Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super kundeservice. Fik lavet mine sko på stedet på under 10 minutter. Fik yderligere svar på alle mine spørgsmål, og der blev givet god tid til at finde de rigtige svar, så jeg ikke kunne være i t... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

SJEB er et svindel foretagende Aftalt en del betaling på ordre men deres kontor sendte kun oplysninger på fulde beløb som ville gøre der ikke ville være dokumenteret del betaling trods gentagne... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har fra dag 1 altid været en god oplevelse, har handlet der siden 2010 i det gamle butikscenter i Rønnede. Altid godt humør og høflig betjening, rigtig gode til at informere og følge op på bestillin... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem en fantastisk god service. Komme med en defekt sikkerhedssko og er ude af døren igen inden man kan få en kop kaffe og kigge i forretningen. Alt hvad vi bestiller leveres til tiden og a... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements de sécurité

Écrit par l'entreprise

SJEB A/S tilbyder arbejdstøj, profiltøj, sikkerhedssko, sportstøj og merchandise m.m. - og vi har alle de førende mærker til stort set alle brancher. Siden vores spæde start i 2008, har den gode service altid været vores største passion. Det er den passion som vores virksomhed er bygget på, og som betyder at vi i dag har alt under samme tag. Vi kan, udover vores store udvalg af arbejds- og profiltøj, tilbyde både rettidige trykopgaver og eksklusiv profilering gennem brodering, så du altid går ud ad døren med et smil på læben, og en pose i hånden. SJEB har afdelinger i hele landet, så uanset hvor du besøger os, vil du opleve samme gode service. Vi har store mål og visioner for vores forretning, og for vores medarbejdere; og vores vækstrejse? Ja, den fortsætter stødt. Vi har kunder fra den lille selvstændige håndværker, til den større entreprenør- og produktionsvirksomhed, samt kommuner og andre offentlige institutioner.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid kompetent og hjælpsomt personale

Altid kompetent og hjælpsomt personale, en fornøjelse at handle der.

3 avril 2023

Hej Bo,
Det er tilbagemeldinger som denne, der giver vores personale lyst til at gå den ekstra mil for vores kunder. Tusind tak!

Noté 5 sur 5 étoiles

det er altid søde og hjælpsomme…

det er altid søde og hjælpsomme personale man møder og de har et bredt udvalg af jeg skal bruge

5 janvier 2023

Hej Carsten,
Vi er utrolig glade for de rosende ord! Vi er meget glade for at det er din oplevelse af SJEB :)
Mange tak.

Altid hjælpsomme medarbejdere

Altid hjælpsomme medarbejdere, godt udvalg.

16 février 2023

Hej Malene,
Tusind tak skal du have, vi gør altid alt hvad vi kan for vores kunder :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Har fra dag 1 altid været en god…

Altid godt humør og høflig betjening, rigtig gode til at informere og følge op på bestillingsvarer.
Efterhånden som firmaet er vokset og åbnet flere afdelinger er der endnu større muligheder, afdelingen i Køge som åbner kl. 05:30 er suverænt og kan varmt anbefales når du står og mangler til en medarbejder der skal bruge det asap

5 avril 2023

Hej Lars,
Vi er utrolig glad for, at du har handlet med os i så mange år, og vi håber selvfølgelig at det fortsætter sådan ;)
Vi gør meget ud af vores tilgængelighed, så dejligt at høre, at det er af stor værdi!
Tusind tak for din anmeldelse!

Med SNYD i centrum

Bestil ALDRIG fra disse plattenslager!
De svindler fra A til Z
Det som sker er, du bestiller, i webshoppen fremstår tingen som på lager, det er de ikke, = svindel 1
Du betaler, får måske levering, men du får ikke nogen faktura... Så køber du fx arbejdstøj kan du ikke trække fra købsmomsen... = svindel 2
Naivt tror man måske de bare har glemt fakturaen..., nej, i deres snyd univers er en ordrebekræftelse en faktura....
Bestridelse hjælper måske..., nej så oprettet disse plattenslager bare en faktura hvor de sætter sig selv som købere og sælgere... Ulovlig, ja, men den "skider" deres direktør Martin Mayland Olsen på, sagen er "afsluttet"
Hvem som står bag deres ulovligheder... ja det gør deres "komiske Ali", nemlig salgschef l frøkjær thorsen
Del gerne på alle sociale platforme og advare mod disse plattenslager

21 janvier 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Syntes at jeg har givet dem chancer…

Syntes at jeg har givet dem chancer nok.

det er fair nok at butikken ikke har min størrelser hjemme. de skriver tingne ned og fortæller de sender en sms eller ringer når det er hjemme. 3 gange ud af 4 sker det så at man ikke høre noget. hvor jeg må ringe til jer og have status. mødte også op i butikken da jeg syntes, at en uge burde være rigeligt at få tingene frem. men nej. man får en ny undskyldning vær gang. I beholder bare det jeg har bestilt. tænker at i har glemt det igen.

3 octobre 2021

Flabede sælgere øv øv

Fik nok den dårligste betjening nogensinde magen til flabet betjening skal man lede længe efter, da jeg afleverede en seddel fra kommunen som skulle betale mine sko blev der vendt øjne ad mig og grinet bag min ryg af den unge knægt og en ældre kvinde.
Jeg sætter aldrig mine ben der igen.

28 septembre 2019
Noté 4 sur 5 étoiles

Fin betjening

Jeg skulle have et par shorts, prøvede dem i den nye flotte forretning, de havde ikke min størrelse, de blev bestilt hjem og der blev ringet fire dage efter til mig da de var på lager

9 juin 2016
Noté 3 sur 5 étoiles

Tålmodighed

Hvis man ellers er forkælet med dag-til-dag levering ved anden Internethandel, må man væbne sig lidt med tålmodighed her. Jeg måtte vente en hel uge (og spørge til min ordre én gang), før jeg fik det par sko, jeg havde bestilt. På fakturaen var der også lagt moms på fragten, det synes jeg ikke er OK.

26 juillet 2014

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus