Banner for Skoringen - Fredericia

Skoringen - Fredericia Avis 16

TrustScore 3 sur 5

3,2

Danmarksgade 17, 7000 Fredericia, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Til Skoringen i Fredericia: Tusind tak for jeres fantastiske service ❤️ At I gad ulejlige jer med at sende mig et par støvler, helt til Slagelse 🙏🏻 Og jeg modtog dem blot 1 1/2 hverdag senere!... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid tilfreds om man handler på nettet eller ved skoringen l Fredericia , i forretningen er der altid god service .

Noté 1 sur 5 étoiles

Super dårlig service man bliver mødt af. 2 gang jeg får limet støvler der er købt slut januar 2025 pga. de holder dårligt og normalprisen er 1000 kr for Tommy Hilfiger. Bliver mødt med at det... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures
  2. Magasin de sacs
  3. Magasin de sacs et de valises
  4. Boutique de sacs à main

À propos de Skoringen - Fredericia

Écrit par l'entreprise

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Écrit par l'entreprise

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Noté 1 sur 5 étoiles

Sætter ikke mine fødder der igen.

Køber et par loafers torsdag.
Skulle have dem på fredag og opdager så de er gået op i stoffet og samt sålen ikke er helt limet i den ene side. Jeg når ikke at komme afsted med dem om lørdagen.

Men kommer så afsted mandag, kommer ind og hun siger de skal bare have noget lim på flappen; og det er jeg helt tilfreds med. Spørg ang sålen. SOM HUN SLET IKKE KAN SE DER ER NOGET GALT MED.

Okay så- siger så at man godt kan se forskel.

Hun bliver så sur og siger så må du finde noget andet for du vil aldrig blive tilfreds, og smider skoene ned på bordet, som om jeg er mega træls.

Jeg siger til hende at jeg synes hun bliver lidt sur.

Hvor hun så siger nej men du vil jo aldrig blive tilfreds ? Øh okay, hvor ved hun så det fra, har aldrig byttet noget af det jeg har købt der inde før.

Men okay. Jeg får så byttet mine sko til nogle andre sko, som jeg egentlig ikke helt ville have.

Men TAK for at bytte mine sko som tydeligvis havde fejl. Til et par andre. Og tak den den anden medarbejder. Som i det mindste gav en god betjening.

Men derfor sætter jeg ikke mine fødder der igen.

Det du sikkert glad for. Og synes egentlig altid du har virket ret negativ når man kommer, som om din dag er ødelagt når der kommer kunder.

27 avril 2026

Hej Christina.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi oprigtigt pris på, også når den ikke har levet op til forventningerne.

Det er selvfølgelig ikke i orden, at dine nye sko havde fejl allerede dagen efter købet. Det beklager vi meget, og vi forstår godt din frustration, især når du havde planlagt at bruge dem med det samme.

Vi er også kede af at høre, at din oplevelse i butikken ikke var den, den burde være. Du skal altid mødes med respekt og en imødekommende tone hos os, uanset situationen. Det lyder desværre ikke som det, du oplevede, og det tager vi meget alvorligt. Vi følger op internt, så vi kan sikre, at det ikke sker igen.

Det er vi dog glade for at høre, at du fik hjælp af en anden medarbejder, som gav en bedre service – det er den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder.

Vi er kede af, at du gik derfra med et par sko, du ikke helt var tilfreds med. Du er meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@skoringen.dk, så vi kan finde en løsning, du føler dig tryg ved.

Endnu en gang tak for din feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Anbefaler til alle god kvalitet og…

Anbefaler til alle god kvalitet og rigtig søde mennesker til at hjælpe

25 août 2025

Hej Vesna.

Tusind tak for din skønne anbefaling 🤩

Det betyder rigtig meget for os, at du både sætter pris på kvaliteten og vores hjælpsomme personale.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 👠

Hej Kate.

Mange tak for din kommentar 🤩

Det glæder os, at du har oplevet god service og vejledning hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Super dårlig service man bliver mødt…

Super dårlig service man bliver mødt af.

Bliver mødt med at det er en børne støvle og det er det bedste de kan gøre, de er ikke ordenligt limet.
Derefter siger hun også at man skal tage støvlerne ordenligt af og ikke træde dem af, men jeg træder dem skam ikke af. Virkelig dårlig service.!
Overvejede lige at jeg skulle købe mine sommersko der, men det bliver et nej tak.

28 mars 2025

Kære Simone.

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi sætter stor pris på feedback, og jeg vil gerne hjælpe med at finde en løsning på problemet.

Det lyder som om, der har været en misforståelse, og vi vil selvfølgelig gerne tage ansvar, hvis der er noget galt med kvaliteten på støvlerne.

Jeg vil opfordre dig til at kontakte vores kundeservice direkte, så vi kan få undersøgt, hvad der er sket, og finde en ordentlig løsning. Det er vigtigt for os, at alle vores kunder er tilfredse, og vi håber, vi kan rette op på din oplevelse.

Med venlig hilsen,

Til Skoringen i Fredericia:

Til Skoringen i Fredericia:
Tusind tak for jeres fantastiske service ❤️
At I gad ulejlige jer med at sende mig et par støvler, helt til Slagelse 🙏🏻
Og jeg modtog dem blot 1 1/2 hverdag senere!
Det bliver ikke sidste gang jeg tinger til jer!
Igen tusind tak!

1 février 2025

Hej Dorte

Tusind tak for din fantastisk positive anmeldelse! 😍

Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service, og det betyder meget for os, at du værdsætter den ekstra indsats for at sende støvlerne til Slagelse. 🙏🏻 Vi er glade for, at du modtog dem hurtigt og håber, at de lever op til dine forventninger.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 🌟👢

Perfekt …

1 janvier 2025

Hej Hanna,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du altid er tilfreds, uanset om du handler online eller i vores butik i Fredericia. 🤩

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi har haft en meget dårlig oplevelse i…

Vi har haft en meget dårlig oplevelse i skoringen. Min kæreste kom ned med min søn’s sandaler som var 1,5 måned gamle og ødelagt i sålen. Ekspedienten forklarede at de ikke tålte vand, og min kæreste forklarede så de er gået helt almindeligt med, ikke i havet ikke i Pool eller badekar eller vasket. Men de tåler ikke engang regnvejr sagde hun. Hvilket jo er underligt i din danske sommer med meget regn skulle man så have skifte sko med hvis man var på tur og der kom en byge. De dækkede det ikke det eneste de kunne tilbyde var rabat på et nyt par. Mage til dårlig service skal man lede længe efter. Kan ikke anbefale dette til nogen. Man skulle Tro de ville værne om deres kunder i byen. Men nej ingen service overhoved

6 juillet 2024

Hej Maria

Alle Skoringen butikker er selvstændigt ejede og træffer derfor selv afgørelser i sager om reklamationer.

Det er dog naturligvis beklageligt, at behandlingen i butikken ikke har levet op til forventningerne.

Noté 3 sur 5 étoiles

Hurtig hjælp

Hurtig hjælp, men ekspedienten bør afslutte en kunde af gangen.

8 juillet 2024

Hej Karin,

Tak for besøget - vi er glade for at du fik den hjælp du ønskede. 🤗

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget tilfreds med den super gode…

Meget tilfreds med den super gode vejledning jeg fik til køb af sandaler til min søn.

25 juin 2024

Hej Pernille,

Tusind tak for de rosende ord! Vi er så glade for at høre, at din oplevelse i butikken levede op til forventningerne 🥰

God betjening

30 juin 2024

Hej Anette,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på 😊

Jeg har

Jeg har, været inde i sko ringen og hente nogen sandaler fra en, anden butik. Og jeg fik en Mega god service af en ung medarbejder her, i Fredericia. Skoringen er, en god butik og jeg er, så godt tilfreds med at jeg kan, bestille varer online ned til min egen Sko ring. Hvis de ikke lige har, noget jeg lige går efter. Så 5. Stjerner her fra mig.

28 mai 2024

Hej Helle,

Vi er så glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores service. Tusind tak for besøget og din tilbagemelding! 🌞

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid kompetente og god service

Altid kompetente og god service, både ved køb og reklamationer

1 décembre 2023

Hej Bent

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på. 🤗

Dårlig service

Har oplevet 3 gange nu at komme ind i butikken og der bliver ikke engang sagt hej. Denne gang stod der 2 ekspedienter ved kassen. Jeg var den eneste kunde i butikken og ingen af dem sagde hej eller spurgte om jeg havde brug for hjælp. Ikke engang et smil eller anden form for at bliver hilst på.
Ikke et sted jeg har lyst til at bruge mine penge.

3 août 2023

Hej Katrine,

Tak for din feedback af besøget hos Skoringen Fredericia.

Det, du beskriver om dit besøg, er bestemt ikke den service, vi gerne vil repræsentere hos Skoringen. Vi ønsker netop, at alle vores kunder skal gå glade og tilfredse ud af butikken.

Det er derfor meget beklageligt, at dette ikke er den oplevelse, du har haft.

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds. Det ene par sko var for små men det var så nemt at bytte i selve butikken til et par jeg kunne passe.

3 février 2023

Hej Tanja,

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på. 🤗

Noté 4 sur 5 étoiles

Hej Yvonne

Tusind tak for din skønne feedback 🌞

Noté 1 sur 5 étoiles

God oplevelse på nettet, ikke i butik.

Var glad for oplevelsen for at handle på jeres hjemmeside, tilgengæld returnerings delen var virkelig en elendig oplevelse i butik (Fredericia).
Hvis jeg køber hos jer igen tænker jeg at jeg returnerer med returlabel istedet hvis det er nødvendigt at returnere, og ikke i butik.

Opdatering:
Har skrevet til jeres email et par uger siden og intet respons fået.

30 avril 2022

Hej Kelly

Vi siger tak for, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af os, så vi kan rette op, der hvor vi ikke lever op til forventningerne. Vi har dog svært ved at læse ud fra din anmeldelse, hvad der helt præcist er gået galt ift. returnering. Du er meget velkommen til at sende en mail på kundeservice@skoringen.dk, hvis du vil uddybe oplevelsen.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus