Skagen Strand Resort Avis 36

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Skagen Strand Feriecenter i Hulsig. Ikke 4 stjerner, men 3 små stjerner. Støjende håndværkere nogle af dagene fra 9 - 16. Koldt upersonligt og slidt. Bærer præg af udlejning. Ukomfortable møbler bo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er lige kommet hjem fra en dejlig ferie på Skagen strand! Søde receptionister og smilende personale. Husene har fin inventar og var god størrelse og der var rent og pænt. Legepladser, minigolf... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft timeshare i nogle år og er super tilfreds med huset, servicen og det helt fantastiske område omkring Skagen Strand Resort

À propos de l'entreprise

1. Hôtel

Écrit par l'entreprise

Hotel Skagen Strand er et hotel- og feriecenter, der ligger 12 km syd for Skagen by. Leder du efter afslapning, skønne strande, sjov for dine børn og et område med masser af kultur og charme? Ja, så kan du roligt bestille dit ophold her på vores feriecenter i Skagen.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 40 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Vi havde et rigtig dejligt ophold på Skagen Strand Resort

Vi havde et rigtig dejligt ophold på Skagen Strand Resort. Vi boede i en nyrenoveret comfort-ferielejlighed, som var lys, pæn og rigtig hyggelig.

Området er skønt med masser af natur og kort afstand til en fantastisk strand – og samtidig tæt på Skagen, så det er nemt at tage en tur ind til byen.

Wellnessområdet var også en dejlig oplevelse med varm pool, boblegrotte, infrarød sauna og dampbad. Perfekt efter en lang gåtur i den friske havluft.

Restauranten overraskede os positivt – vi fik nogle af de bedste stjerneskud, vi længe har smagt.

Hvis man skal nævne noget, kunne der måske godt være lidt mere liv i området om aftenen – men hvis man søger ro, natur og afslapning, er stedet virkelig skønt.

Vi kommer gerne igen.

11 avril 2025

Meget tilfreds

5 juillet 2025

Hej Asbjørn
Tak for din fine anmeldelse af vores skønne resort.
Vi vil glæde os til at se jer igen og ønsker en god dag.

Noté 2 sur 5 étoiles

Har været på nytårsophold hos Skagen…

Har været på nytårsophold hos Skagen S.R. 4 overnatninger fra 29.12. til 2.1.
Vi er er kommet på stedet mange gange helt tilbage til ca 1990, men må konstatere efter dette besøg at bunden nu er nået.
Ved ankomst til boligen kunne vi konstatere : 1.sal gulve var beskidte og vi måtte fjerne diverse efterladenskaber fra chips, slik, hår og meget andet. Badeværelse ikke rengjort - gulv, skab og håndvask flød med skidt og hår fra tidligere lejeres efterladenskaber og toiletspand (fyldt af tidligere lejere) var ikke tømt. Alt i alt kun 1 stjerne værdigt.
Vi har altid selv medbragt eget sengetøj, men nu skal man betale for en linnedpakke, som vi ikke havde brug for.
Havde bestilt nytårsferie i den lokale restaurant - 4 voksne og 1 barnrmenu - pris over kr 1900 - maden var en meget dårlig oplevelse - smagte meget dårligt. Rødvinssauce puha - overskyet og smagsløst og vejledning til fremstilling(opvarmning) var meget mangelfuld - den største ros kan kun gives til nogle saltede msndler / maden får 1 stjerne. Når jeg har givet 2 stjerner skyldes det alene hotellets beliggenhed og flinkt personale i reception.
Vi valgte at afslutte vores ophold 1 døgn før tid - vi trængte til at komme hjem.
Personale afregnede for en linnedpakke mindre end de skulle (95kr) som kompensation og det må jo siges at have været en billig omgang rengøring (for hotellet)

29 décembre 2025

Réponse : Skagen Strand Resort

Hej Jan, tak for din anmeldelse og feedback af vores resort, den er vi glade for. Jeg håber I henvendte jer i receptionen ang. den manglende rengøring på jeres ankomstdag så vi kunne udbedre det. Mht. til maden vil jeg beklage mange gange, der var åbent i restauranten den 1/1 - 2026, så ved henvendelse i restauranten er jeg sikker på der kunne være fundet en løsning.
Rigtig god dag til dig

719kr for rengøring!!

Vi bookede et feriehus ved Skagen Strand gennem arbejdet for torsdag-mandag. Da vi ankom, måtte vi straks lufte ud, fordi huset lugtede meget vådt og indelukket. Opvaskemaskinen skulle vi selv tømme, hvilket var lidt irriterende.

Det værste kom dog ved afrejse: vi skulle betale for forbrug, miljøafgift og rengøring, og regningen løb op i hele 966,25 kr. – hvoraf 719 kr. var for rengøring! Det er helt urimeligt for et lille feriehus, og jeg blev virkelig overrasket over prisen. Alt i alt skuffende oplevelse i forhold til, hvad vi havde forventet.

11 décembre 2025

Réponse : Skagen Strand Resort

Hej Lisa, tak for din anmeldelse af vores resort. Du må anbefale din arbejdsplads at man selv kan stå for rengøringen. Rigtig god dag til dig

Virkelig et godt sted

Virkelig et godt sted. Fine lejligheder med alt hvad man skal bruge. Alt var rent og pænt da vi kom. Stranden findes ikke bedre i Danmark.
Og restauranten var super. Vi prøvede 4 forskellige retter. Det smagte virkelig godt. Og det var billigt. Du kan sagtens finde et dyrere sted i Skagen uden at det bliver bedre af den grund. Det tager 10 min at køre til Skagen.

16 août 2025

Réponse : Skagen Strand Resort

Tusind tak for din fine anmeldelse af vores Resort, den er vi glade for og vil glæde os til at byde dig velkommen en anden gang.
Rigtig god dag til jer.
Mvh.

Det bedste Service på Skagen Stand

Vi havde en rigtig god oplevelse hos Skagen Strand. Allerede inden opholdet tog vi kontakt til personalet, fordi vi havde brug for en handicapvenlig bolig – og det blev der virkelig taget hånd om.

Vi fik en bolig, der passede til vores behov, og vi blev også stillet en toiletstol til rådighed, så der var støtte, hvor det var nødvendigt. Det betød meget for os, og det gjorde opholdet trygt og komfortabelt.

Servicen var i top, og vi er meget taknemmelige for, at vores ønsker blev imødekommet. Vi kan varmt anbefale Skagen Strand som et sted med både god service og stor forståelse for individuelle behov.

9 août 2025

Réponse : Skagen Strand Resort

Tusind tak for den dejlige anmeldelse af vores Resort, den er vi rigtig glade for og vil med glæde byde jer velkommen en anden gang.
Rigtig god weekend.
Mvh.
Vibeke/Skagen Strand Resort.

Noté 1 sur 5 étoiles

Virkelig dårlig service, standard og rengøring

Virkelig dårlig og arrogant service. Huset var ikke blevet rengjort, herunder ingen støvsugning eller gulvvask, hvilket først blev gjort dagen efter, der var flere af de medkøbte linned, som var beskidte og endelig manglende der puder. Husene er trætte og slidte, men det klart største problem var den komplette fraværende service og rengøring. Ingen kompensation for den manglende og utilstrækkelig rengøring!!!

16 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig oplevelse på take away og mad

Bestilte take away kl 17.30 til kl 19 og da vi skulle hente var maden ikke klar og da den endelig kom efter ca 35 minutters venten maden var ikke tilberedt ordentligt brændte pomfrits og en buger der manglede næsten alt fyldet og en weinersnitshel der var delvis kold og slatten salat

6 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Do not visit this place.

Do not visit this place. There is more then one reason for this.
1. The employees in the reception is rude and will try to steal your money with illegal fees.
2. The apartments are old, broke and all af the rooms smells of mold. There are visible fungus all over the bathroom.

6 juin 2025

Rigtig god mad og sødt

Spiste søndagsbuffe hos dem i dag, og blev virkelig IKKE skuffet, det smagte rigtigt godt det hele, men vil i særdeleshed fremhæve de fantastiske trøfler der var til dessert, helt utrolig velsmagende, tilpas cremede og en rigtig god smag af chokolade, ærgerligt at der ikke er et bagerudsalg, kunne have fundet på at købe nogle af dem med hjem.
Personalet var søde, smilende og venlige, et dejligt sted.
Kommer gerne igen

20 avril 2025

Virkelig dårligt

Vores værelse var helt beskidt. Man skulle selv gøre alt rent efter man gik. Vi kunne ik lave noget mad fordi at alt var beskidt og støvet.

18 octobre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Skuffende. Ikke 4 stjerner, men en lille 3'er.

Skagen Strand Feriecenter i Hulsig.
Ikke 4 stjerner, men 3 små stjerner. Støjende håndværkere nogle af dagene fra 9 - 16. Koldt upersonligt og slidt. Bærer præg af udlejning. Ukomfortable møbler bortset fra sengene. Kun 4 små el ovne i underetagen, som ikke kan opvarme hele huset hele året rundt. Ingen hynder til solsenge og stole. El kedlen eksploderede. Parkering foregår på græsset eller i stenene, som danner pytter ved stor mængde regn.

26 août 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Lidt skuffende oplevelse

Lidt skuffende oplevelse. Lever ikke op til forventningerne ift. hjemmesiden. Generelt er hele stedet meget nedslidt. Hytterne trænger gevaldigt til en renovering og måske et ekstra toilet i hytter til 7-personer. Køkkenet er også ret småt.

Vi havde bestilt en barneseng, men der fulgte ingen madras med (receptionen fortalte at det gjorde der som udgangspunkt ikke), så vores datter måtte sove på en sammenfoldet dyne. Dog fandt de en madras til os på dag 3. Den burde dog altid følge med idet bunden er lavet af plastic, belagt med 2 mm skum.

Badelandet lyver lidt i titlen. Det er ét bassin og en rutchebane.

Generelt er stedet ikke ret spændende for børn under 3 år. Ikke helt prisen værd, men god beliggenhed ift. at cykle til Skagen.

18 juillet 2024

Hej Danny

Tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os.

Vi er kede af, at høre feriehuset ikke levede op til dine forventninger. Vi er et ældre feriecenter, men laver løbende renoveringer og forbedringer for at vores feriehuse altid er klar til nye gæster. I henhold til madras til børnesengene kan jeg godt forstå at dette har været en træls oplevelse, og vi vil bestemt have dette in mente.

Vi håber at du trods har haft et godt ophold hos os, og at se dig igen på Skagen Strand en anden gang.

Skagen Strand Feriecenter

Mega lækkert sted

Mega lækkert sted. Kan helt klar anbefale

6 septembre 2023

Réponse : Skagen Strand Resort

Mange tak for den gode anbefaling, Marius. Med venlig hilsen teamet på Skagen Strand

Noté 1 sur 5 étoiles

Ikke tilfreds og vil ikke anbefale

Da vi ankom virkede vandhanen ikke og håndklæde varmern var knækket vi får så tilsendt en regning for de ting som vi ikke har ødelagt de udnytter ens penge og inde ved pool området var gulvet mega ulækkert og alt i hytten altså bestik og glas de var mega ulækre og der var alt muligt mad i opvaskeren

31 août 2023

Vildt god service

Vildt god service, imødekommende mennesker i receptionen, alt i huset var i orden, rent og enkelt.
Absolut value for money - mine allerseneste anbefalinger ☀️👍🏻🙏😊

2 juillet 2022

Réponse : Skagen Strand Resort

Tusind tak for de 5 stjerner og den rosende anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus