Supper Slagter i Vejgård
Slagter Holmberg, er bare så godt altid friske vare, god kunde service, personale er dygtige, slagterne er dygtige til at hjælpe med hvordan man gør med de vare man køber. 5 stjerner fra mig til dem alle.
okse og kalvekød af danske kødkvæg og ungkvæg, og kun de fineste danske grise
Hej Holmberg
Et kæmpe stort tak til dig for at være så nem at samarbejde med omkring maden - og tak for at levere det bedste mad i forbindelse med vores datters konfirmation!
Det var lækkert! Og alle gæsterne roste maden meget - de synes konceptet med rugbrød og pålæg var lækkert og så smagte det bare SÅ godt!
Tusind tak!
Vores varmeste anbefalinger bliver sendt rundt til alle vi kender!
Kh Naya, Pernille og Thomas! ☺️
Fik formidabel service, et rigtig lækkert mørt stykke kød, til priser man kan forstå. Deres tilbehør er også rigtig velsmagende, så jeg vil anbefale dig at kigge forbi her
Jeg ved intet om opførelsen over for medarbejdere, eller hvordan kælderen ser ud, jeg giver udelukket stjerner efter smagen og håndtering af maden.
Super lækker mad, og Simon som var med til at skære ud, var utrolig kompetent, og super venlig.
Tak for god mad
Det bedste hakkede oksekød i Aalborg. Og i øvrigt en dejlig forretning at handle i.
Det er den værste slagter i hele Aalborg. Han sviner sine medarbejder, og kælderen er over 100 år gammel og den er ikke blivet renoveret endnu. Ovenikøbet fedter chefen for sine kunder men når kunderne er gået så råber han eller nedgøre sine medarbejder. Jeg vil ikke anbefale jer at søge arbejde eller handle hos den her slagter. Nul stjerner her fra hvis man kunne give det!
Altid friske varer og godt udvalg. Personalet er meget hjælpsomme.
En savoir plus sur les différents types d'avis.