Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Kræver en langvarig uddannelse at finde rundt på tastselv. Med svingende arbejdstider og kørsler forskellige destinationer, er det mig heller ikke muligt at få tastet kørselsfradrag ind, det er m... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Konstante fejl når man navigerer på siden. Flere fejl når man finder den rigtige side. Ekstra fejl når man skal lave betalinger. Quattro ekstra mange komstante fejl når man gerne vil betale. Vil s... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Utrolig svinsk behandling. Min hustru kan ikke ændre sin forskudsopgørelse på tast selv, systemet vil ikke godtage adressen. Ringer til skat, men der er INGEN HJÆLP at hente, INGEN. FØJ FOR S... J... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vurderingsstyrelsen har vurderet min 1,2 ha mark til hestene til 34 mill. Jeg beviste, at jeg et halv år forinden havde købt marken for 2,3 mill. Jeg klagede derfor og fik brev om at Vurderingssstyrel... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Conseiller fiscal
  2. aussi dans
  3. Service de préparation des déclarations fiscales

Informations provenant de diverses sources externes

Denne side er din adgang til SKAT.dk version 9.2

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,3

Tous les avis

(1 594)

102 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Skat er orienteret om at jeg er syg og…

Skat er orienteret om at jeg er syg og skal opererres på Skejby universitetshospital, (hjerte) mit firma har stået stille i ca. 8 måneder, og alligevel vælter det ind på sms og E boks, betal dit og dat, kan jeg for f... ikke få ro til at blive rask ? Nop, de bliver bare ved og ved, håber snart at få et mad tilskud eller en plejehjemsplads, tænker at jeg har bidraget nok til politkker lønninger og deres tidligere fede pension, hvorfor kan de gå på pension før dem som har knoklet et helt liv ,føj for s...n for en flok grippe. Desuden vil de have at alle skal køre el biler, hmmm hvad køre de selv i ! Store ministerbiler og tager de toget til deres møder rundt om i verden , nop de flyver som det passer dem bedst, det passer jo fint ind den grønne omstilling ?

Man ringer op

Man ringer op, får at vide at alt er optaget og så bliver der lagt på. Så kan man så sidde og prøve i en uendelighed og håbe på at man på et tidspunkt er heldig. Få nu lavet et køsystem.

Noté 1 sur 5 étoiles

Alle linjer er optaget gå ind på…

Alle linjer er optaget gå ind på hjemmesiden. Så blir det bare laget på ikke noget med at blive sat i kø eller noget. Sig mig hvad er det for noget. I sidder og leger med ens penge uden man kan komme i kontakt med jer

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvis 0 stjerner var aktuelt så havde…

Hvis 0 stjerner var aktuelt så havde skattefar fået dette... Det værste skattesystem der bliver brugt i dagens Danmark.. jeres servere kan ikke engang trække en belastning af 50 borgere på en gang - #pinligtanno2026.

Hvornår går vores skattekroner til et fornuftigt system som er problemfri og virker konstant med en større server kapacitet hvor eksempelvis 500/1000 borgere kan tilgå jeres hjemmeside samtidig - Som det er nu er det sgu problematisk at det virker så elendigt.

27 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Måske den ringeste serviceoplevelse i…

Måske den ringeste serviceoplevelse i Danmark, samme spørgsmål med 3 forskellige svar der ikke er i nærheden af hinanden. Faktuelt forkerte oplysninger og ingen ansvar - det er SKAT i Danmark. Ekstreme ventetider i telefonen ligemeget hvilket tidspunkt man ringer på og medarbejdere der virker totalt uinteresserede i at hjælpe. Man skulle tro at SKAT forstod de er et serviceorgan for borgeren men det er totalt gået hen over hovedet på dem.

20 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Man kan ikke kontakte skat pr.tlf…

Man kan ikke kontakte skat pr.tlf selvom de skriver dette flere steder på skat.dk. alle linjer er optaget, prøv igen senere. Har prøvet hver dag i en uge. Der er intet køsystem eller en mulighed for at blive ringet op når de har tid. Så man er bare lost.
Under al kritik.

12 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Telefonservicen er desværre under al…

Telefonservicen er desværre under al kritik.

Udfordringen er primært, at det stort set er umuligt at komme igennem via Skatteforvaltningens hovednummer, 7222 1818. Meldingen er typisk, at der er travlt, og at man skal prøve senere, eller finde svar på Skatteforvaltningens hjemmeside. Der burde være en forståelse for, at en borgers henvendelse med en vis grad af sandsynlighed skyldes, at der netop ikke kan findes et svar på hjemmesiden.

En forkert skatteangivelse kan have store konsekvenser for borgere og virksomheder, og der må derfor være en forventning om, at myndigheden står til rådighed for skatteydernes spørgsmål, så de ikke begår fejl.

Det er derfor stærkt utilfredsstillende, at et opkald bare bliver afsluttet uden mulighed for at tale med en medarbejder. Der burde som minimum være en køservice og en mulighed for at blive ringet op, når der blev ledigt i systemet.

Lykkes det endelig at komme igennem plejer medarbejderne til gengæld at være meget serviceorienterede. Den et-stjernede anmeldelse går derfor alene på Skatteforvaltningens manglende tilgængelighed.

27 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Man bliver ikke hjulpet, man bliver udmattet.

Jeg har flyttet mit liv til Norge og dokumenteret alt: bopælsregistrering, skatteattest, skattekort, virksomhed, lejekontrakt og alt, hvad de bad om. Alligevel bliver Skattestyrelsen ved med at kræve mere og mere — selv når de tydeligt kan se, at min dokumentation er ægte og fuldstændig i orden.

I stedet for at hjælpe borgerne virker systemet sat i verden for at slide én op med nye krav, nye formularer og nye undskyldninger. Uanset hvad man sender ind, er det aldrig nok, og man ender i et endeløst loop af bureaukrati.

Det føles som om, man bliver drevet til vanvid af et system, der burde hjælpe, men i stedet modarbejder én på hvert trin.

27 novembre 2025

Meget utilfredsstillende

Når man ringer bliver der sagt:alle linjer er optaget, prøv igen senere. Det har jeg nu forsøgt rigtig mange gange de sidste 4 dage og det er stadig det samme. Jeg ringer for at få hjælp og ikke for at genere dem eller hyggesnakke. Det er simpelthen for dårligt

25 novembre 2025

Har i 5 dage

Har i 5 dage, dagligt, forsøgt at komme igennem på telefonen - flere gange om dagen. Der er "lagt på". Alle linjer optaget, prøv senere. Det er en joke. Telefonen tages ALDRIG. Chat fungerer ikke og man kastes mellem afdelinger og sagerne på chat afsluttes før de er tilendebragt. Det er simpelthen uacceptabelt når vi taler om spørgsmål vedrørende folks indtægt og betaling til vores alles fælles bedste. Det SKAL der være styr på!

24 novembre 2025

Når man ringer til Skattestyrelsen

Når man ringer til Skattestyrelsen, burde der nærmest følge en advokat med i røret. Først talte jeg med en medarbejder, der var på vej på pension og kæmpede mere med computeren end med min sag. Derefter blev jeg mødt af en ung mand, der talte til mig, som om jeg burde kunne recitere hele skatteloven i søvne, og som havde travlt med at belære frem for at hjælpe. Og når systemerne så heller ikke virker for dem selv, begynder man ærligt talt at føle, at man hjælper dem mere end omvendt. Det var en absurd og ubehagelig oplevelse — jeg ringede for at få hjælp, ikke for at bestå en eksamen i skatteret

19 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Skat hører måske ikke det her så tit, men

Skat hører måske ikke det her så tit, men jeg har simpelthen haft så gode oplevelser med skattestyrelsen og deres rådgivning, at de helt har kureret min skatteangst! Det har de gjort ved at jeg nu 2 ud af 2 gange har haft søde, tålmodige, pædagogiske, forstående og hjælpsomme medarbejdere i røret. Tusind tak for det og well done! :)

11 novembre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus