Snusfabriken Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Jag är verkligen helnöjd! Snusfabriken har allt som jag sökte. Suveränt att få tag på tuggtobak! Jättebra är också att man slipper fraktkostnaden när man beställer för en viss summa. Gillar man tob... Voir plus

Blev besviken på senaste leveransen då aromen levereras i påsar, bägge påsarna läckte allt nedsölat var ungefär bara hälften kvar,nej leverera aromen i småflaskorna istället. Som tur va hade jag tv... Voir plus

En lättanavigerad och lättanvänd beställningssida med mer än humana priser gör det svårt att inte återvända. Efter att dessutom ha provat de flesta magnifika tobaksblandningarna är det svårt att inte... Voir plus

Tycker alltid att det fungerar bra att handla på snusfabriken. Jag brukar köpa snussatser för att göra eget snus och dom håller en jämn och bra kvalité som gör det enkelt att använda. Jag har själv in... Voir plus

1. Bureau de tabac
  2. aussi dans
  3. Boutique de cigares
  4. Fournisseur de tabac
  5. Magasin de cigarettes électroniques
  6. Magasin de vaporiseurs
  7. Marché en ligne

Förmodligen Sveriges störta utbud av tobak och nikotinprodukter. Hos oss på Snusfabriken hittar allt från snus, vape, cigarrer, cigaretter, produkter för att göra eget snus och mycket mer. Vi började vår resa med näthandel av snus redan år 2000. Störst inom kategorin tillverkning av Eget Snus (DIY). Hjärtligt välkommen in till oss på Snusfabriken.com

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

341 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

225 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snabba leveranser.

11 juillet 2026

Réponse de Snusfabriken

Vi packar snabbt och får iväg beställningarna snabbt. Gott att höra att även fraktbolagen är snabba ⭐

Har haft nöjet i mer än ett decennium

Har haft nöjet i mer än ett decennium, att handla med Kungssnus. Särklass bästa leverantören. Köper tobakssatser för göra hemgjort snus (Hardcore) Topp i produkt och service.

10 juillet 2026

Réponse de Snusfabriken

Oj, tackar så hjärtligt för det ❤️

Fungerar alltid klockrent

Fungerar alltid klockrent! Bra produkt och snabb leverans och har aldrig haft anledning att kontakta kundtjänst trots att jag varit kund länge.

9 juillet 2026

Réponse de Snusfabriken

Låter ju utmärkt och tackar för din recension 😀

Leveransen lång och förr kom det i…

Leveransen lång och förr kom det i brevlådan!

6 juillet 2026

Réponse de Snusfabriken

Det krävs numera ålderskontroll även vi utlämnandet av försändelser. Detta gör att leveranser till brevlåda inte längre är möjligt

Snabb leverans. Väldigt väl förpackade cigarrer i försluten påse. Riktigt bra!

1 juillet 2026

Réponse de Snusfabriken

Cigarrer är vi extra noggranna med att packa väl och i lufttäta påsar 😊

Handlat av snusfabriken i flera år och…

Handlat av snusfabriken i flera år och alltid snabb leverans och lätt att navigera på deras sida. Det enda minus jag kan ge dom är att dom en gång glömde att skicka med en knådpåse. Men förutom det så är jag alltid supernöjd så två tummar upp

26 juin 2026

Réponse de Snusfabriken

Hoppas vi löste det snabbt den gången. Annars får du hojta till hos hello@snusfabriken.com 😊

Bra webbsida

Bra webbsida, enkelt att söka fram det man vill ha. Bra betalalternativ och leveransalternativ. Fantastiskt sortiment. Snabb leverans! 5 ⭐️
//Rothsten

25 juin 2026

Tackar för det Rothsten 😍

Snabb leverans, bra pris, mycket nöjd.

23 juin 2026

😍

A+++

Jag har köpt Snusfabrikens snussatser sedan 2011 och alltid varit supernöjd! Tidigare konservativ Grovsnusare men som nu enbart kör Medusa med Munknull. Bodde utomlands i 6 år och lyckades då alltid hitta folk som kunde beställa och ta med när de reste så att mitt lager aldrig tog slut. Rekommenderas varmt!

24 juin 2026

Låter alla tiders!

Superbra

Superbra! Snabb leverans och bra utbud. Fick även med en klubba i paketet vilket var gulligt. Kommer definitivt beställa igen!

23 juin 2026

Réponse de Snusfabriken

Tackar så hjärtligt för din recension ⭐

Fri frakt stod det

Fri frakt stod det, bra tyckte jag, så lade dom en småorderavgift på 38:-, skulle kalla det för en fraktkostnad. Därav tre stjärnor.

22 juin 2026

Réponse de Snusfabriken

Fraktkostnad och småorderavgift är olika saker. Vi vägrar att höja priser på alla produkter som har lågt pris och baka in fraktpris på dom. Med inbakat pris får man betala fraktpris flera gånger om.