eve Sleep madrassen

Vi hadde gledet oss til ny deilig madrass, men jeg har siden vi fikk den våknet med vond rygg og nakke hver morgen + flere ganger om natten. Madrassen er nok litt for hard for meg. Min mann er usikk... Voir plus

Veldig greit å få madrassen levert rett hjem på døra, i en rull, for da var det virkelig så enkelt og greit å få lagt madrassen på senga: Akkurat så lett som reklamesnuten viser...altså: NULL filmtri... Voir plus

Kjøpte pute og er veldig fornøyd med den. I starten luktet det litt rart av den, men det forsvant etter kort tid. Har hatt den i seks måneder nå, og den er fremdeles veldig god. Noe man må være obs p... Voir plus

1. Magasin de meubles de chambre à coucher

Informations provenant de diverses sources externes

Vi tror på en perfekt start En hver bra dag starter kvelden før. En god natt søvn og en bra start på dagen bør være tilgjengelig for alle.

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

God service og et bra produkt

God service og et bra produkt. Det luktet mye av madrassen den første 1-2 ukene. Det er OK, og det lukter ingenting nå, men Eve kunne gjerne ha informert om det.

Fantastisk madrass!

Har ikke hatt vondt i ryggen, siden jeg kjøpte madrassen. Kjempe fornøyd og kan anbefale den på det sterkeste😄

Ikke kjøp..

...noen annen madrass! Rask levering, deilig liggekomfort, lett å handle det jeg trenger av ekstra produkter!

Fantastisk god madrass

Fantastisk god madrass til en rimelig pris.
Vår madrass ble noe forsinket desverre, men kundeservicen var veldig bra med god oppfølging.

19 janvier 2018

Perfekt seng etter litt justéring!

Litt hard madrass etter min smak (også med eve- overmadrass). Sengen ble derimot perfekt når overmadrassen ble byttet med en Tempur- overmadrass. Nå er jeg veldig fornøyd!😃
Leveringen gikk raskt og greit.

16 janvier 2018

Eve gir fantastisk service

Eve gir fantastisk service, og levering av madrassen var svært rask. Madrassen er rett og slett akkurat det jeg har behov for, den er temmelig fast med memory-skum øverst, som gir meg, som liker en sval, fast madrass svært god søvn. For meg er dette toppscore. Min dialog med Eve har også vært fantastisk.

15 janvier 2018

Eve puter

Kjøpte to puter, fikk ikke prøvd dem før de prøvedagene var over men får allikevel pengene tilbake siden jeg ikke var fornøyd og putene ikke var noe for oss. Gir 4 stjerner for servicen jeg har fått fra Eve Sleep.

15 janvier 2018