Kom ind til den aftalte tid. Fin info hvad der skulle foregå. Meget dygtig og professionel tandlæge og assistent. Dejligt at blive spurgt om jeg havde spørgsmål. Virkelig behagelig og rar oplevelse.... Voir plus
Lisez les avis des autres
Sikke en positiv oplevelse. Jeg har skiftet tandlæge til Tandlægerne Grundvigsvej. Tandlægen var meget grundig, vejledende og forklarende under hele forløbet. Jeg følte mig tryg og afslappet og gl... Voir plus
Jeg har Max tandlæge skræk og har nu endelig fundet en rigtig omsorgsfuld og forstående tandlæge og tandplejer. Jeg er hjemme nu efter en udskiftning af fyldning og er klar igen til det om 2 dage og... Voir plus
Utrolig venligt og imødekommende personale, og Morten er bare en tandlæge der virker meget kompetent til sit arbejde, plus han har en meget skånsom måde at udføre behandlingen på. Top anbefaling herfr... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Dentiste
- Dentiste cosmétique
- Hygiéniste dentaire
- Magasin d'articles dentaires
- Service de blanchiment des dents
Écrit par l'entreprise
Bevar smilet hele livet - du er i trygge hænder hos os. Tandlægerne Grundtvigsvej er din lokalt forankrede tandlæge i Viby J. Parkering lige uden for døren. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Coordonnées de contact
Grundtvigsvej 18, 8260, Viby J, Danemark
- Klinikken@smilet.dk
- www.smilet.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Søde og imødekommende ansatte
Søde og imødekommende ansatte. Nemt at parkere. Kompetent tandlæge.
Flinke
Meget flinke og gode til at fortælle undervejs i behandlingsforløbet hvad de laver.
Altid venlig og meget professionelt…
Altid venlig og meget professionelt personale. Super dygtige😊
Sød og venlig betjening
Altid en venlig reception og tandplejeren var god til at forklare og fortælle hvad og hvorfor.
Har været min tandlægen en del år nu og der har aldrig været noget at klage over.
Tusind tak for en rigtig god oplevelse
Tusind tak for en rigtig god oplevelse. Jeg er normalt meget bange for tandlæger 🙈, men I var så rolige, tålmodige og professionelle, at jeg følte mig helt tryg. I forklarede alt tydeligt, og jeg mærkede slet ingenting under behandlingen. Jeg er meget taknemmelig og kan varmt anbefale jer. ❤️
Søde imødekommende medarbejdere.
Søde imødekommende medarbejdere.
God inddragelse i behandlingen.
Dejlig afslappet atmosfære.
Altid god service og imødekommende…
Altid god service og imødekommende personale
God og kompetent behandling
Selvom det nok aldrig bliver en god oplevelse at gå til tandlægen ;) - så synes jeg altid, at jeg får god og kompetent behandling her. De har da i hvert fald fået kureret min tandlægeskræk.
Som altid en god kompetent behandling…
Som altid en god kompetent behandling og venligt, imødekommende personale overalt
Det sødeste personale
Min tandtekniker er bare jordens sødeste. Går fra tandlæge med det største sml og ikke fordi mine tænder er blevet renset. Men fordi jeg føler mig set.
Meget trygt og flot
Meget trygt, flot resultat og altid kompetente og medfølende personale
Ordentlighed
Gode omgivelse, føler sig velkommen. Dygtig personale. Rimelige priser.
Det var helt uproblematisk
Det var helt uproblematisk. God service og endnu en gang:NUL HULLER!
Føler mig tryg hos tandlægen lena er…
Føler mig tryg hos tandlægen lena er super dygtig
Søde og professionelle
Fik lavet en rodbehandling over to gange. Søde og dejlige mennesker tog sig af mig. Ingen smerte hverken under eller efter behandlingerne. Kan klart anbefales
I dag var min første, men ikke sidste besøge.
I dag var min første, men ikke sidste, besøge på tandklinikken. Personalet var meget venligt og hjælpsomt. Tandlægen var super grundig og sød og nynnede endda til musikken i rummet. Tandrenseren var meget hurtig og sørgede for, at jeg var okay, efter at have erfaret, at jeg har en tendens til at være nervøs for lyden af udstyret.
L’expérience Trustpilot