SjtekstilogkunstAvis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lagerstatus som passer: Ja Mail når ordre ekspederet: Ja Butikken sender selv mail med Track and Trace-nr.: Nej, mail fra fragtmand Varen afsendes samme dag som pengene trækkes: Ja En temmelig f... Voir plus

Langt ude på landet finder man den dejligste tøjbutik, hvor fingeren altid er på pulsen og hjertet det rette sted. Hvor kunderne hurtigt bliver kendte og særlige ønsker opfyldes. Her er plads til grin... Voir plus

Har flere gange besøgt butikken. Sikke en skøn butik og dejlig betjening. Rart når ekspedienten siger sin ærlige mening. Susanne kan huske en og husker også hvad man har købt. Kommer helt sikkert ige... Voir plus

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Tøj fra kendte mærker som Street One, E Avantgarde, Thing, Marta De Chateou. Også stort udvalg i hørtøj i meget høj kvalitet. Egen import fra Frankrig og Italien Gratis fragt uanset køb.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

80 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg har handlet her en del gennem årene…

Jeg har handlet her en del gennem årene og det er rigtig god kvalitet, kæmpe udvalg og gode priser. Kunne dog være rart, hvis man kunne sortere efter størrelse, for der er jo ingen grund til at sidde og kigge alle de kjoler igennem, der er for små eller store. Har også fået god rådgivning over telefonen, da jeg første gang skulle købe her i 2021. Nu har jeg igen en pakke på vej herfra og glæder mig til at modtage den:-)

6 février 2026

Onlinebutikken havde nogle gode tilbud

Onlinebutikken havde nogle gode tilbud, men brugergrænsefladen føltes forældet og klodset. Det var nemt at afgive en ordre, men det var besværligt at spore forsendelsen. Produkterne ankom som forventet, men den manglende kommunikation fra butikken lod meget tilbage at ønske.

20 février 2024

100 % tilfreds.

Igen har jeg handlet hos Sjtekstilogkunst. Det har jeg efterhånden gjort rigtig mange gange. Og altid har jeg været tilfreds. Desuden vedlægger de returlabel hvis man ønsker at sende en ordre tilbage, hvilket jeg dog kun har benyttet mig af en gang.
Hver eneste gang er mine varer kommet frem dagen efter.
Jeg handler primært på nettet, men har også været i deres forretning. Der bliver man budt på både kaffe og chokolade.
De er super gode til at hjælpe, og siger også hvad de mener.
Jeg har kun stor ros til dem :D

2 novembre 2022

Skøn butik med fokus på gode materialer

Har lige opdaget butikken, som er fyldt med tøj i naturlige materialer - hør, bomuld, uld, silke. Det er en fornøjelse at komme på besøg - rimelige priser og god service. Jeg glæder mig til næste besøg 👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19 octobre 2022

Handler jævnligt på webshoppen

Handler jævnligt på webshoppen, hvor varerne sendes lyn hurtigt. Et par gange om året tager jeg turen til Kjellerup og besøger butikken. Får altid fantastisk hjælp og kommer hjem med dejlige køb, som jeg ikke selv ville have valgt ud, men som jeg er rigtig glad for.
Når man er str 50, er der ikke mange butikker med lækkert tøj. Men SJtekstil har altid noget!

3 septembre 2022

God service fra meget venligt personale. Billige og gode produkter. Jeg har været meget tilfreds med mine køb. Kommer helt sikkert igen.

2 septembre 2022

SUPER forretning.

ALTID super service
ALTID parat til at hjælpe
ALTID nyt og smart tøj
ALTID super hurtig levering
ALTID gode priser
TAK Susanne og team! 👏👏👏

1 octobre 2022

Lækker, lille forretning

En anderledes forretning. Bredt udvalg og meget fin service. Glæder mig til at komme ud at julehandle i den lækre, lille forretning.
Vi ses🎄

15 octobre 2022

Hos sj tekstil og kunst

Hos sj tekstil og kunst, får man en fabelagtige kundeservice.
Vi var en gruppe kollegaer, der var derude en aften, ejeren sprang hurtigt rundt og vi havde ALLE en super hyggelig aften.
Priserne er fine, præcis som personalet er søde.

16 juin 2022

Jeg har kun rosende ord at sige om SJ…

Jeg har kun rosende ord at sige om SJ tekstil og kunst.
Stort udvalg, rimelige priser, god og kyndig betjening. Jeg har handlet der 2 gange og sidst var jeg ude for at købe en overgangs jakke.

3 octobre 2022