God energi til teori aftener og sammensætning af program så det ikke blev oplæsning af bog. Praktiske dage kompetente instruktører med godt øje for sikkerhed. Kunne godt mærke at underviser havde s... Voir plus
Lisez les avis des autres
Opdatering d. 24 Sept: Efter gentagne samtaler afsluttet med "vi kigger på det og vender tilbage", kom jeg i kontakt med Pierre, som har sendt mig en returlabel og lovede at kreditere montagen. ____... Voir plus
Super service og flinke ansatte. Havde dersvære fået monteret en sigtekikkert der havde en defekt. Birger fra SIE-Hunting tog straks sagen i egen hånd, og fik fremskaffet en ny kikkert. Der gik selvf... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vores forretning handler om ganske få men vigtige nøglepunkter: 1. Dine varer til tiden Vi sender varer indtil klokken 15:00 hver dag 2. Kvalitet til prisen Vi sælger KUN ting vi selv ville bruge. Dette giver dig sikkerhed for god vejledning. 3. Kompetent kundesupport Vores produktspecialister, er trænede i jagtudstyr ud til fingerspidserne og deltager konstant i større kurser, hos SIE-hunting.com har vi derfor både instruktører indenfor riffelskydning og flugtskydning. Om SIE-hunting.com Webshoppen startede i April 2008, og butikken startede i December 2016. Vi fører de stærkeste produkter og er førende på Termisk/kikkert udstyr samt generel udstyr til jagt.
Coordonnées de contact
Agertoften 1, hal 17, 5550, Langeskov, Danemark
- +45 70 701 712
- sales@sie-hunting.com
- www.sie-hunting.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Anbefaling af SIE-hunting/jyllinge
Anbefaling af SIE-hunting/jyllinge
Jeg har lige investeret i alt til riffeljagt - riffel, kikkert, natoptik og ammunition.
Jeg kan varmt anbefale SIE-hunting til alle jægere og friluftsentusiaster.
Butikken har et imponerende udvalg af jagtudstyr, våben, beklædning og tilbehør af høj kvalitet.
Indehaver Rasmus er meget venlig og fagligt kompetent, og han tager sig altid tid til at rådgive og hjælpe med at finde det rette udstyr.
Uanset om du er ny jæger eller erfaren, kan du forvente god service og produkter, der lever op til høje standarder.
Jeg handler altid hos SIE-hunting, fordi jeg ved, at jeg får kvalitet og ekspertise samlet ét sted.

Fra jord til bord med Gastro Lab
Udover salg af jagtudstyr m.m. arrangerer SIE-Hunting også en gang om måneden en spændende event på ca 4 timer sammen med Gastro Lab. Kokken Jean og Anders førte os gennem et par spændende timer, med røget muslinger, fasaner og rådyr. Alle kan være med og jeg kan på det varmeste anbefale arrangementet. Du kan fx give det som gave til manden der har alt - men du skal selvfølgelig selv deltage, det gør gaven dobbelt så sjov . Jeg har nu været med 2 gange første gang var det med blæksprutter, vildsvin og fasaner.

super gode arrangementer
super gode arrangementer. Service helt i top. Er særdeles glad for det udstyr jeg har fået købt derfra.
Stort tak til Rasmus og alle jer andre i butikken.
Er tit i butikken og kommer meget gerne igen.

Réponse : SIE-Hunting.com
Verdens dårligeste service når du…
Verdens dårligeste service når du handler hos dem!! bestilte noget hos dem den 27 december og ringer flere gange da der intet sker og de lover at vende tilbage men gør de aldrig!! får så endelig ud af en af medarbejderne de ikke har varen på lager så den derfor skal skaffes 14 dage efter jeg bestilte først!! Virkelig ringe service hold jer væk fra dem
Super god service
Super god service. Jeg bestilte varer om søndagen, mandag skrev jeg en mail, om jeg kunne nå at få endnu en vare med i ordren . Kort efter blev jeg ringet op og vi aftalte hvordan. Tirsdag havde jeg pakken. Super god og hurtig service. Handler der gerne igen.
Bestillingen funker ubeklageligt, returordningen fungere ikke - man bliver fuldtstændigt ignoreret.
Efter en længere korrespondance om en PCP pistol, en luftpumpe og hagl, bestilte jeg en PCP pistol, pumpe og en stak hagl.
Men pumpen havde ikke den rigtige anvisning med og for mange stumper til at samle den med, så den blev sendt retur sammen med nogle hagl som pistolen ikke har godt af at skyde med.
Efter at have udfyldt jeres RMA skema på jeres hjemmeside og fået modtagelseskvitteringer på mail, at i havde modtaget skemaerne, hører jeg ikke fra jer i knap 14 dage før jeg skriver til jer på mail, for at hører om der snart ville ske noget, så skriver I tilbage at I ikke havde fået nogle udfyldte RMA-skemaer via jeres hjemmeside og jeg udfylder dem derfor igen, og igen siger I at I ikke har modtaget dem og skriver at jeg selvfølgelig blot skal sende mine returvare tilbage til jer med kopi af ordren, dette gjorde jeg så.
I modtog returpakken d. 22 Oktober 2024 kl. 13.53 af Postnord, derefter ventede jeg igen knap 14 dage for at hører om I var i gang med behandle sagen, dette svarede I ikke på, siden da har jeg sendt yderligere 2 mails til jer som I heller ikke har svaret på.
I den allersidste mail skrev at jeg snart så mig nødsaget til at kontakte E-mærket som i er medlem af, og derfor burde have en fuldt fungerende kontakt med en køber, men det har I desværre ikke.
I skylder mig 1.094,95,-.
_____________________________
Opdatering d. 28-11-2024: Jeg har dages dato modtaget pengene retur, men det ændre ikke den langsigtede hændelse.
Jeg skulle lave en anmeldelse på trustpilot for at få skub i sagen, anmeldelserne er der respekt for da de er synlige for befolkningen modsat mails de modtager.

Réponse : SIE-Hunting.com
Super sted at tage jagttegn!
Jeg tog jagttegn hos deres afdeling i Jyllinge. Jagtlære Anders var super engageret og motiveret for at hele holdet bestod. Han tog sig også ekstra tid til at øve med os ved siden at de obligatoriske lektioner. Det var så hyggeligt så man helt har lyst til at tage det igen :)

Jagttegnskursus
Jeg havde fornøjelsen af at have Anders som underviser til jagttegnskurset. Man kunne mærke at jagt var noget Anders virkelig brændte for og ville give videre til os. Anders var god til at forventningsafstemme med os og hvad han forventede, samt at lære fra sig. Jeg kan kun anbefale dette kursus, hvis man gerne vil have et jagttegn.

Réponse : SIE-Hunting.com
Jeg tog mit jagttegn hos SIE Hunting i…
Jeg tog mit jagttegn hos SIE Hunting i Jyllinge. Super fed oplevelse. Anders Larsen som står for undervisningen, er en fantastisk fyr og virkelig god til at lære fra sig. Hyggen mangler bestemt heller ikke hos SIE Hunting i Jyllinge, Der var altid kaffe, sodavand, chips eller lidt kage.
Vil man have noget hjælp til køb af tøj og våben, er indehaver Rasmus klar med at dele ud af sin kæmpe viden. FEDT sted. Varme anbefalinger herfra

Utrolig dårlig oplevelsen ki
Utrolig dårlig oplevelse, hvor jeg køber en brugt defekt natkikkert til fuld pris
Nu har jeg ikke haft en kikkert i 15 mdr
Har været 2 gange på betalingsjagt i udlandet uden at komme kunne deltage på jagten pga defekt kikkert
Ikke styr på noget overhovedet troede ikke på mig da jeg konfronterede dem med at den var brugt /defekt
Ikke nogen kompensation men tilbød mig at betale 6200 mindre end jeg havde givet for den ellers kunne jeg bare hente den nye
Langt om længe kommer der en kikkert men min montage er væk ! Den dukker så op
Jeg henter den hos siehunting i Langeskov med ordene ha en god dag
Efter 15 mdr og udgifter til jagtture !!! Føj for en behandling

Réponse : SIE-Hunting.com
God service og god kvalitet
God service og god kvalitet. Der er mange forskellige varer og størrelser. Jeg har handlet der flere gange og fortsætter 👍

Virkelig dårlig kundeservice!!
Virkelig dårlig kundeservice!!, når jeg skriver på min bestilling at gls godt må ligge pakken ved hoveddøren eller under halvtaget, så kommer beskeden ikke videre og de gls tag i stedet pakken med sig igen og det giver en ballade af den anden verden at få pakken udleveret, stram op Sie hunting.

Réponse : SIE-Hunting.com
de har en masse varer ,men intet af det…
de har en masse varer ,men intet af det hjemme ,de svarer ikke på mail,tidligere ejer var alt perfekt,handler der ikke mere

Réponse : SIE-Hunting.com
Jeg har netop taget mit jagttegn gennem…
Jeg har netop taget mit jagttegn gennem sie-Hunting med Anders som instruktør på kurset. Jeg tror ikke jeg havde kunne finde et bedre sted at tage mit jagttegn! Anders er en rigtig dygtig og behagelig underviser, han brænder for det han lavet og vil gerne dele ud af sin store viden inden for jagt. Anders har en rigtig god tilgang til det at gå på jagt og deler ud af hans erfaringer omkring det. Det er tydeligt at mærke at Anders gerne vil klæde sine kursister godt på med viden som også kan bruges efter prøven er bestået.
Kursets opbygning var godt sat sammen, jeg havde lidt udfordringer med afstandsbedømmelsen inden prøven, hvor Anders straks satte ekstra tid af til dette.
Det gjorde at jeg efter mine lektioner på skydebanen og til teori undervisningen følte mig godt klædt på til prøven.
Jeg bestod prøven i første forsøg, og føler jeg har fået en god og bred forståelse for hvad det vil sige at skulle gå på jagt.
Vores sidste lektion efter vi havde fået jagttegnet brugte vi på at få en gennemgang af butikken, hvor vi fik en masse viden omkring grej, beklædning og våben.
Jeg har derfor givet kurset 5 stjerner og kan klart anbefale at tage sig jagttegn ! :-)

Réponse : SIE-Hunting.com
Finder priser på nette på ICOM ProHunt…
Finder priser på nette på ICOM ProHunt Basic 2/Compact Jagtradio inkl. skovantenne, headset og monofon til 2149kr
Da jeg så skal bestille koster den pludselig 2749kr
Der er ikke i orden....
Så skulle i havde rette prisen på nette og ikke at kunderne skal opdage at prisen er steget !!!!

Réponse : SIE-Hunting.com
Særdeles god service og levering dagen…
Særdeles god service og levering dagen efter bestilling!

Réponse : SIE-Hunting.com
De har et fantastisk udvalg af Trespass…
De har et fantastisk udvalg af Trespass til de rigtige priser
Fantastisk kundeservice
Min hustru skulle have nye vandrestøvler og valget blev Sie-Hunting
Vi har hele vejen fået en fantastisk flot service, selvom vi måtte besøge butikken i Jyllinge for at bytte til en anden model.
I den nye butik faldt jeg for en lækker kikkert fra Vortex og fik en super professionel vejledning af Rasmus fra butikken..
Derfor kan jeg uden at blikke kun anbefale at besøge denne..
Det skal dertil siges at den selv samme medarbejder, selv leverede de varer vi havde bestilt på nettet på vores adresse, grundet vi havde en ferie hvor vi skulle bruge udstyret og derfor ville være sikker på vi fik det inden...
Kompetent vejledning og super hurtig levering
God vejledning og super hurtig levering
Jeg har netop købt ny termisk håndspotter hos SIE-hunting. Fik kompetent vejledning i telefonen til valg af rette produkt. Jeg havde derudover behov for meget hurtig levering. SIE hunting ydede en ekstra indsats og sørgede for, at selvom jeg bestilte spotteren efter kl. 15, så modtog jeg spotteren med GLS kl. 07 allerede dagen efter, så den kan komme med på jagt. Mange tak for det. Jeg vil bestemt handle med SIE hunting en anden gang.
Har 2 SPYPOINT kameraer som er i…
Har 2 SPYPOINT kameraer som er i stykker. Begge er under et år gammelt. Aftalte med sie hunting de skulle sendes direkte til importøren. Nu er der gået 2 mdr og har stadig ikke modtaget dem. Har ringet flere gange til sie hunting hvor beskeden er de undersøger det og vil vende tilbage. Dette sker bare ikke. Skriver man mail til dem svare de ikke. Det er utrolig dårlig service😡😡

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.