Skillsacademy Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Ni får min son att känna sig välkommen och speciell. Alla som arbetar på skills hälsar och får honom att slappna av. Min son känner också att han lär sig nya skills efter varje träningstillfälle som h... Voir plus

Vår son Mischa fullkomlig älskar Skills Academy Sickla. Det är en av dom bästa sakerna i hans liv, säger han. All er personal är helt Amazing. Tack för att ni får vår grabb att känna så. Tyvärr... Voir plus

Otroligt bra arrangemang kring tider, övningar, kanon ledare, seriösa och riktigt duktiga. Jag hör hur de pratar, frågar och instruerar spelarna. Super bra jobbat. Grabben var super exalterad efter fö... Voir plus

Vilket underbart ställe! Min dotter hade en toppentimme och vi kommer definitivt tillbaka. Bra utrustning och bra lokaler. Det är ett paradis för fotbollsälskare. Vi hade en jättebra fotbollst... Voir plus

1. Entraînement de football
  2. Terrain de sport
  3. Coach particulier
  4. Terrain de football

Skills Academy är officiell partner med TOCA Football från USA som tagit fram ett unikt koncept för att snabbt utveckla framtida fotbollsspelare. Skills Academy står för gemenskap, teknik, utbildning och en kvalitativ läroplan. Utvecklas snabbare. Få fler bolltouch. Personlig coaching och lämna din konkurrens bakom dig.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

129 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bästa kalaset för 10…

Bästa kalaset för 10 fotbollsintresserade 9-åringar! De fick springa runt i organiserad form.

9 mai 2022
Avis spontané

Réponse de Skillsacademy

Tusen tack Marita för de fina orden, vi ser fram emot att snart träffa er på centret igen

Målvaktsträning

Min son fick en väldigt bra målvaktsträning. Han fick tips om allt från placering, grepp och hur man landar mjukt. Och så gillade han avslutet där han fick tävla mot tränaren. Vi kommer snart tillbaka!

7 mai 2022
Avis spontané

Réponse de Skillsacademy

Wow, tack Angelica för de fina orden. Vi ser fram emot att snart träffa er igen nere på centret

Riktigt bra

Riktigt bra, första gången killarna körde ett pass. Bra övningar, tempo och många touch. Härlig energi från coachen. Killarna älskade det. Extra plus till trevligt bemötande och Mkt trevlig personal!

19 février 2022

Réponse de Skillsacademy

Tusen tack för det fina omdömet Kristian
Vi ser fram emot att snart se killarna träna hos oss igen

Extremt givande!

Extremt givande komplettering till sonens ordinarie träning, man märker redan efter första passet att det med tid kommer ge resultat. Mycket kunnig personal på plats.

4 février 2022

Wow! Tusen tack Tony för de fina orden
Det ska bli roligt att följa sonens resa och utveckling

Utmärkt träning

Bra träning och en bra instruktör. Vi kommer tillbaka .

30 janvier 2022

Réponse de Skillsacademy

Tusen tack Martin för den fina recensionen, varmt välkomna tillbaks till oss på Skills Academy

Det var helt okej men hade förväntat…

Det var helt okej men hade förväntat oss mer.
Kändes som att tränarna var lite stressade och därigenom lite otydliga.

15 janvier 2022

Réponse de Skillsacademy

Hej Kalle och tack för viktig feedback, vi ser till att utbilda våra tränare så detta inte sker igen. Vår center manager kommer höra av sig till dig inom kort och erbjuda ett nytt pass som kompensation. Vi vill alltid leverera bästa möjliga upplevelse och nu ser vi att ni inte fått den denna gång, därför ser vi fram emot att snart välkomna er till centret igen så hoppas vi att det känns mycket bättre efter det passet.

Fin anläggning men helt opedagogisk…

Fin anläggning men helt opedagogisk lektion, mer en maskinskötare än fotbollstränare.

13 janvier 2022

Réponse de Skillsacademy

Hej Johannes och tack för viktig feedback, vi ser till att utbilda våra tränare så detta inte sker igen. Vår center manager kommer höra av sig till dig inom kort och erbjuda ett nytt pass som kompensation. Vi vill alltid leverera bästa möjliga upplevelse och nu ser vi att ni inte fått den denna gång, därför ser vi fram emot att snart välkomna er till centret igen så hoppas vi att det känns mycket bättre efter det passet.

Adam var 5+!

Adam var 5-stjärnig!

5 janvier 2022

Réponse de Skillsacademy

Åh vad roligt att höra, vi ska hälsa Adam från er

Riktigt kul och även bra…

Riktigt kul och även bra konditionsträning! Funkar även om man är 30+ (även om man drar upp medelåldern lite). Rekommenderas varmt!

3 janvier 2022

Réponse de Skillsacademy

Åh vad roligt att ni tyckte det var bra Jonas, vi ser fram emot att träffa er snart igen

Bra och lagom svåra övningar

Bra och lagom svåra övningar. Från nybörjare till avancerad nivå. Barnen var nöjda!

31 décembre 2021

Réponse de Skillsacademy

Tusen tack Lenita för dina fina ord. Vi ser fram emot att träffa er snart igen

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, stor kunskap och strålande engagemang.

30 décembre 2021

Réponse de Skillsacademy

Tack Henrik för dina fina ord. Vi ser fram emot att snart träffa er igen

Superproffsigt

Superproffsigt, superkul och lärorikt. Vi kommer igen snart!

23 décembre 2021

Réponse de Skillsacademy

Tusen tack Mattias för de fina orden, vad glada vi är att ni uppskattade vår koncept och vår träning. Vi ser fram emot att snart ses igen

Sonen 10 år behövde nytändning

Sonen 10 år behövde nytändning. Suveränt intro, nu väntar vi för att boka upp ströpass efter jul.

21 décembre 2021

Réponse de Skillsacademy

Vad roligt att vi kunde hjälpa till att tända gnistan igen, vi ser fram emot att snart ses igen

Bra bemötande

Bra bemötande, bra lokal och träningsmöjligheter och bra tränare!

6 décembre 2021

Réponse de Skillsacademy

Tusen tack för ditt omdöme Fredrik!
Vi blir så glada och stolta för denna feedback, vi ses snart igen på centret