Blev besviken på senaste leveransen då aromen levereras i påsar, bägge påsarna läckte allt nedsölat var ungefär bara hälften kvar,nej leverera aromen i småflaskorna istället. Som tur va hade jag tv... Voir plus
Bra upplägg på hemsidan. Tydlig information om produkterna och de flesta har styrkan (snus) angivet redan på bilden, så att man slipper klicka in och leta efter den. Mycket bra! 👍🏼 Enkelt att bestä... Voir plus
Förmodligen Sveriges störta utbud av tobak och nikotinprodukter. Hos oss på Snusfabriken hittar allt från snus, vape, cigarrer, cigaretter, produkter för att göra eget snus och mycket mer. Vi började vår resa med näthandel av snus redan år 2000. Störst inom kategorin tillverkning av Eget Snus (DIY). Hjärtligt välkommen in till oss på Snusfabriken.com
Ekeberga 113, 365 44, Kosta, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Bra produkt till ett bra pris och snabb leverans

Réponse de Snusfabriken
Hej på er glad snusmumrikar ,måste säga att ni har det bästa snuset för egen tillverkning, goda smaker samt ett snus som varar länge i läppgropen,ni får ha det så bra i snusvärlden mvh Hasse

Réponse de Snusfabriken
Smidigt,, lite besviken att man har bytt ut flaskan med smakessens till en plastpåse ( som då är lite kletig på utsidan )

Réponse de Snusfabriken
Vad kan bli bättre än bra och snabb service, och SNUS !!

Réponse de Snusfabriken
En lättanavigerad och lättanvänd beställningssida med mer än humana priser gör det svårt att inte återvända. Efter att dessutom ha provat de flesta magnifika tobaksblandningarna är det svårt att inte återkomma. Snussatsen Medusa av masterblender Magnus är i en klass för sig som luktar fantastiskt redan innan bak, och Hardcore... damned, vad ni har lyckats!

Réponse de Snusfabriken
Är en återkommande kund och är som vanligt super nöjd ☺️ 😇❤️

Réponse de Snusfabriken
Tycker alltid att det fungerar bra att handla på snusfabriken. Jag brukar köpa snussatser för att göra eget snus och dom håller en jämn och bra kvalité som gör det enkelt att använda. Jag har själv ingen erfarenhet av andra märken gällande snussatser men har förr hört att det var knepigt att få till en bra snus, jag har aldrig upplevt detta med Kungssnus´s snussatser. Leveranserna brukar vara snabba med 1 eller 2 dagar senare har man det på posten. Jag är nöjd.

Réponse de Snusfabriken
Har just beställt för andra gången! Utan tvekan eftersom allt gick så fint sist!

Kvalitetsprodukter, snabb leverans.
Inget fel i ordrar.
Kan inte ge betyg på kundtjänsten då jag ej vart i behov av den än.

Réponse de Snusfabriken
Jag fick grejorna ganska så snabbt och utan problem. Och hälsa till hon som packade min order.mvh Conny Jonsson

Réponse de Snusfabriken
Uppskattar kvaliteten på tobaken, särskilt lössnusatserna som är utmärkta. Ibland lite trixigt att få till, men följer man instruktionerna noga blir det jättebra snus.
Ett plus också för de snabba leveranserna!

Réponse de Snusfabriken
Alltid en snabb och bra service. Bra kommunikation vid leverans.