SILVAN - Slagelse Avis 176

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Nordvej 1, 4200 Slagelse, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Skulle i dag købe et sæt havemøbler, men blev i tvivl om jeg kunne have det hele i min bil. En kvindelig ansat, er min nye genbo og siger med det samme, at jeg kan få hendes bilnøgler og lægge stolen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har netop været i Silvan Slagelse, idet jeg søgte en reservedel til en pavillon, som tidligere var købt i Silvan. Den erfarne og altid servicemindede Tage kender "sit" lager og fandt hurtigt den... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg havde været inde i butikken fredag for at se på bordplader og ville så lave en click og collect lørdag men der var der 0 på lager. Fredag var der 2 på lager. Jeg ringer ind til butikken og får at... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg blev idag betjent af Jens i Silvan i Slagelse og modtog den bedste service og største hjælpsomhed jeg kan mindes i nogen butik. Tusind tak Jens! Jeg har tidligere handlet i butikken og er der... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Perfekt vare

24 avril 2026

Réponse de SILVAN - Slagelse

Mange tak for de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din vare.

God og hurtig service

God og hurtig service

23 avril 2026

Réponse de SILVAN - Slagelse

Tak for din positive anmeldelse og de fem stjerner. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service.

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg lejer en terasse renser vasker alt…

Jeg lejer en terasse renser vasker alt og får af vide fordi det er lidt græs på den ene hjul vil jeg blive faktureret! Alt var rent 😞

20 avril 2026

Réponse de SILVAN - Slagelse

Silvan oplyser følgende på vores hjemmeside:

"Værktøjet skal returneres rengjort og i samme stand, som da du fik den udleveret. Er dette ikke tilfældet vil du blive opkrævet et gebyr."

Fin service i butikken

Fin service i butikken

Hjælpsom personale..
Hurtig ekspedition 😊👍

15 avril 2026

Réponse de SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og hjælpsomt personale i butikken. Tak for din positive tilbagemelding!

Tak for bredt udvalg

Tak for bredt udvalg, søndag d.12/4 knækkede min “pooper-scooper” til kattebakken, den nærmeste dyrehandler i Slagelse ligger en bustur udenfor byen, jeg prøvede hos Silvan på Nordvej og sørme om de ikke havde en, det er så nemt at finde tingene da alt er angivet med tal hvor hvad findes, fik også støvmasker, så min søndag var reddet og jeg sparede buspengene, jeg vil nu tjekke jeres hjemmeside hver gang jeg mangler noget praktisk, tak og hilsen til hele det søde og hjælpende personale på Nordvej

12 avril 2026

Réponse de SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at du fandt det, du søgte, og at vores medarbejdere kunne hjælpe dig med at redde din søndag! Tak for din positive feedback og vi håber at se dig igen snart.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin og hurtig ekspedition under…

Fin og hurtig ekspedition under afhentning af maskinen.

12 avril 2026

Réponse de SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med ekspeditionen ved afhentningen. Tak for din anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik mine varer tidligere end de…

Jeg fik mine varer tidligere end de havde skrevet , så det var meget lækkert

Réponse de SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at du modtog dine varer før forventet! Tusind tak for din positive tilbagemelding😁

Hurtigt forsendelse

Hurtigt forsendelse

Réponse de SILVAN - Slagelse

Vi er glade for, at du er tilfreds med leveringen. Tak for din positive feedback😊

Noté 3 sur 5 étoiles

Skidt fragt/levering

Fair pris på produktet, men ALT for dyr fragt. Synes det er dårligt at man ikke kan få leveret til butikken, men kun kan vælge hjemme levering. Det kan ikke være de eneste produkter i får fra den leverandør. Når man så alligevel vælger at betale så høj fragt, giver det ingen mening at skulle vente i + 6 hverdage. Alle andre online butikker levere nærmest dag-til-dag

Réponse de SILVAN - Slagelse

Varen på denne ordre kommer direkte fra vores leverandør, Silvan har desværre ikke plads til at lagerføre hele vores lagersortiment i vores fysiske butikker.

Leverandøren fastsætter den forventet leveringstid samt fragtprisen, de tager samme pris hvis den skal sendes til en af vores butikker.

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt vildt sødt personale som altid er…

Helt vildt sødt personale som altid er gode til at hjælpe og vejlede. Havde problemer med en maling og jeg fik bare virkelig god kundeservice og hjælp i butikken. Tusind tak til jer 😊🙏🏻

10 avril 2026

Réponse de SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores personale og den hjælp, du fik med malingen. Tak for din positive feedback.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg sku købe klistermærker tal og…

Jeg sku købe klistermærker tal og bogstaver til SORT postkasse, møder et skilt hvor der er udsolgt på hvide klistermærker. Spørg for alternativ. Så spør jeg en ansat hvad har i af alternativ til en sort postkasse, hvorpå der bliver svaret meget kort sort, det er ikke et alternativ til en sort postkasse. Flot det kan man jo ikke læse.

9 avril 2026

Réponse de SILVAN - Slagelse

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.

Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtigt klart

Hurtigt klar

7 avril 2026

Réponse de SILVAN - Slagelse

Mange tak for din positive feedback.

God betjening

God betjening. Fin bytteservice.

4 avril 2026

Réponse de SILVAN - Slagelse

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du havde en god oplevelse i butikken!

God pris, god service

Jeg bestilte og betalte en vare via nettet, en halv time senere fik jeg besked om at den var klar til afhentning.
Betjeningen da jeg kom, var hurtig og effektiv, og prisen var helt klart til min fordel.

1 avril 2026

Réponse de SILVAN - Slagelse

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med bestilling og afhentning.

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt

29 mars 2026

Réponse de SILVAN - Slagelse

Mange tak for din gode anmeldelse😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Tage gør dagen helt fuldendt

Tage gør dagen helt fuldendt! Tak for god service!!!

28 mars 2026

Réponse de SILVAN - Slagelse

Vi er glade for, at vi kunne bidrage til at gøre din dag fuldendt! Mange tak for din positive tilbagemelding og anerkendelse af vores service.

God og venlig service

God og venlig service . Varen perfekt

24 mars 2026

Réponse de SILVAN - Slagelse

Vi er glade for, at du oplevede god og venlig service, og at varen var perfekt! Tak for din anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode folk der klarede situationen ved…

Gode folk der klarede situationen ved en vanskelig ordre.

21 mars 2026

Réponse de SILVAN - Slagelse

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service i forbindelse med din ordre.

God pris

God pris - yderst hjælpsom

18 mars 2026

Réponse de SILVAN - Slagelse

Vi er glade for, at du synes, at prisen er god, og at vi var hjælpsomme. Tak for din tilbagemelding.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus