1. Magasin de chaussures
  2. Magasin de vêtements
  3. Marché en ligne
  4. Magasin de streetwear

Informations provenant de diverses sources externes

Sneakerjagers.nl - Jouw Sneaker Zoekmachine! We hebben meer dan 50.000 sneakers uit meer dan 65 winkels verzameld voor jou!

3,5

Moyen

Snap nooit zo goed de negatieve…

Snap nooit zo goed de negatieve recensies. Opgelicht en dingen zoals niet geleverd. Als je je eens verdiept in de website en het bedrijf is het een doorgeef Luik. Net zoals marktplaats en bol.com. sensatie zoekers. Vaak via ze gekocht en altijd goed gegaan.

8 mai 2024

Geweldige sneakerzoekmachine *****

Geweldige sneakerzoekmachine! Lees wat berichten over oplichters, maar dat kan niet eens want ze linken door naar een Nike, adidas, Snipes, JDSports, Foot Locker en andere officiele retailers

17 septembre 2023

Ook ik ben er ingetrapt.

Ook ik ben er ingetrapt.. op 12 januari schoenen besteld en op 18 januari verzendbevestiging ontvangen. Ik hoor of zie er niks meer van terug, ‼️ niet bestellen dus‼️‼️‼️

29 janvier 2023

Goed overzicht van sneakers die te koop…

Goed overzicht van sneakers die te koop zijn in webwinkels elders. Ik begrijp veel commentaar niet waarbij men refereert aan 'iets gekocht hebben' en dat iets niet geleverd is.. sneakerjagers.nl is geen webwinkel. Denk dat deze mensen in de war zijn met een andere site.

12 janvier 2023

OPGELICHT

OPGELICHT, na mijn bestelling pas onderzoek gedaan en kwam erachter dat sneakerjagers.nl helemaal niet bestaat. NIET HIER BESTELLEN

11 janvier 2023

Uggs besteld 8jan

Uggs besteld 8jan. Ondertussen nog steeds niks binnen en we zijn al even verder.. reageren nergens op... Geld kwijt en geen schoenen.. OPLICHTERS.

7 janvier 2023

BELANGRIJK: OPGELICHT!!!

WAARSCHUWING OPLICHTERS!!!!
Sneakers besteld en betaald bij sneakerjagers.nl zij doen zich voor als sneakerjagers.com. Trap er niet in, ik kwam er te laat achter en wil jullie graag waarschuwen. Ik heb onderzoek gedaan naar hun zover dat kon. Bij dit zogenaamde bedrijf moet je direct betalen. Wat ik vaag vond was dat je het moest overmaken naar Rabo Omnikassa 2.0, MAAK HET NIET OVER!! Vervolgens kreeg je in de mail een orderbevestiging en een factuur. In de mail zetten zij zich ineens neer als No Jumper in plaats van sneakerjagers.nl. Later was ook de website ineens van de aardbodem verdwenen. We moeten zorgen dat dit bekend word bij de politie en deze oplichters stoppen want dit is echt triest.

11 janvier 2023

Niet kopen!!!

Niet kopen!!!! Je wordt opgelicht.
Heb schoenen besteld en betaald, albkn begin december, reageren niet op de mail. Zijn paar weken laten van de aardbodem verdwenen en gaan via ander site weer verder.
Laat ze lekker werken voor de centen, ipv iedereen oplichten. Walgelijk wordt je ervan!!!!!!

11 décembre 2022

Waardeloze app

Je wordt blij gemaakt met een dooie mus.. sneakers zijn meestal gelijk al uitverkocht of je krijgt een error/website bestaat niet! Echt teleurstellend voor sneaker freaks!

24 mars 2022

Super handige website waar hele fijne…

Super handige website waar hele fijne mensen achter zitten. De app die ze aanbieden is ook erg handig.

De releasekalender vind ik heel overzichtelijk en heb ik zelfs als bookmark staan in mijn browser.

25 février 2019

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit