Holdt aftenselskab her for 30 gæster og nød den meget lækre menu og gode vine. Betjeningen var søde og opmærksomme hele aftenen. Vi havde en fantastisk aften i de skønne omgivelser.
Aldeles fremragende mad oplevelse i de fineste omgivelser ved Esrum sø. Maden er på Michelin niveau, og serveringen med kompetence og god stemning, med plads til smil på læben. Kan varmt anbefa... Voir plus
Enormt dyrt. Små eller bitte små anretninger. Ingen børnemenu. Rart hvis man kunne sætte bordene så alle kunne se udsigten . Forvirrende menukort og få retter. Kartoffel pizza mikro anretning tør s... Voir plus
Vi og et vennepar spiste d.3/8-24 Skipperhuset’s aftenmenu, bestående af 2 x “snack “ 2 x småretter og en dessert pr.pers. Alt var meget meget lækkert, veltilberedt og visuelt fantastisk . I den pl... Voir plus
En klam turistfælde
Sommerens udflugt til Fredensborg og efterfølgende frokost på Skipperhuset har været en tradition i mange år. Vi glædede os derfor til at komme tilbage efter coronatiden - men vi havde ikke set, der er kommet nye forpagtere. Besøget blev en slem skuffelse - dyrt og dårligt! Rødspætten lugtede af friture, fiskefrikadellerne bestod mest af mel og de kom direkte fra køleskabet, hvor de sikkert havde ligget i flere dage. Osten var en trist affære med to skiver toastbrød, der svuppede rundt i smørsovs. Betjeningen var håbløs mens vi var der og decideret uforskammet, da vi ved efterfølgende kontakt forhørte os, om det serverede virkelig var den tilstræbte standard - vi fik bare st vide, at vi da ikke kunne regne med, at fiskefrikadellerne var frisklavede, når det ikke stod på kortet -tag den! Lad os håbe, der snart kommer nye forpagtere på denne fantastiske beliggenhed.
Bryllup, alt var perfekt
Vi holdt vores bryllup i Bådhuset. Kæmpe tak til Skipperhuset, dets Kokke og Tjenere. Det var en stor og udsøgt gourmét-oplevelse. Alt var i perfekt kvalitet, kanon lækkert mad, hver eneste af vinene var super velsmagende og i en meget høj kvalitet. Under hele aftenen var der en super betjening hvor der var styr på hver eneste detalje. Præsentationerne af mad og vin var kort og præcis. Lækre drinks til de sene nattetimer. Rammerne var rå og autentiske i det gamle Bådhus med den flotteste panorama udsigt over Esrum sø.
Enormt dyrt dårligt menukort.
Enormt dyrt. Små eller bitte små anretninger. Ingen børnemenu.
Rart hvis man kunne sætte bordene så alle kunne se udsigten . Forvirrende menukort og få retter. Kartoffel pizza mikro anretning tør skorpe med lidt kaviar og mayonnaise på 150 kr. .... Hårde stole specielt når man
sidder der i to timer som en tidsbestilling på forhånd. Skuffende oplevelse.
Selskab i bådhuset
Vi har holdt konfirmation på stedet. Maden og vinen var super
Børnemenuerne var meget små og ingen af børnene blev mætte.
En gæst spurgte om et glas rødvin i stedet for dessertvin og fik meget klart nej
Vi var i bådehuset som er meget charmerende men man skal være opmærksom på at tjenerne insisterer på åben dør hele middagen selvom det blæser og er 15 grader
Der er meget sparsom opvarmning
Fantastisk sted både mad og…
Fantastisk sted både mad og lokaliteter, der er hyggeligt og rart og maden er lækker gourmet mad. Så skønt.
Et besøg værd
Den hyggelige restaurant ved bredden af Esrom sø, var en oplevelse ud over det sædvanlige. Både maden og betjeningen var i absolut topklasse.
Den allerbedste anbefaling herfra.
Susanne og Kaj Thougaard
Udmærket mad men dårlig servise.
Bliksen klubben var på en dejlig sejltur på Esrom Sø.
Efter turen ville vi spise frokost i Skipperhuset.
Man kunde kun bestille bord som gruppe, hvis man bestilte samme menu.
Da medlemmerne er forskellige, var dette ikke en mulighed.
Vi reserverede så bord individuelt.
Jeg bestilte et glas husets vin og endte så op med at få, den dyreste glas-vin de havde til 135 kr.
Da vi havde spist og ville betale, kunde vi kun betale samlet per bord. På trods af, at vi havde bestilt bord separat.