hjemmeside, hurtig levering

26 mars 2026

Tak for din anmeldelse, Kisia

Jeg er glad for at at du oplevede hjemmesiden som nem at finde rundt på, og at leveringen gik som den skulle.

Hurtigt og rigtigt

Hurtigt og rigtigt. Hvis sokkerne er dårlige vender jeg tilbage.

24 mars 2026

Tusind tak, Jan

Dejligt at høre, at alt gik hurtigt og rigtig. Og jeg håber selvfølgelig, at sokkerne holder, så du ikke behøver vende tilbage 😄🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god og hurtig service men lidt…

Super god og hurtig service men lidt dyrt

23 mars 2026

Réponse : NyeSokker.dk

Tusind tak for din anmeldelse, Kaya

Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med servicen og leveringen. Og tak fordi du også nævner prisen. Den slags feedback er også vigtig for os 💚⭐

Hurtig ekspedition

De var super hurtige til at svarer mig på en forespørgsel og strømperne blev modtaget dagen efter..
Dejligt og nemt

17 mars 2026

Tak for din fine anmeldelse, Susanne

Dejligt at høre, at du fik hurtigt svar, og at strømperne kom hurtigt frem.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus