skrotbildanmark.dk Avis

4,9

Super fin og hurtig service, de kom samme dag og jeg fik pengene ind på min konto 5min efter afhentning af bilen! Så alt i alt super tjeneste kommer klart til at anbefale dem videre!

Fuldstændig outstanding service. Og måske især også fordi en gammel halvforvirret mand som jeg, der nemt glemmer hvad der skal gøres og udfyldes. Blev "holdt i hånden" af "verdens sødeste dame", der... Voir plus

Jeg kan varmt anbefale at bruge denne firma. En dag efter jeg kom i kontakt med skrotbilfanmark.dk er min bil nu afhentet ( af en utrolig venlig chauffør), og den aftalte beløb sat ind på min konto.... Voir plus

Ringede og talte med en rigtig sød dame. Super hurtig service. De ordnede alt for mig, selvom at det var i min søns navn kunne det godt lade sig gøre da han stod ved siden af. Virkelig virkelig dejlig... Voir plus

1. Concessionnaire de véhicules à moteur
  2. Concessionnaire automobile
  3. Marchand de pièces détachées

GRATIS AFHENTNING – KONTANT AFREGNING – KØB AF ALLE SLAGS BILER Afhentning af skrotbil på din adresse. Afmelding af nummerplader – uden merbetaling. Overførsel af overskydende vægtafgift og grønne afgifter til din NemKonto. Vi er kendte for at tilbyde vores kunder en høj skrotpræmie, og i mange tilfælde kan vi udbetale din skrotpræmie kontant samme dag. Selvom vi er hurtige og effektive, går vi aldrig på kompromis med tryghed, dialog og service – en god sikkerhed for dig Ring NU HØJ SKROTPRÆMIE SKROT & BRUGTBIL OPKØBES GRATIS AFHENTNING – KONTANT AFREGNING – KØB AF ALLE SLAGS BILER

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Tak for god service

Tak for god service. Kan stærk anbefale skrotbildanmark, da de levere en rigtig god service og forholder sig til aftalerne. Fik en færre pris på min bil som skulle skrottes. Er virkelig taknemmelig for deres service.

14 janvier 2025

Fantatisk service og ærlighed.

Fantatisk service og ærlighed.
Alt gik bare perfekt. Afhentet den gamle øse og afmeldt dagen efter og hurtig ekspedition med skrotpræmien.
Jeg var super super tilfreds. Virkeligt et firma man kan anbefale.

16 décembre 2024

Skønne mennesker der driver den forretning

Fik afhentet min bil i Skælskør af en rigtig sød mand, som var virkelig venlig og flink . Vi fik forhandlet en god aftale og endda et lift hjem.
Sød kontor dame guidede mig igennem til alt der skulle klares med papir arbejde .
Flere i min familie troede jeg ville blive snydt og at det sikkert bare var fup da min bil blev hentet . Men det var det ikke. Enormt positiv oplevelse

10 septembre 2024

Fremragende service

Fremragende service. Smilende Personer der tager sig af kunderne med et smil på læberne kan klart anbefales. Syntes man skal tage en tur der hen hvis man vil have en god service.

20 avril 2024

Super fin hurtig service.

Super fin hurtig service.
Jeg havde en deffekt bil som skulle skrotte. Der stod vi køber din bil, så jeg ville prøve min chance af. Jeg kom ind til deres smilende ansigt og varme kaffe. De købte min bil til en fair pris. Og jeg fandt endda min drømme bil hos dem, papir arbejde tog ingen tid. Kom ud med kun et smil på læben. Super glad for service :)

4 avril 2024

Super service og udrykningstid

Super flinke mennesker. De var der med det samme da jeg havde brug for dem. Super flinke mennesker da de kom ud til mig. Virkelig glad for både service og udrykningstiden.

25 mars 2024