Pakken ankom hurtigt og alt var fint. Produktet var ordenligt, men passede mig desværre ikke, så jeg sendte det retur. Returneringen var fint og jeg fik alle mine penge tilbage betalt. Betaling på hje... Voir plus

Jeg købte tre sæt til min kæreste, og var helt sikker på at jeg havde styr på hendes størrelse, men ak, da hun skulle prøve sættene var det ene for småt, det blev byttet uden problemer, og da det sk... Voir plus

Rigtig god oplevelse, lidt forvirring med betaling men det virkede som det skulle😊

Afgav min bestilling torsdag aften og modtog det lørdag. Herudover bliver der returneret over 20kr, da forsendelsen blev billigere end først beregnet - dét er god service! Kan absolut anbefales.... Voir plus

1. Magasin de déguisements
  2. Boutique érotique

Salg af kostumer, lingeri, tøj og accessories.

4,3

Levering af defekt vare som jeg selv skal udbedre

Varen (julegave) blev leveret hurtigt, men var defekt. Kontakt til Silverqueen blev hurtigt etableret, men kun med henvisning til, at jeg selv kunne sørge for at varen kunne fungere. Jeg handler aldrig hos dem mere

28 décembre 2013
Logo de Silverqueen

Réponse : Silverqueen

Batteriet virkede ikke og tilbød at sende et nyt eller give penge til kunden selv kunne købe et.
Dette resulterede desværre i en misforståelse.

Hurtig handel!

Jeg bestilte et kostume fra Silverqueen.dk, eftersom jeg syntes deres kosutmer var de billigste.
Handlen var hurtig og jeg kan ikke klage. Kan kun anbefale andre at handle hos dem og jeg vil bestemt gøre det igen! :-)

24 mai 2011

Ingen klager! :)

Jeg bestilte et kostume fra silverqueen, da de var de billigste og havde det bedste udvalg.. Jeg var ret nervøs for om jeg kunne passe det, da de mål der er angivet sjældent har noget med virkeligheden at gøre.- MEN - målene passede perfekt! :)

Jeg fik kostumet hurtigt, og alt i alt er jeg super tilfreds! :)

Her handler jeg gerne igen! :)

7 mai 2011

SUPER!

Super service! jeg fik svar fra dem 1 time efter på begge mine mails og da jeg så bestilte modtog jeg varen dagen efter ! fantastisk! vil jeg helt sikkert gøre igen!

2 mars 2011

Genialt!

Jeg har bestilt et kostume til min 18 års hos Silverqueen og havde det 2 dage efter jeg havde bestilt det og alt var lige som det skulle være!
Jeg vil helt klart bruge Silverqueen igen, og kan kun anbefale at andre også gør (:

3 décembre 2010

Super webshop

Har købt hos Silverqueen flere gange og har altid modtaget min ordre lynhurtigt. Sælger er super flink til, at svare på spørgsmål. Lækre produkter. Kan klart anbefales.

8 octobre 2010

rigtig god oplevelse.

jeg købte et kostume derinde fra, og fik det 2 arbejdsdage efter jeg havde bestilt det. det er rigtig billigt derinde og god betjening. fx, jeg havde et spørgsmål angående en mail jeg fik fra dem, som jeg ikke forstod og de svarede tilbage med det samme.
kostumet passede perfekt. kan stærkt anbefale det. ikke sidste gang jeg bestiller derinde fra ;)

20 avril 2010