Konstante fejl når man navigerer på siden. Flere fejl når man finder den rigtige side. Ekstra fejl når man skal lave betalinger. Quattro ekstra mange komstante fejl når man gerne vil betale. Vil s... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hej Medarbejderne fatter bogstaveligt talt ingenting om moms og lovgivningen dertil. En af medarbejderne troede momsen var 20% når alle ved den er 25%. Man kan bogstaveligt talt ikke drive virkso... Voir plus
Vurderingsstyrelsen har vurderet min 1,2 ha mark til hestene til 34 mill. Jeg beviste, at jeg et halv år forinden havde købt marken for 2,3 mill. Jeg klagede derfor og fik brev om at Vurderingssstyrel... Voir plus
Er pensionist og får op til 5 meddelelser hvert år om ændringer i indkomst og udgifter. Har ikke en kinamands chance for at vurdere om det er rigtigt eller ikke. Får mindst lige så mange meddelelser f... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Denne side er din adgang til SKAT.dk version 9.2
Coordonnées de contact
Lerchesgade 35, 5000, Odense C
- www.skat.dk
Aucune trace de demande d’avis
Hvor er det dejlige at se…
Hvor er det dejlige at se Skattestyrelsen er ligeglad på regler for opladning i 4 timer
En bmw i5 har være under opladning i over 6 timer på Hydra Fredericia
Men at tænke på andre der skal lade op
Hvorfor skulle skat det
Tak
Det er den mest ringe Oplevelse
Det er den mest ringe Oplevelse for hvordan man betaler sin restskat da jeg synes det er en umulighed at få lov til at betale sin nye restskat for 2025hvor man ellers lige havde fået penge tilbage fra 2025
Har netop siddet samlet i kø hos dem i…
Har netop siddet samlet i kø hos dem i halvanden time. De kører rundt i det og stiller mig om til de forkerte, samt de har et ton af medarbejdere til at ordne 1 ting af gangen, og kun (ofte 0 ting) af gangen, og så skal man stilles videre, da hver enkelt medarbejder har meget få kompetencer.
Mange af deres medarbejdere er helt ekstremt dårlige til deres job og lytter ikke til danskerne (kunderne) og de få dygtige medarbejdere der er, kan/må ikke hjælpe, og det virker som om, at de udmærket er klar over, at ingenting fungerer hos Skat (mærkeligt navn)
Jeg er på ingen måde i mål. Jeg måtte opgive for nu efter 90 minutter samlet i kø, og mine i alt to ting, der skal på plads, ved jeg bare, at jeg kommer til at bruge 10+++ timer mere i kø hos dem. Man kan skrive til dem, men her er de lige nøjagtigt lige så dårlige til deres job.
Men danskerne kan intet gøre for de har monopol. De rige kan rejse ud af landet og tage deres formuer med, hvilket jeg også ville gøre, hvis jeg var i den situation.
Det sejler for skat
Det sejler for skat. Jeg har som en almindelig borger modtaget over 20 mails fra skat og så får jeg penge tilbage - så skal jeg betale igen, så får jeg penge tilbage, så får jeg restant fra 2024 - det er helt ude af kontrol.
Har skat fyret alle medarbejdere og nu magter de faktisk ikke opgaven ?
Har kommet til at indtaste to steder…
Har kommet til at indtaste to steder min årlig indkomst så jeg skulle betale skat af 2 x løn reelt set har jeg kun fået løn en gang nu står jeg og skal betale nogen fiktive penge 150.000 som jeg aldrig nogen sinde har skyldt, men dem. Il skat have der ikke noget at gøre hvilken andre kan tillade sig at tage 150.000 fra et menneske som de faktisk ikke skylder???
Super kompetente
Super kompetente, imødekommende og hjælpsomme medarbejdere vedr løsning af mit problem omkring aktiebeskatningsproblematik.
Største mafia i Danmark
Største mafia i Danmark, ligeglade skrupløse idioter som uden beviser stjæler folks penge så kaldt gæld hos folk
Hvor udueligt et system kan man have
Hvor udueligt et system kan man have. Skat er totalt udueligt. Man har en bedre chance for at vinde den store gevinst i lotto end at komme igennem til skat. Vi har efterhånden fået mange årsopgørelser hvor vi skal have penge tilbage og så kommer der en med at man skal betale nogle af dem tilbage.Og der bliver jo tolskrevet renter af noget de har regnet forkert. Men tro det eller ej. Jeg var inde for at kigge på have det foregår og det var ENDNU en årsopgorelse mere hvor de tilbage betaler det som de før skrev at vi manglede at betale. Det er helt utroligt at såden noget makeværk kan forekomme. Politikerne men jo at at Danmark er langt fremme digitalt. Ja det skal jeg love for. Der har aldrig blevet lavet så mange fejl som nu. Man kan aldrig tale med et levende menneske som når man sidder overfor kan snakke om tingene og man kan se på deres computer hvad der sker. Nej nu skal man bruge alt for meget tid på at stave for dem man skriver med for at for at prøve at få dem til at fatter hvad man taler om. Og man kan jo ikke se hvilke oplysninger de har om os.
Det er en skandale af de helt store som det er gået.
En skam man er så gammel at flytte til udlandet ikke mere er en mulighed, hvis det havde været muligt ville jeg ikke bor here mere. Som Buster Larsen sagde i et satire program LORTELAND
Vælg hvordan du vil betal din restskat
Vælg hvordan du vil betal din restskat.
Jeg vælger kort at betale med, men det virker ikke?
Så vælger jeg mobilpay da man også kan betale med det.
Men det virke så heller ikke?
Kan det være noget I gør med vilje, så folk skal betale nogle flere renter.
Det er de værste mennesker
Det er de værste mennesker, jeg skal betale rest skat, men det kan jeg ikke fordi det eneste betalingsform de modtager, er Visa Dankort. Hverken bank overførsel eller mobilpay hvis der ikke er noget, Visa Dankort er knyttet til mobilpay. De har sage til mig at de kunne ikke forstå, hvordan man ikke kunne have et Visa-Dankort. Jeanne ikke alle vil have Visa Dankort, tak for l.o.r.t
Det burde ikke være lovligt
Det burde ikke være lovligt at være så dårlig til sit job som de mennesker vi har i skattestyrrelsen er.
Jeg har fået 4 nye årsopgørelse for de sidste 4 år på 2 mdr. uden selv at have gjort noget. En af gangene skulle jeg betale lidt mere. Fint nok. Det kan du gøre under “betaling”…. Så bliver man ellers lokket ind i en mytisk ring af gotiske knuder for at skulle finde ud af hvor man skal betale. Når det endelig lykkes (og tingene er IKKE hvor de ellers står de skal være) så får man betalt. Man skal naturligvis betaler raterne seperat, fordi det er svært for skat at plusse dem. Når det er gjort så skulle man tro at man så fik en kvittering som verdens mindste aps kan finde ud af på sin webshop… men nej…. Der går 2-3 arbejdsdage før de kan finde ud af det.
Hvis skat var en virksomhed var Stein Bagger CEO…
Ufatteligt!
Ufatteligt!
Hvornår stopper dette galskab?
FORELØBIG 23 dage hvor skats telefoner fra morgenstunden og frem siger, vi tager imod mange samtaler, prøv igen, men man kan simpelthen ikke komme igennem. Skat er uden tvivl den VÆRSTE virksomhed i landet når det drejer sig om kundeservice! Simpelthen en skandale af de helt store!
Umulig at komme igennem
Umulig at komme igennem, man bliver bare henvist til deres hjemmeside. Man bliver ikke sat i kø, tilbudt opringning evt en mail man kan kontakte. De lægger bare røret på og afslutter samtalen.
Det er ikke til at finde hoved og hale…
Det er ikke til at finde hoved og hale .
Jeg føler mig snydt og bedraget.
Burde dreje nøglen om
Skattestyrelsen burde dreje nøglen om for er ikke til gavn for almindelig lønmodtager
Man kan slet ikke komme igennem til dem…
Man kan slet ikke komme igennem til dem telefonisk!!
Har fået at hvide jeg skal kontakte dem…
Har fået at hvide jeg skal kontakte dem inden 30 dage, har nu prøvet at ringe i over en uge uden det er muligt at komme igennem
ALT hos skat er simpelthen håbløst.
ALT hos skat er simpelthen håbløst.
De laver fejl i beregninger, tilbageholder penge uden grundlag, er fuldstændig ligeglade med alm. kendte forældelsesregler og nægter at tilbagebetale penge, til trods for, at deres eget krav både er uafklaret og iøvrigt forældet for mange år siden.
Hvis man kontakter dem, så kan man ikke komme igennem (vi har for mange opkald - sjovt, måske fordi I er for dårlige), og deres chat er nede.
ALT I ALT - et kompliceret lortesystem, som burde moderniseres og sørg for, at de mennesker som træffer beslutninger også skal stå til ansvar for dem.....
Elendig service
Elendig service! Man kan ikke komme i forbindelse med nogen som helst. Har forsøgt i dagevis.
Undgå denne virksomhed
Undgå denne virksomhed. De snyder som dagen er lang.
L’expérience Trustpilot