À propos de l'entreprise

1. Bureau de l'administration municipale

Informations provenant de diverses sources externes

Hjemmeside for Skanderborg Kommune

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Miljøsvineri og spild af borgernes…

Miljøsvineri og spild af borgernes penge! Skanderborg Kommune har valgt at fjerne graffiti under alle cykelstier. Det er maling fra før 80’erne. Med bly og andre tungmetaller! + kemikalier til at fjerne det! Og det hele blev så skyllet ud i kloakken. Og 7 dage senere, var væggene malet over påny med graffiti. Spild af penge og total svineri!

3 juin 2025

helårsbeboelse i hønsekoloni

jeg vil lige stille et spørgsmål : jeg har i længere tid gået med ideen om at købe mig en hønsekoloni i skanderborg.Naturligvis har jeg undersøgt nærmere og forstår det sådan at skanderborg hønsekoloni har helårsbeboelse for næster en trediedel af medlemmerne .Forstår ikke dette er det lovligt i skanderbor.?? efter sigende fra blandt andet formanden( han bor der osse helårligt endda med flere mindre børn) er kommunen vidende om dette og han siger endda at de har givet ham tilladelse til dette. Dette har naturligvis gjort at jeg ikke ønsker en koloni der, da dette strider meget imod regeringens nye love om at der skal styr på kollonihavern e så de gamle dyder bliver opretholdt og alle deltager på samme vilkår i vores lille land.Jeg vil formode at skanderborg kommune får et forklaringsproblem med ordensmagten hvis de er ved at oprette et nyt Christiania eller Curonacamping, uden for al lov og ret arme børn

16 janvier 2026

BORGERSERVICE

BORGERSERVICE

Vi havde brug for hjælp til at få min far registreret i Danmark igen efter knap 30 år i udlandet og STINE fra Borgerservice gik bestemt ikke kun den ekstra mil, men indtil flere af slagsen - tusind tak for dig🙏🏻

29 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Katastrofalt dårlig ledelse i Landsbyen…

Katastrofalt dårlig ledelse i Landsbyen Sølund afd.44. Elendig oplæring, intet følgeskab, groft mangelfuld kommunikation, stor udskiftning i personale, underskud af faglært personale, personalet bagtaler og angiver hinanden, chefen viser sig aldrig, stikkerkultur. Stakkels beboere og medarbejdere i dette rottehul.
Der er klaget mange gange over lederen til kommunen, men kommunen holder hånden over sin chef. Og når chefen ser sig sur på medarbejdere, fyrer hun dem i en kort, usaglig proces - med Skanderborg Kommune som juridisk håndlanger.
Føj, hvor der stinker i Skanderborg!

24 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Skanderborg kommunen er dårlig!

Jeg synes simpelthen Skanderborg kommune er for ringe!
Jeg har igennem en hel måned forsøgt at søge uddannelseshjælp, får endelig en tid til at få hjælp på kommunen den 22 maj. Her bliver jeg lovet at jeg ville få uddannelseshjælp udbetalt den 31/5. De mener de mangler dokumentation på noget, jeg ringer og siger til dem at det de ville have ikke findes. Jeg får at vide at det et mit eget problem og jeg ender med ved at sende noget ind som ikke var det de ville have. Dette gør jeg indenfor svarfristen!
Jeg ringer til dem og de siger at de ikke behandler min sag så jeg når at få udbetalt noget den 31/5… jeg siger at jeg har regninger osv. der ligesom skal betales og hvad de lige forstiller sig, med hvordan jeg skal komme til det aktivering de SELV TVINGER MIG I?! Dette siger de at det er mit eget problem… undskyld mig, men hvad er det for et svar at give en person som er både fysisk syg og psykisk syg?! Dette er jo bare en KÆMPE stressfaktor jeg ikke har brug for!
Det er nu 6 juni, jeg har forsøgt at ringe til ydelseskontoret flere gange i løbet af de sidste par dage, de havde lukket! Så jeg ringer til hovedkontoret, de sender mig til den telefonsvarer, som ikke burde være der på en almindelig torsdag, med at de har “ekstraordinær lukket”… man kan da ikke bare holde lukket fordi man ikke føler for at arbejde den dag!
De telefonnumre som bliver oplyst i telefonsvareren findes i øvrigt ikke..!

Så jeg står nu og har ikke mulighed for hverken at komme på arbejde, til det aktivering de tvinger mig i, eller har penge til mad og regninger.
Så forslår min sagsbehandler “kan du ikke bare låne penge af dine forældre?”
NEJ jeg er ikke i en så priviligeret familie at jeg kan det!

2 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Hvis i virkelig har givet tilladelse …

Hvis i virkelig har givet tilladelse til at fælde alle de skønne gamle træer ved Himmelbjerget, så må I s k u helt ha tabt sutten, er i da helt hjernedøde ?, det gør man da bare ikke, vi mangler træer i Danmark og i hele verden, der kan give nyt ilt til kloden, derfor har vi alle de problemer med vejret på jorden, men så klogere er i jo ikke, det samme kan vi jo sige om Mette F, hun er s k u da lige så dumt, så I må s k u da ha lært det fra hende, jeg håber i bliver ramt af storm og oversvømmelser i fremtiden, så kan I lære det, føj.

22 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Skanderborg kommune kom nu ind i…

Skanderborg kommune kom nu ind i kampen, vi ka for snøvsen ik blive ved med at køre rund i 15cm islag, fordi vi bor 20km fra kommune kernen.

Det ka ik pas der ik findes løsninger til disse situationer. Men ringe det er det på allerhøjeste planer.

9 janvier 2024

Skanderborg Kommune Welcome

Hello, my name is Beatriz, I'm Brazilian. I just moved to Skanderborg and I received a gift with photos e and infos about Skanderborg Kommune. I love it. I felt really welcome. Thank you so much. :)

1 février 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Silkeborgenser på Skanderborg Kommunes…

Silkeborgenser på Skanderborg Kommunes Borgerservice..

TOPklasse borgerSERVICE!!
Jeg henvendte mig i dag, og trak pænt et nummer, da jeg ikke havde tid. Ventede pænt i 2½ time med en kande kaffe, frugt, nødder osv. + 4 stks. "Ude og Hjemme"- blade. Nu er Borgerservice indrettet sådan, at selvom at man sidder langt fra, så er man altid opdateret på numre på tavlen OG opkald i højtaler (Y) Dèt er vi godt nok ikke vandt til i Silkeborg!! Dèt fede ved Skanderborg er også, at de simpelthen har samlet Lokal Politiet og al andet borger på én flade, så det er tilgængeligt. I Øvrigt så følte jeg mig hele tiden vellidt og velkommen, dét kan man da heller ikke sige om Silkeborg!! Man føler, at man konstant er i vejen..

7 juillet 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Absolut Inkompetent!

Jeg syntes nemt man kan mærke, hvordan en kommune prøver at springe over hvor gærdet er lavest. Magen til ringe behandling af de svage i samfundet og de mennesker der har behov for hjælp..

Man kunne iøvrigt mistænke kommunen for korruption...

29 juillet 2019

Jeg bor i Skanderborg kommune

Jeg bor i Skanderborg kommune, når jeg skal på borgerservice skal jeg bruge en fridag på det, der er åbent til kl 17.00, jeg er dagplejer og lukker kl 16.45, det er ikke alt du kan gøre over telefonen, det kan ikke være rigtigt at jeg skal bruge en fridag på det, der kunne godt være åbent til kl 17,30 eller 18.00 så vi alle kan nå det:-(

27 avril 2017
Noté 3 sur 5 étoiles

Ikke meget at juble over...

Der er ikke meget at juble over i Skanderborg. Der er ikke rigtig mange arbejdspladser, og uddannelsesmulighederne er virkelig ringe! Jeg pendler selv fra Skanderborg til Silkeborg hver morgen, fordi jeg har kun hørt dårlige ting om Skanderborg Gymnasium og de har heller ikke ligefrem særlig mange linjer at vælge imellem.. Så nej, der er ikke plads til alle i Skanderborg.

26 juillet 2011
Noté 3 sur 5 étoiles

Efter kommunalvalget.....

Kan man mærke, at der er en ny "ledelse" der har taget over - nu bliver der rent faktisk tænkt på borgerne og ikke alt muligt andet!!
Det er utroligt så meget en kommune kan forandre sig, bare fordi der sidder en ny borgmester osv....

Har boet her i snart 8 år, og er faktisk rimelig godt tilfreds

Serviceniveauet er egentlig ok - har ikke brugt dem så meget, men har da bla. bestilt det blå sygesikringskort, osv., og der er den service de har leveret der, har været i top!

Desværre kan jeg godt mærke, at jeg ikke bor i det "gamle" Galten kommune - selv om det nye byråd prøver at gøre sig synlige her.
Pengene og omtalen af kommunen, er alt sammen fokuseret på Skanderborg, og busforbindelserne er en joke.....
Du kan ikke få en bus der kører imellem byerne i Skanderborg kommune.

De gør meget for at gøre Skanderborg til en flot by - men hvad med os andre?? Her i Galten kan man virkelig se, at byrådet ikke har opdaget at vores by også har brug for lidt af opmærksomhed og pengene. Galten er faktisk en by med et meget stort handelsliv, og utrolig gode butikker - men torvet er lige så spændende som en leverpostejsmad, efter en hel dag i en skoletaske.
Byrådet burde også opfordre lokalavisen (ugeavisen) i Skanderborg, til at rette øjnene lidt mere ud i kommunen.....den er pænt snæversynet, og vil ma vide noget mere, om hvad der ellers sker i kommunen, så er det i hvert fald ikke der!!

Men generelt fungerer kommunen rimelig godt - trods et strængt budget og pengemangel, så forsøger kommunnen, at få det hele til at hænge sammen, uden at det skal gå ud over kvaliteten af den service kommunen yder.

Bare en lille opsang - husk nu de yderområder, med gode og fantastiske byer og lokale arrangementer.....jeg ved godt Skanderborg er hovedbyen, men behøver ALT at dreje sig om den??

10 avril 2011
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus