3,5

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 2 sur 5 étoiles

Al een jaar of 15 vaste klant, tot vandaag.

Al een jaar of 15 vaste klant, tot vandaag.
Ze hebben mooie fietsen, zeker.
Sinds Gerben er weg is ben ik niet tevreden over reparaties en met name de communicatie van Berend.
Fiets meerdere keren slecht gerepareerd tegen hoge kosten. laatste keer onderhoudsbeurt 300 euro, belt die opnieuw was gespannen en er na 20 min afloopt.
Bij godsgratie wordt het daarna verholpen maar ik moest ze zo dankbaar zijn dat het snel kon....
Ga naar een klantvriendelijkere fietsenmaker.

11 avril 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Goede vriendelijke service

Telefonisch informatie gewonnen, daarna snel kunnen bestellen en kon de fiets snel geleverd worden. Komt afspraken na. Echter de bezorgdienst was een vervelende man. Niet voorzichtig met uitladen en erg onvriendelijk toen hij daar op werd aangesproken. DHL is er niets bij.

10 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Service van de bovenste plank!

Mijn man is afhankelijk van zijn fiets.....had een ongelukje waardoor zijn voorwiel blokkeerde met achteruit rijden. Een afspraak gemaakt dat hij vrijdag zijn fiets weg zou brengen en hij zaterdag voor reparatie zou gaan. Mijn verbazing was groot toen hij 20 minuten later met fiets en al weer voor de deur stond. De schade was geen gedoe met de remschijven maar twee verbogen ijzeren houders die het spatbord op zijn plek hoorde te houden.

Mijn man mocht vertrekken met een goedwerkende fiets en hoefde niets te betalen.

Kijk! Dit is service van de bovenste plank.
Onze dank is groot!

Hartelijke groet,
Bert en Corry

6 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Geweigerd e.bike repareren

Belachelijk zaak kwam daar voor mijn e.bike fatbike voor nieuwe rem blokken en aandrijf ketting ik werd gewoon geweigerd oohh nee geen fatbike. S zij de monteur die e.bike doen wij niet.
Specialist in alle e.bike zegt zijn zaak algemeen op de site.
Deze evaring staat niet op zichzelf doen veel fietsenmakers.

18 avril 2024

Herstel hydraulische remmen

Fiets laten repareren vanwege lekke hydraulische remleiding. Leiding bleek door inslijten de trapasbuis te hebben beschadigd. Duur onderdeel. Na reparatie bleken de hydraulische remmen onvoldoende te zijn ontlucht. Terug geen probleem nu remt het geheel weer als nieuw. Dit bedrijf heeft kundige monteurs die liefde voor hun vak hebben Warm aan te bevelen

1 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Highly reliable A+++ Service!!!

Purchased my bike through Snelfiets Den Haag in 2020 and have been taking my bike back for annual service, and any in betweens, since. To this day, I wouldn't take it anywhere else. And am happy to travel from Amsterdam just to be sure its in good hands!
Highly reliable A+++ service!!!

30 novembre 2023

Top service

Winkel per toeval gevonden met google, bleek die nog om de hoek te zitten ook..... Na een lange rustige uitleg waar men alle tijd voor nam afgelopen zaterdag een nieuwe fiets hier gekocht. Alle moeite is er genomen om mij de juiste fiets te laten uitkiezen. Vrijdag geweest, zaterdag stond er een fiets klaar in een maat kleiner om toch maar even deze maat te voelen.... Als je een fietst zoekt, ik kan iedereen aanbevelen langs te gaan bij Snelle fietsen. Zondag meteen mijn eerste 100KM op deze fiets gereden, beviel mij prima. Nogmaals dank voor alle moeite!!!

14 septembre 2021

Hulp

Mijn ketting was afgelopen van mijn Sparta B1 e-bike en ik vroeg of Snel Fietsen mij kon helpen. Niet meteen maar wel binnen twee dagen en ondertussen kon ik een leenfiets meekrijgen voor niks.
Een dag later belde ze op om te vertellen dat de voorste blad aan een schroef vastzat en dat de fiets waarschijnlijk niet goed afgeleverd was!
Ik heb Snelfietsen gevraagd of zij de reparatie kon doen maar zij waren geen dealer meer.
Gevraagd wat de kosten waren voor het werk en Snelfietsen zei niets! Petje af voor de goede service!

Sparta had gezegd breng de fiets naar een dealer. Dit gedaan maar Sparta gaf niet thuis omdat er maar twee jaar garantie was en de fiets was nu drie jaar oud. Hier was ik niet blij mee!

28 octobre 2016
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus